Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gunnersboy
ha gondolod feltöltöm rapidra a mentést
bevan töltve bent a spanyol meg a magyar bajnokság, nagy adatbázissal

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Forza Italia
kiütés juve módra😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Gunnersboy
megisláccik a hiánya, Villa kezdett a helyén, rögtön jáccottunk is egy 0:0-t...<#zavart1>

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

InfoMester
vállalom 08-al Kápello

\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"

Gunnersboy
Na leszedte egy 08 aug. végi adatbázis frissittést, igy megtudtam venni Rajczit az ujpesttöl, elsö 3 barimeccsen vágott 4 gólt, majd lesérült egy honapra 😄

mondjuk igazolási pénzem az uj adatbázisban mindent egybevéve 1M euro 😄DD
de nembaj, alapkerettel is igen erõs ez a csapat nameg ugye már ittvan Peti is 😄

visszaigazoltam Tomit...😊

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

InfoMester
estét!!Töltöm a Cselzit

\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"

Fabio Capello
Nagygrat sword 😊

5w0rdf15h
Hát igen szégyenlem is magam miatta :C

Am köszi mindenkinek.

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

ez vicces volt😄

nem volt nehéz...

verhetö csapat😊 kazah

Darthmushroom
Hatalmas grat, Favorit team a man utd után!!:d
amúgy is nagy grat mindekinek

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Gunnersboy
csítergeci 😄
grat, de azért a BL döntõ nemvolt szép dolog :C

ejj de jó vagy. gratu😊

5w0rdf15h
Nos hát véget ért a 2. szezon is a Lazio kispadján, azt hiszem nem panaszkodhatok hiszen sikerült überelni az elõzõ szezon bomba meglepetését, ugyanis a bajnokság kiválóan indult, a 22. fordulóig nem hogy legyõzõre nem akadtunk de még pontot se szereztek a csapat ellen, ezután pedig szinte tartottuk az elõnyünket, de azért becsúszott pár kellemetlen meccs és vereség :SSS
A tabella végül így alakult ki:

Pontokat jócskán szereztünk de a gólszerzésben lenne mit javulni 😊

Ezután jött a hab a tortán ugyanis hála az iszonyat könnyû sorsolásunknak, rögtön BL döntõben találtuk magunkat, átrobogva többek között a Zenit, a PSV és a Porto csapatain.
Sorsolás:

és ha már ott voltunk, jöttünk, láttunk és egy kurva nagy meccsen, iszonyat nagy gyõzelmet arattunk a BL címvédõje (!!!) ellen 😊)))

Hozzátenném még hogy a csoportkörben is hatalmas meccseket toltam az Arsenal ellen így már alig vártam ezt a meccset mert tudtam hogy velük mindig nagy a küzdelem.

Összegezve pedig nagyon büszke vagyok a srácokra hogy összehozták a dolgot, következõ szezonban szeretnénk megvédeni a Bajnoki címeket és végre már Olasz kupát is nyerni, mostani szezonban elõdöntõig mentünk, onnan az Inter vert ki.

Köszönöm annak aki elolvasta a kis szösszenetet. 😊

és Fecze lötte az utolsót a 92percben.
ez volt az elsõ nemzetközi labdarugómérközésem Európában. nem tudom miért indultunk meg is keresem most,de meglepödtem. erösitenem kell...

4kos
Illés Béla tényleg nagy király, legnagyobb meccse szememben a Real ellen volt mikor 2x ért labdához (mindkettõ a középkezdésnél volt).

én hogy indulok???lol. 10 lettem és kupába is beégtem...

ezmi????

5w0rdf15h
nemá <#szomoru1> pont a Valenciaval akartam kezdeni Lazio után 😄

mindjárt hozok képeket, vége a 2. szezonnak Lazioval és a tavalyinál is nagyobb meglepetést okoztunk ^^

Sot van 1-2 nagyob klub aminek szinten nincs logoja (liverpool chelsea). sry a spamert nem szoktam, csak furcsa ez igy nekem...
Hopsz javitanék is, az NBI-es logok nem jelennek csak meg, a kulfoldi nagy ligak igen.
inter94
kapcsold be a mindig újratölti felület elfogadásakor

