Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

siederhird
Nah megjöttem a moziból(Új James Bond-t néztem) Gunnersboy tuti csinált vmi rajczival ennyire jó nem lehet😄

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!

Huni92
Jóvanmá 😄 Ennyi hülye is csak én lehetek. Nem 3 hét, hanem 2 hónap és 3 hét szünet lesz 😄😄😄😄 Március 1-jén lesz meccs....akkor vettem ezt észre, amikor a Stuttgart kihivott egy barimeccsre január 13-ra 😄

Huni92
Hát, nem jön rosszul majd. Bár kondikkal nincsenek gondok, sérülés kevés van, de a pihi nem árt meg remélem.
Egyébiránt megvolt a Rapid Bukarest elleni meccs is ^^
1 pont hátrány már csak. És jön a 2008as naptári év utolsó meccse, Liverpool ellen.

rátok fér sztem😄

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

Túltettem a tegnapi mentéshalálomon. sajnos még most sem tudtam utolérni ahol tartottam. talán nem s baj. bár..... kezdem az UEFA kupával. nagy nehezen továbbjutottunk a csoportbóla 2 helyen. nem nagy eredmény tudom,de nekem azért... 😊 majd jött az UEFA kupa egyeneskiesési fordulója. Azért Skócia legjobb(vagy 2. de ebbe ne menjünk bele) csapata ellen azért semmi esélyünk sem volt. De Freis a 15 másodpercben betalált más véleményem lett továbbtudunk jutni. váltakozó meccs volt,1szer mi voltunk sokkal jobbak 1szer a világoskékek. de mit ér ez a gyözelem ha van visszavág? semmit. Ugyhogy elutaztunk Glasgow városába kiharcolni a továbbjutást. És ez sikerült is 1 kis szerencsével😊. a következö körben Ök várnak ránk...

de hogy ne legyen minden jó,mindenidök legnagyobb vereségét könyvelhettük el az FC Bayern ellen (6-0) vagy a Schalke (6-2) Leverkusen (5-1) satöbbi...Kezdek félni hogy kipottyanunk. bár várható volt nem birunk el 2 sorozatot,sõt 3 volt eddig... Mindnkinek minden jót,Jó játékot!

Huni92
Ez meg a bajnokság állás féltávnál
Utolsó bajnoki meccsünk decemberben a Rapid ellen lesz pár nap múlva, majd jön a Pool, és 3 hét szönet-

giorgio81
Így állunk most, bár megyünk a Sportinghoz ott szopni fogunk, de legalább a Benficát magunk mögött tudjuk tartani

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

Huni92
Gratula! És ha már skótoknál tartunk, akkor érdmes vetni egy pillantást erre 😄 Pool ellen kikaphatunk 150-0ra is, csak a Roma verje meg a Celticet. Akkor továbbmegyünk az UEFA-ba.

fenomenális eredmény!!

inter94
patch?

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Matthew Prosac
Help! Felraktam a 2009-es FM-et. Töltöttem egy Fradit (kíváncsiságból), minden faszás, meg tudom nézni a keretet, információkat stb. DE. Ha rányomok a "Continue"-ra a windowsban találom magam. Kidob. Ötletek h mi lehet a gond? Valaki biztos tudja és megint lemaradtam valamirõl..

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

kész az a téli átigazolás... minnyé jöna kép. elégedett vagyok a szerzeményekkel.

giorgio81
Nálam a Tottenhamben Marquinhossal hatlmas páros alkottak

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

inter94
nem volt szar,csak Marquinhos,Seleznyov,most vettem még egy ukránt nem jut eszembe a neve😄mind1,nem fért volna a kezdõbe szóval inkább kölcsönadtam

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

1 liga 1 bajnokság small db

mind a proci és mind a ram rohadt kevés

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

kas123
Olyan kérdésem lenne, hogy 1,7 ghz-es procival és 384 mega rammal milyeb beállítások mellett ajánljátok a játékot? (09-cel)
Eddig úgy játszottam, hogy normál adatbázis és az összes angol liga (A Weston-Super-Mare-val játszottam le egy fél szezont (3. helyen voltunk), csak amikor minden emberem kezdte otthagyni a csapatot (a vezetõség nem engedte, hogy bárkinek is meghosszabbítsam a szerzõdését mert nem volt rá pénz, így féltávnál amikor jól álltunk mindenki elment alólam (legjobb csatárom, kapusom, védõim...és persze ingyen...))

Szóval most úgy tervezem, hogy a Francia második osztályból a Tours-sal fogok kezdeni. (Az összes francia ligát betöltöm)
Hány országot és hány ligát tölthetek be mellé? Kicsi-közepes-nagy adatbázissal?

Hali és grat mindenkinek!
Elkezdtem egy karriert az angol másodosztályú QPR csapatával! középmezönybe várják öket bár szeretnék följutni velük elsõ évben...(megvolt rá az okom hogy bizakodjam de erröl késöbb.)
Igazolások:
pénz volt bõven az erõsitésre (13,5M) , de én mindössze 3 játékost igazoltam: Vass ádám😄 , Buonanotte , Keirrison.
Felkészülési meccsek:
2 játszottam mindössze:
Walsall 0 : 2 QPR
és ittvan az amiatt reménykedhetem a feljutásban😄 :

