A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Liszi #50792 Üdv Mindenkinek! Nagyon jól nyomjátok. Régen jártam errefelé..
Kicsit félve is hozom a következő képeket, mivel tudom, hogy nem igazán szeretitek a Manchester City-t. Bár az igazat megvallva én sem, de a következőképpen jutottam el hozzájuk:
- Kezdtem egy karriert, hosszan agyalgattam, de a játék elején "megfogadtam", hogy vándormadár leszek, nem fogok állandóan újat kezdeni, hanem ahova visz a sorsom.
- Első állomás, a kezdeti klub ahol elkezdődött a menedzseri pályám a Blackpool csapata volt. Szenvedés szenvedések hátán, nem találtam a taktikát, nagyon hosszú idő volt mire sikerült valamiféle "csapatot" összetennem. (Lehet,hogy másoknak ez pofonegyszerű egy másodosztályú kiesőjelöltnél, nekem azonban ez az első igazi vértizzadó csapatom. Óriási meglepetésre filléres fizetésért csatlakozott Appiah, Gravesen a csapathoz, meg pár fiatal jött kölcsönbe felsőbb osztályokból. Végig a kiesőzónában voltunk, szerencsénk sem volt, valamint ez a két játékos akiről azt hittem, hogy meghatározóak lesznek, hát, szépen szólva lóf*szt nem nyújtottak.Aztán jött egy váratlan fordulat, elvertük a Birminghamat 3-2-re egy hihetetlen meccsen, majd ezután 5 győzelem következett. Elkerültünk a hátsó részből, a szurkolók is örvendeztek, egyszóval minden jól alakult. Ekkor azonban jött a hír, hogy kirúgták a City vezetőedzőjét (átfutott a fejemen, hogy mennyivel könnyebb lenne most ott..), de inkább maradtam a küzdésnél. Sikerült a 16. pozícióban megragadnunk, de jöttek az emailek, hogy vezetőségváltás lesz, ez be is következett, majd az elnök menesztett, a Citynek azonban még mindig nem volt normalis vezetőedzője, így jelentkeztem hozzájuk, azóta irányítom őket.
Jelenleg így állunk, próbáltam úgy igazolni, hogy ezt az évet valahogy kihúzzúk egy európa ligát érő helyezéssel (a képességeimhez mérve)[Átigazolások]
És végül a keretünk.
Jöhetnek a pozitív/negatív vélemények! :-)
Számomra a játék élvezete nyújt elsősorban örömet, ezért élvezem most a klubnál a játékot. Valószínűleg 1-2 éven belül tovább állok, és az itt megszerzett tapasztalatokat(meg amit a Blackpoolnál is szereztem), tovább fogom vinni valamerre.
Bocsi ha hosszú volt, köszönöm annak aki elolvasta. Sok sikert Mindenkinek továbbra is!