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Sziasztok olyan kerdesem lenne h leszedtem a logo.fmf-et bemasoltam a data konyvtarba de nem jelennek meg a logok. Mi a teendõ? (Csinaltam is uj jatekot hatha, de az se segit)
inter94
nagyon nagygrat <#worship>

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Seraf
nos újra elkezdtem nyomni a gamet és most fejeztem be a 2. szezonom a Hoffenheim-el azt hiszem elég sikeresen 😄

1.szezon

2.szezon

a mindent eldöntõ playoff meccs a Werder ellen

a csapat csöppet felforgatva 2év alatt 😄

na kb ennyi...
ja és még 1.évben megnyertem a kupát
2.-ba viszont kiestem az elõdöntõbe a Hamburg ellen a BL-be szintén az elõdöntõbe az Arsenal ellen...

Huni92
Még nem döntöttem. Viszont mire betöltötte volna a ligákat (kb 30 perc xD), addigra rájöttem, h argentinát meg braziliát bekell tenni 😄😄😄 Tehát újra az egész. Francia elsõ osztályt még hozzácsaptam.

bocs a méretezés miatt.itt a jó tabella. elégedett vagyok,csak nem tudom hol fogok edzõsködni.

Darthmushroom
és mikor inditod a valenciát benne lesz alapból, 09be is így kéne h alapból benne legyen a valenciába

Darthmushroom
editorral rakd át

dudusrac
Egyértelmûen Sanyi a befutó szerintem.

Gunnersboy
Némethet nemtudom ellehetne e hozni a Poolbol

Gunnersboy
románoknál a Poli Temesvár jó csapat, én toltam velük 😊

nincs még uj szerzödésem,a fél csapat lassan tüntet hogy hol a szerzödésem😄

Darthmushroom
Szerintem Hrepka,Németh vagy Torghelle kéne a challengehez!!

Én a Luton-al tolom 😊 Elsõ évben bentmaradtam,a második évadban elsõ vagyok sima feljutás lesz.
Huni92
Üdv!
Bár a csellendzset jó ötletnek tartom, nem vagyok benne biztos, h be is szállok a játékba. Nagyon kevés idõm van mostanság játszani, igy pedig nem lenne az igazi 😊

Mellesleg tegnap este elkezdtem betölteni a német, olasz, magyar, angol, spanyol, román 1. osztályokat. Tervem, h vmelyik román csapattal fogok játszani. Namármost a menedzseri célok keresése már a vége fele tartott, amikor...áramszünet. Nem voltam ideges, á, dehogyis 😄😄😄😄 Ti. egy AMD Sempron™ 2600+ @ 1833MHz ( SiS-741 mainboard) RAM 1.25GB, 735.1MB free HDDs 74.5GB, 10.6GB free
NVIDIA GeForce FX 5500 (Microsoft Corporation) (256M😎, 1280x1024x32, 60Hz OS Microsoft Windows XP Professional (SP2) konfigurációjú gépnél elég sok idõt felvesz a generálás 😄
Namind1, már benyomtam, egyszer úgyis végez majd 😄

Mor3llo
😄DDDDDDDDDDD

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Gunnersboy
vagy tegyünk be magyar állampolgárságot Nuno Gomesnek😄

Mor3llo
Szerintem meg rakjuk be editorral Illés Bélát, a legnagyobb királyt<#idiota>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

HUNLonsdale
csak mert ö véletlenül még jól is nyomja

Gunnersboy
tényleg, õt elfelejtettem beleírni

HUNLonsdale
tisza tibor nevét tenném még hozzá

Gunnersboy
az a baj hogy õ meg már túl öreg :S

szvsz belõlük kéne kiválasztani:
Rudolf Gergely
Bajzát Péter
Hrepka Ádám
Urbán Gábor
Torghelle Sanci

Ferenczi Pista? 😄
fagyi már jobb, nálam jól nyomja 😄
Gunnersboy
nevet szvsz modositsuk, 2008ban nemjön el a Valenciához, mert nemrég szerzõdött Pisába és a fullos szerzõdést sem fogadja el...

lehetne Torghelle Sanyi :ASD_A:SD

10 fodrduló után elsõ gólja Feczének. igy lehet bentmaradunk,de HSV lehet bucsuzik...

Fabio Capello
kihívást akartatok, hát ittvan 😄😄:d

de persze még lehet módosítani a nevet, mint mondjuk Faggyas Milán, Rudolf Gergõ, stb... 😄