A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Scouser
    Szvsz ettől még szebb is a játék. Pont a kihívás a lényeg az egészben. Nekem a fél csapatom kicserélődött már a Napolival a kezdés óta. Kezdődött úgy, hogy rinyált Hamsik és eladtam 30 misiért, majd megvettem Veloso-t meg Moutinho-t 10-10-ért. Másfél év múlva Rinyált Veloso és Moutinho ezért eladtam őket 20-25 misiért, után megvettem Fellaini-t meg Dos Santos-t és Rossit-t az árukból. Fél év múlva el akart menni Rossi és Dos Santos is és eladtam őket 30 illetve 34 millióért. Azóta persze megnyertem a BL-t a második szezonomban, így hát inkább jönni akarnak a játékosok mint elmenni.

De egy kis klubnak ezt el kell fogadnia, hogy nem tarhatja meg a játékosokat örökre, ha el akarnak menni. Ami pedig a CsK-t illeti olyat kell választani aki sokat játszik és magad az Influence és Determination értéke.

Nálam Paolo Cannavaro volt az első szezonban és akkor ő még végig játszott is. A második szezonban is maradt, de végig padozott ezért a BL negyeddöntő előtt Gojko Kacar-t választottam CSK-nak. Mindenki örült a kinevezésének, még Fabio Cannavaro is:) Persze Paolo odavolt, de kapott egy új szerződést amiben már nem az volt, hogy meghatározó játékos és most bírja a padozást.