A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• kraawz
    Scunthorpe United 2010-2011 Championship

A tavalyi szezon után idén nagyon féltem, hiszen a vén rókák most már aggastyánná öregedtek. A számlámon majd 3M font csücsült, de még Izraelből és Csehországból sem jöttek el hozzám. Viszont itt a semmiből jött egy áttörés, és az ingyen pleják eljöttek hozzám.

Elsősorban mostanában generált ifiket vettem, akik később érnek majd be, így az elején nincs is ismerős név. Elsősorban védőre volt szükségem, erre a célra egy thaiföldi srác érkezett, halatmas tehetség. Idén sajnos fél szezonben sérült volt, de fejlődésnek indul majd.

Aztán elkezdtek jönni a nevek.. Lavecchia , aki jobb védő/jobb kp, A már lassan 40 éves James és a mindkét szélen bevethető Touré. Nem nagyágyúk, de másodosztályba tökéletes. Aztán eljött a kapuba a 39 éves James, de nagy fogás volt Capuano is, aki PLben is megállja majd a helyét. Mivel kapussal nem voltam kisegítve, kellett még valaki. Josh Lambo nem akart eljönni Bulgáriából, de a pénz meggyőzte, ő a jövő majd. Aztán ingyen eljött a sokszoros svéd válogatott Wilhelmsson, aki széleken játszik. És most jöttek a nagyobb nevek.. Ingyen eljött Itandje, aki első számú kapus lett, mivel James már nagyon gyorsan korhadt. Viccből bepróbálkoztam Bostocnál, aki örömmel jött a Tottenham tartalékokból, szépen fejlődik és irányít. Aztán ingyen jött egy generált török MC, Yücel, de a legnagyobb fogás a Citynél lejárt szerződésű Sturridge volt.

A szezonben sok meccset az assistom játszott, amikor szopatott a gép. Hihetetlen, ellenem mindig mákolt, assist 7 meccset nyert zsinórban kapott gól nélkül.. Érdekes.. Most pedig jöjjön a végeredmény és a csodatevők!

Egyik legnagyobb büszkeségem McCann, aki az alap keret tagja , nálam is 3 éve játszik szinte folyamatosan és azóta kirobbanthatatlan az Észak-Ír válogatottból.