Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jah, dollár! (akkoris)
Tõlem meg Nuri Sahint 4, Costilt meg 1 millió fontért akarják vinni!!!
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Igazolások

Egyébként tényleg nem vagy tökéltes, ahogy senki sem az. Ti. belõlem is hiányoznak a hibák :(((( <#idiota>#idiota>
na töltöm a KSC-t,bár elöre megmondom mi lesz. Celozzzit eladom. Porcellonál kiborul a bili. da silva + kapplani és 1-2 értelmi fogyistol elbucsuzok,és jön Rukavina:D
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
VAMOS MADRID!
Úgy indultunk neki a 3. szezonunknak, hogy az elõzõ idényben megszerzett bajnoki címet meg szerettem volna védeni, illetve a BL-ben jobb szereplésre számítottam, mint a 2. szezonban (a nyolcaddöntõben a Hamburg kiejtett...).
A szokásos barátságos mérkõzések után egy Szuperkupa gyõzelemmel "hangoltunk" az idényre.
A bajnokságban igazából egy percig sem volt kérdés, hogy ki lesz az elsõ, egyrészt azért mert a Barcelona elég gyengén kezdett, másrészt pedig mi sorozatosan nyertük meccseket, és volt amikor már 14 pontos elõnyre is szert tettem! A végére ugyan az elõny "leapadt" mert inkább a Bajnokok Ligájára összpontosítottam, de így is simának mondható a bajnoki címvédés, íme a
végeredmény!
Hogy ne menjünk messzire a Primera Divisióntól, íme egy kis statisztika!
Ami talán a legkellemesebb meglepetés az Ben Arfa 12 gólpassza, ami önmagában nem is lenne világra szóló teljesítmény, de a fiatalember a télen csatlakozott a kerethez, szóval fél szezon alatt érte el ezt a számot! Ide tartozik még, hogy a téli átigazolási idõszakban távozott Robinho 17,5 millió euroért (el akarta hagyni a klubot...amúgy nem váltam volna meg tõle) és érkezett a már említett Hatem Ben Arfa és a fiatal Aquino, akit én csak "kicsi"-nek szólítok (azt ne kérdezzétek, hogy miért :D)
A bajnokság után áttérnék a Copa Del Reyre, ami ugyan annyira nem érdekel, mert inkább a tartalékok játszanak, de azért ott is próbálok/próbáltam a legmesszebb jutni, igaz, hogy nem igazán jött össze, mert a negyeddöntõben a Villarreal megálljt parancsolt.
A Bajnokok Ligájában - ahogy már említettem - jobb teljesítményt vártam mint az az elõzõ szezonban elért nyolcaddöntõ volt.
A csoportkör nem okozott gondolt, annak ellenére, hogy a Galatasarayal egyetemben 12 ponttal végeztem, de az utolsó 2 meccsen már a tartalékok játszottak, mert a 4. forduló után már meg volt a továbbjutás!
A nyolcaddöntõben a PSV-t kaptuk, tehát verhetõ ellenfelet.
Az elsõ meccsen idegenben nyertünk 3-0-ra, tehát gyakorlatilag már ott eldõlt a meccs-gondoltam én! Jött a visszavágó a Bernabéuban, én meg a csapatot nagyrészt cserékkel töltöttem fel, ami az elején még nem ütközött ki, mert Higuaín megszerezte a vezetést, de a PSV nagyon jó volt, fõleg a második félidõben, és simán megfordították a meccset! A vége 1-3 lett, szóval a hajrában még iigulnom kellett!
A legjobb nyolc között az Arsenallal játszottunk! Az idegenbeli 0-0 után otthon 2-0-ra sikerült nyerni, szóval jöhetett az elõdöntõ, ahol az Inter ellen a hazai pályán megszerzett 1-0-s elõnyt ugyan ledolgozták a kék-feketék, de a kétszer 15 perces hosszabbításban érkezett a legnagyobb játékos, név szerint Kun Agüero és belõtte a döntõbe a Real Madridot! A visszavágóhoz még hozzá tartozik, hogy gyakorlatilag esélyünk sem volt a meccsen, az Inter végig fölényben játszott, és csak a szerencsének köszönhetjük, hogy kiharcoltuk a továbbjutást...meg persze Agüeronak! :)
A döntõben a Barcelona ellen kellett megmérkõznünk a trófeáért!
Azt megjegyezném azért, hogy a BL-ben alapba nem játszhatott a szezon elején igazolt David Silva (mielõtt megvettük pályára lépett az UEFA kupában) és a télen érkezett Ben Arfa sem, szóval ezért is nagy szó az, hogy idáig jutottunk a Nezetközi porondon!
Ez azonban még "nem volt elég", mert - még az Inter elleni elsõ meccs elõtt - megsérült a középpályám egyik legbiztosabb pontja Fernando Gago (5 hónap) és az a Rafael Sóbis aki Agüero mellett a másik gólfelelõs a csapatban!
Szóval e négy játékos nélkül kellett felvenni a küzdelmet a Barcelona ellen is!
Egy mondat eeéig még visszakanyarodnék az Inter elleni elõdöntõ elsõ meccséhez, mert ott az 1-0-s gyõzelem a "kicsi" (Aquino) góljának köszönhetõ, mert õ helyettesítette Sóbist a csatársorban!
