A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Gyerekek én feladom az Ibiza-Eivissa csapatával a szélmalomharcomat. Impossible! Ügyebár idén feljutottam a harmadosztályból a másodosztályba. Valakik azonban úgy gondolták hogy lehetetlenné teszik a vállalkozást. Mikor feljutottam volt 750.000 a klubkasszába. A vezetőség viszont úgy gondolta hogy 7,5 millióért stadiont bővít...
"Eivissa in financial crisis" - jöttek az üzenetek, én meg annyit tudtam csak csinálni hogy a két legjobb játékosom eladtam összesen 500.000ért. A szezonban egész sokáig húztam, a 30. fordulóig tudtam küzdeni a benntmaradásért, de a játékosaim már-már negyedosztályúak, ráadásul az anyagi gondok miatt a moráljuk a béka segge alatt van. 4 forduló van hátra, 6 pont a hátrányom a még bennmaradást jelentő helytől, a sorsolásom miatt esélytelen a dolog, oké kiesek és építkezek előröl - gondoltam én.
De az adósságot csak 5,8M-ra tudtam lefaragni, havonta pedig max 100.000-el tudom csökkenteni ezt. Játékost eladni nem tudok, mert a játékosok átlagértéke 50.000 körül mozog. Igazolni normális embert nem tudok, még ingyen sem, mert 500/w fizetést tudok neki adni max.. Nem látom a fényt az alagút végén.