Szerintem nemrossz eredmény egy Premier League bajnokesélyes csapata ellen...
A keretbõl sok játékos távozott akiket most nemlenne kedvem felsorolni ugyis látszik a képen hogy ki maradt:

egyenlõre ennyi még jelentkezem!
további jó fm-et!
Matthew Prosac
A Basel - Zürich - Young Boys hármas mögött a Grashoppers már csak a középmezõnyben verexik évek óta. Nem is tudom mikor volt utoljára bajnok..
De ezen ne vesszünk össze 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Gunnersboy
namost a cseheknél a Slavia, a Sparta meg a Slovan aminek van múltja, de ezek mind esélyesek a bajnoki címre
a svédeknél ott van még az Elfsborg melett a Göteborg, Helsingborg, Malmö, ez ugyanugy igaz rájuk is
horvátoknál ottvan a Dinamo, a Hajduk, az NK Zagrab, ugyanez igaz
svájcban meg még ott az általad mondott Grashoppers, a Zürich meg a Young boys, ugyanez igaz

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Matthew Prosac
kitétel2: "ami nem a top bajnokságban (olasz,francia,spanyol) van"
"Igazából én a St.Etienne csapatában gondolkoztam"

magadnak mondassz ellent 😄

Igazából én a St.Etienne csapatában gondolkoztam, de a Grasshoppers jobban tetszik. Esetleg a kisebb varsói csapatra gondoltam, vagy a Servetesre, akik jelenleg a másodosztályban töltik dolgos mindennapjaik.

Darthmushroom
ezt behúzztuk:

henry jól mutatkozott be

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Gunnersboy
Villa lesérült, áttérem egy csatáros játékra, Petinek nagyon megy (H)

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Matthew Prosac
kitétel: "bajnokságában középcsapatnak számit"

amiket felsoroltál az egyikre sem igaz. mindegyik élcsapat, vagy bajnokaspiráns.

Huni92
Lement egy BL meccs (2-4 a ROma ellen) vmint egy bajnoki, amit behúztunk Kerzha 2 góljával 2-0ra.
Jöhetett a Románia Kupa újabb fordulója. A gárda második csapata a Dinamo Bukarest ellen mérkõzött, mig az elsõszámú keret Temesvárra látogatott.
Úgy gobndoltam, átveszem a 2. szmú csapat irányitását erre a meccsre. Levittem a nagycsapattól Tricat, Binyat és Stancioiut. 90 perc után 1-1, úgy, hogy a Dinamonak 1, azaz egy kapura tartó lövése volt. Hosszabbitásban mitnha pályán sem lettükn volna.
Végül....

"Némiképp" visszaadta a játék amit elvett az elõbb (ugye a rendes játékidõben megérdemelt továbbjutást), hiszen a
Temesvár ellen, fõleg a 2. fi-ben és a hosszabbitásban igencsak makkoltunk.
Sebaj, jöhet a negyeddöntõ mind2 egyesület számára 😊))

giorgio81
Keirrisont miért adtad kölcsön? Szar volt?

Köszönöm a tippeket. A Grasshoppers és a Zagreb között vacilálok, de szerintem Grasshoppers lesz.
Két kép, csak úgy:
Arsenal-Barcelona 4-3 . Ez egy kisérletezõs mentésem, de különösen érdekesre sikerült, a BL döntõ, gondoltam linkelek.
Magyarország-USA 2-1
Ugye VB nyolcaddöntõ volt, ezután kizúgtunk Németország ellen, de arról nem linkelek képet, mert kamu játékosok ellen volt. Meg semmi mutatni való nincsen rajta.

giorgio81
Vitoria Guimares

Gunnersboy
Dinamo Zagreb, Basel, Elfsborg, Sparta Praha

Matthew Prosac
Grasshoppers

Valaki plz, mondjon egy csapatot, ami nem a top bajnokságban (olasz,francia,spanyol) van, de nem is a ciprusiba. Bajnokságában középcsapatnak számit, de valamennyire dicsõ a múltja, és 3-4 éven belül ott lehetsz velük a BL-ban. Kösz.

Oziris666
Meg is értem😊 Bestest a 06 !Énis felváltva 09 -06 mert a commodore-ommal <#vigyor> csöppet lendületesebb mint a 09 meg 2026-ban már vétek lenne abbahagyni😊 Hajt a kiváncsiság "hogy hány évessen kapok infarktust a kispadon"<#idiota>

Gunnersboy
én még azzal játszok, meg még sztem egy jo darabig mig meg nem unom fogok is

Matthew Prosac
én voltam. idáig 😊 de már teszem felfelé 😊

tobias88
végülis ha azt érzi, akkor miért ne <#lookaround>
5w0rdf15h
Capello elvileg a 06-al tolja még, szegénynek csak abban vannak sikerélményei <#idiota>

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

tobias88
van itt vki aki még nem a 2009-essel játszik?
Matthew Prosac
csak én vagyok lemaradva ..

5w0rdf15h
<#wow3>

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Matthew Prosac
van itt vki aki már a 2009-essel játszik?

siederhird
HY all! Grat a BL gyõzelemhez realgyula, meg úgy általában mindenkinek Grat. Az alkoholist a focistán meg betojtam<#buck>

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!

Gunnersboy
ha rajczi benne lesz a top 5ben már örülni fogok😄

szabocsaba1983
A felkészülés jól sikerült.
Kíváncsi vok, a bajnokságban ez tükrözõdni fog -e?

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

Fabio Capello
Rajcziiii😄😄:😄😄

sorry a ritka jelentkezésért, kissé zûrös mostanság a netelérésem, de talán mostantól tudok folyamatosan lenni....

inter94
BL csoportom:Sevilla,Zenit,Fener,Én

Gunnersboy
<#idiota><#idiota>

szabocsaba1983
Tökjó, hogy 60 millió fontból 11-et adnak igazolni.
Betisnél 20 milliós egyenlegnél adtak 18-at!
Kezd a faxom telelenni ezzel a burzsuj gárdával.

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

inter94
ja és még Kamenit igazoltam

inter94
ja ellehet