A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Utley
    Óceánia Kupára való kijutáshoz "elő" selejteztek.
    Ez 2db 5fős csoportból áll,és az első 2 megy tovább.Konkrét célom nem volt,nem akartam utolsó lenni.:)
    Salamon-szigetek ellen kezdtünk,és hol máshol mint Salamon-szigeteken van a torna.Szerintem az esélyekről ez mindent elmond.
    A mérkőzés:
    Egy 4-4-1-1-t találtam ki remélve,hogy egy döntetlenre jók lehetünk.
    KÉP:

Az eredmény...No mindegy.Megdícsértam a sráckat,gondoltam a következő meccsre lesz hatása,ezen meg felesleges keseredni.
    És láttam csodát a morál mindenkinek remek lett.Óhh mondom akkor jöhet a támadó foci.:)
    Következő meccsen Tonga volt az ellenfél..Ezek barbárok!!!Srácokat feltüzeltem,és ha engedték volna akkor focizunk.De ezek,
    ahol érték ott rúgták az embereimet,ez jól látható a képen.4-4-2 rombusz felállást találtam ki.
    KÉP:

Szerencsére egyszer a "narancsom" elindult a félpályáról,és a kapust átemelve gólt vert.
    A tervem teljesült egy meccset behúztunk.Ellenben 5 emberem lerúgták..A hangulat remek volt,ellenben az orvosaim túlóráztak rendesen.
    Remek eredmény után a játékosok elmondták,hogy már az oroszlántól se félnek:)
    Vanuatu:
    Felállás 4-4-2 rombusz.
    Az óriásom parádéja!!!Szegényeknek 3x csengetett a srác,ez már majdnem világklasszis,de minimum óceániai:)

Az utolsó forduló előtt az első helyen álltunk.Az utolsó forduló nem egy időben volt,így egy Salamon-szigetek-Vanuatu mérkőzésen ha X van,akkor tuti megvan a 2.hely.
    Sajnos ez nem jött be,mert Salamonok hazain behúzták a kötelezőt.
    Így még sajnos téttel bírt az utolsó meccs nekem is.Bár nagy esélyünk volt,mert akár 1 gólos vereség is elég lett volna a 2. helyhez,de egy döntetlennel csoport győztesek vagyunk.
    Pápua Új-Guinea:
    A felállás maradt 4-4-2 rombusz.

Elején mentek a "Pápuaiak" de még ez is elég lett volna a 2.helyhez,de jött az Óceániai "sztárom" és bólintott jókor jó helyre.A második félidőt védekezéssel töltöttem és vártuk a végét.
    Maradt a mindkét csapatnak megfelelő X,és ezzel kipöciztük Salamon-szigeteket.
    Végeredmény: