Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

adeex7
egy kicsit oktattunk 😛PP

zorrobomber
Én a Marca címlaposra szivesebben szavaznék 😄

zorrobomber
egyéni mentalitásokon változtass, ne legyen nagy különbség a csapatrészek között

Markov
heh, szép fricska<#taps>

una volta per sempre INTER!

siederhird
Ghána engem akart, hát engedtem a nyomásnak:

A VB-re kijutottak és ilyen csoportba leszünk:

Amúgy a szövetség nem vár semmit a VB-tõl, célom a jövõ cspatának a felépítése.

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!

inter94

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Hello, lenne nekem egy taktikai kerdesem: a tanacsadok allandoan azert pampognak h a hatvedek es a kozeppalya kozott nagy a res amit az ellenfel konnyeden kihasznalhat. Na most en standard 4-4-2-t jatszom, mit tegyek hogy ez a taktikai hianyossag megszunjon?

Es meg egy: milyen utemben erdemes pihentetni a jatekosokat, egy baratsagos meccs utan sokan csak 70%-os kondicioval kezdtek a kov meccset.

Tomi megmutatta😊

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

adeex7

inter94
Seleznyooooov

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

InfoMester
fent vagyok

\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"

mondjam azt, hogy nem vagyok elégedett? NEM VAGYOK ELÉGEDETT!
ugyan sikerült megverni az Intert, méghozzá a "kicsi" góljával (nem is akármilyen góljával! 16-ról átemelte Julio Cesar fölött a bogyót), mégsem vagyok vele teljes mértékben megelégedve, mert a gólján kívül még háromszor vihette egy az egyben akapusra a labdát, és nem tudta gólra váltani a helyzetet, sõt még lövésig sem jutott, mert az egyik védõ mindig odaért és szerelt! ennek ellenére nagyon örülök, hogy sikerült elõnyt szerezni a visszavágóra...kérdés ez elég lesz-e...

VAMOS MADRID!

inter94
gyere msn-re

InfoMester
Reggelt all and grat!!!töltöm a margitot

Grat mindenkinek! Hamarosan én is visszatérek, csak egy sorozat miatt nem voltam képes fmezni 😄

há mijez? kiesünk

siederhird
Nah király, nem jutottam tovább a Liga Kupában a csoportkörbõl:S Mondjuk ha belegondolok úgy is mindig csak a kondit rontotta.

akárhogy is számolgatok, szorzok, osztok, gyököt vonok...mindig ugyan az jön ki--->egy pont kell a címvédéshez...!
a BL elõdöntõben viszont az Inter ellen nagyon nehéz lesz, mert Gago és Sóbis sérült (elõbbi 5, utóbbi 4 hónapra esett ki), Ben Arfa és Silva pedig nem nevezhetõ a találkozóra, úgyhogy Aquino kezdõ lesz, méghozzá a csatársorban Agüero mellett! remélem eldönti a "kicsi" a meccset, az kemény lenne! 😊

VAMOS MADRID!

jó reggelt!

siederhird
Reggelt all!

Maximus4
Kiváncsi leszek nálad,hogy fog muzsikálni Rat.Nálam a Zenit-be egész jó volt.Sok sikert<#integet2>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

nemtudja valaki hogy kell mûködésre bírni azt az fme editort, vagy mit
meg akarom változtatni a csapat mezszínét, de elméletileg csak azzal lehet és nem jön be :S
Huni92
Huni92
gratula, csak igy tovább!

mai elsõ meccsemen Trica mesterhármast szórt -.- bár a végeredmény az 2-4 lett, tehát kikaptunk. de meccs után aláirt kerzhakov, évi 425k euróért végül.

Maximus4
Meg van a döntõ is.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

inter94
<#integet2>Grat

Maximus4
Az elsõ kisebb részsiker.A Benfica lesz a döntõben.

Maximus4
Bocs a dupla hozzászólásért.Grat mindenkinek,fantasztikusak vagytok,Dubi te különösen<#worship>Kicsit pihentetem a Zenit-et és elmentem Mexikó-ba,még csak a felkészülésnél járok.További sok sikert nektek!

Maximus4
Gratulálok<#levele>

http://kiskutya.hu/index.php?option=com_classifieds&task=view&id=72802
Darthmushroom
grat all

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

vmvr
az már vad😄

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

az el clasico megnézése után (grat a barcának...) lejátszottam a Bajnokok Ligája negyeddöntõjének visszavágóját...az elsõ meccs 0-0-s döntetlent hozott az Emiratesben az Arsenal ellen!
az eredmény tökéletes, viszont Sóbis 4 hónapra lesérült, ami komoly veszteség, fõleg a BL-ben, mert az Inter elleni elõdöntõ nagyon nehéz lesz!
a bajnokságban 31 fordulót követõen 12 pont az elõny, szóval címvédés várható...!<#wink>

VAMOS MADRID!

Teljes Európa, plusz dél Amerika! 😊

www.smart-bus.hu

vmvr
magyar csapatosoktól: kinek milyen ligák vannak bejelölve?

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

HUNLonsdale
nem értem vezetjük a bajnokságot,egész jol állunk a bl ben ,mégis rossz a hangulat az öltözõben,mi lehet a gond?

HUNLonsdale
én vagyok

nem baglyodzik itt senki? 😄
inter94

HUNLonsdale
hello mindenki
grat mindenkinek rajczi nagyon kemény 😄😄😄😄

ez kell nekem tvben el classico + fm

meccs elõtt meg kell itatni mindegyikkel másfél liter energiaitalt -.-
InfoMester
kávé,kávé,kávé,kávé,kávé 😄DD

Bazeg te mivel tömöd a srácaidat?😄
InfoMester
hát ezt elég értelmetlenül irtam lee..

InfoMester
fuhh..Marcelo-t fogom Heinze helyett játszatattni..hát hogy mit csinál az a pali..felviszikDrenthevel a labdát és a beadásokat kapura lövi..de úgy ellövi a labdát....

5w0rdf15h
:ADSADSAdasd

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Gunnersboy
0:0 a Barca ellen, pedig volt vagy 20 helyzetünk, nekik meg 2...
na mindegy, legalább nem kaptunk ki😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Mike94
elviszik 50m €-ért... akárcsak shawt

InfoMester
😄DD

:AS_F😄A_S:fdasd
mingyá bejelentkezik érte a cselzi 😄DDDD