Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!
Egyébiránt megvolt a Rapid Bukarest elleni meccs is ^^
1 pont hátrány már csak. És jön a 2008as naptári év utolsó meccse, Liverpool ellen.
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
de hogy ne legyen minden jó,mindenidök legnagyobb vereségét könyvelhettük el az FC Bayern ellen (6-0) vagy a Schalke (6-2) Leverkusen (5-1) satöbbi...Kezdek félni hogy kipottyanunk. bár várható volt nem birunk el 2 sorozatot,sõt 3 volt eddig... Mindnkinek minden jót,Jó játékot!
Utolsó bajnoki meccsünk decemberben a Rapid ellen lesz pár nap múlva, majd jön a Pool, és 3 hét szönet-

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
fenomenális eredmény!!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
mind a proci és mind a ram rohadt kevés
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Eddig úgy játszottam, hogy normál adatbázis és az összes angol liga (A Weston-Super-Mare-val játszottam le egy fél szezont (3. helyen voltunk), csak amikor minden emberem kezdte otthagyni a csapatot (a vezetõség nem engedte, hogy bárkinek is meghosszabbítsam a szerzõdését mert nem volt rá pénz, így féltávnál amikor jól álltunk mindenki elment alólam (legjobb csatárom, kapusom, védõim...és persze ingyen...))
Szóval most úgy tervezem, hogy a Francia második osztályból a Tours-sal fogok kezdeni. (Az összes francia ligát betöltöm)
Hány országot és hány ligát tölthetek be mellé? Kicsi-közepes-nagy adatbázissal?
Elkezdtem egy karriert az angol másodosztályú QPR csapatával! középmezönybe várják öket bár szeretnék följutni velük elsõ évben...(megvolt rá az okom hogy bizakodjam de erröl késöbb.)
Igazolások:
pénz volt bõven az erõsitésre (13,5M) , de én mindössze 3 játékost igazoltam: Vass ádám😄 , Buonanotte , Keirrison.
Felkészülési meccsek:
2 játszottam mindössze:
Walsall 0 : 2 QPR
és ittvan az amiatt reménykedhetem a feljutásban😄 :
Szerintem nemrossz eredmény egy Premier League bajnokesélyes csapata ellen...
A keretbõl sok játékos távozott akiket most nemlenne kedvem felsorolni ugyis látszik a képen hogy ki maradt:
egyenlõre ennyi még jelentkezem!
további jó fm-et!
De ezen ne vesszünk össze 😄
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
a svédeknél ott van még az Elfsborg melett a Göteborg, Helsingborg, Malmö, ez ugyanugy igaz rájuk is
horvátoknál ottvan a Dinamo, a Hajduk, az NK Zagrab, ugyanez igaz
svájcban meg még ott az általad mondott Grashoppers, a Zürich meg a Young boys, ugyanez igaz
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
"Igazából én a St.Etienne csapatában gondolkoztam"
magadnak mondassz ellent 😄
henry jól mutatkozott be
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
amiket felsoroltál az egyikre sem igaz. mindegyik élcsapat, vagy bajnokaspiráns.
Jöhetett a Románia Kupa újabb fordulója. A gárda második csapata a Dinamo Bukarest ellen mérkõzött, mig az elsõszámú keret Temesvárra látogatott.
Úgy gobndoltam, átveszem a 2. szmú csapat irányitását erre a meccsre. Levittem a nagycsapattól Tricat, Binyat és Stancioiut. 90 perc után 1-1, úgy, hogy a Dinamonak 1, azaz egy kapura tartó lövése volt. Hosszabbitásban mitnha pályán sem lettükn volna.
Végül....
"Némiképp" visszaadta a játék amit elvett az elõbb (ugye a rendes játékidõben megérdemelt továbbjutást), hiszen a
Temesvár ellen, fõleg a 2. fi-ben és a hosszabbitásban igencsak makkoltunk.
Sebaj, jöhet a negyeddöntõ mind2 egyesület számára 😊))
Két kép, csak úgy:
Arsenal-Barcelona 4-3 . Ez egy kisérletezõs mentésem, de különösen érdekesre sikerült, a BL döntõ, gondoltam linkelek.
Magyarország-USA 2-1
Ugye VB nyolcaddöntõ volt, ezután kizúgtunk Németország ellen, de arról nem linkelek képet, mert kamu játékosok ellen volt. Meg semmi mutatni való nincsen rajta.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!
Kíváncsi vok, a bajnokságban ez tükrözõdni fog -e?

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
sorry a ritka jelentkezésért, kissé zûrös mostanság a netelérésem, de talán mostantól tudok folyamatosan lenni....
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Betisnél 20 milliós egyenlegnél adtak 18-at!
Kezd a faxom telelenni ezzel a burzsuj gárdával.
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!