Akkor áttérnék a döntõre! Az elsõ félidõben - a kicsivel a kezdõben - csak szenvedtünk, és csak a szerencsének köszönhetjük, hogy csak 0-1-el fordultunk, mert a Barcának rengeteg gólszerzési lehetõsége volt! Aztán a szünetben feltüzeltem a srácokat, Aquinot lehoztam és beküldtem a helyére Raúlt!
A második játékrészben egy teljesen más Real Madrid lépett pályára, aminek meg is lett az eredménye, mert a 61. percben Agüero (ki más?) egyenlített, sõt a 74. minutumban már nálunk volt az elõny hiszen Ezequiel Garay egy bal oldali szögletrúgást követõen a 16-os elõterébõl lõtt egy hatalmas és egyben szerencsés gólt, mert a labda megpattant egy katalán játékoson! Meg kell említenem azt, hogy a mérkõzés elõtt gondolkodtam rajta, hogy állítsak-e be valakit a szögleteknél arra, hogy a 16-os elõterében "ólálkodjon" mert normális esetben Sóbis szokott ott helyezkedni, de mivel õ sérült ezért mást kellett tenni abba a funkcióba! Még jó, hogy úgy döntöttem, hogy Garay-t oda állítom!
Viszont, hogy ne legyen túl nagy az öröm, egy percre rá Iniesta egyenlített (az sem volt kis gól).
Három perc eltelt (a 78.-ban jártunk) és érkezett az a játékos, akit a Bajnokok Ligája legjobb játékosának választottak, illetve akit a legjobb U21-es játékosnak választotta Spanyolországban és eldöntötte a meccset, óriási örömet okozva nekem, a vezetõségnek és a szurkolóknak egyaránt!
A következõ szezonban nem lehet más a cél, mint megvédeni ezt a két címet!
Papíron könnyebb lesz, mert be tudom nevezni majd Ben Arfát és Silvát is a BL-re, de egy ilyen sorozatot sosem könnyû megnyerni!
Végezetül pedig még néhány kép, ami vagy kimaradt, vagy szándékosan hagytam a végére! :)
BL álomcsapat:
KATT
Év menedzsere:
KATT
Év spanyol játékosa:
KATT
Ez jó, és még hol a vége...:
KATT
Annyi maradt hátra, hogy megköszönjem mindenkinek aki végigolvasta ezt az elég terjedelmesre sikerült összegzést, köszönöm! minden jót! <#wink>#wink><#integet2>#integet2>
VAMOS MADRID!
Most idegenbeli pályán nyomom az Academicával
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
Artem Milevskyi
Grat all!<#eljen>#eljen>
Mihelyst megtalálom, hogy kire lehet szavazni szavazok.
Remélhetõleg beleférek még a határidõbe.
A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
Olyan problémám lenne, hogy elkezdtem egy játékot az angol 3ad osztályban, televásároltam magam viszonylag egész jó játékosokkal, és mivel majdnem az egész kezdõ 11et kicseréltem, nagyon rossz lett a csapatmorál. Hogyan lehet ezen javitani? Sorra nyerem a meccseket, de legtöbbször csak 1-0 ra és alig van helyzetem.. Pedig magasan az én csapatom a legerõsebb.
Elõre is köszi! :)
Igazából még keresem a taktikát és a csapatot, annak ellenére egész jól állunk, két hatalmas zakóba belefutottunk a Porto(2-5) és a Sporting (0-4) ellen, de a többit hoztuk, elég csúnya játékkal, de kezdünk összeérni
Az elsõ gólszerzõ az ETO-drukkereknek(mint pl Én), biztos ismerõs
Mindent elmond a csapat teljesítményérõl, hogy 6 kapuralövésünk volt, mind eltalálta a kaput és abból 4 gól lett.
Itt meg a rohadt gép elcsalta, nem adott meg egy gólunkat így lehetett volna 5-4 ide is, igaz a végén valamit visszaadott a gép
hiii
<#zavart1>#zavart1><#zavart1>#zavart1><#zavart1>#zavart1>#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
gamertag: kenobita
azervizbe kelel vinnem a gépem mig kicserélik a fél lotyi motyit benne...utána kezdek 09 el eggyet,már lassan kezdem unni a 08-at hogy senki nem tolja szinte vele..

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Bezsterce ellen egy 11essel kaptunk ki 0-1re :( Tipikusan az a meccs volt, ahol semmi sem jött össze. Rapid nyert, 14 forduló után 4 pontos hátrányunk van. De nem vészes a helyzet.
Érdekesség, h eddig Tony, a jobbhátvédem 3 tizit hozott össze, és ha emlékeim nem csalnak, mind3 végzetes hibénak minõsült :))))))))
Kerzhakov elment Romániába? Az szép.
D.M.: Nem tudnék magyarul játszani, bántja a szemem. Lehet hülyeség.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Gyula: én is várom a beszámolót. Nálam már holnap van. mwhahaha :D
Közben

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
VAMOS MADRID!