Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darthmushroom
az ünneplés utáni meccs:

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

elérkeztem a bajnokság feléhez, és a 19. fordulóban egy nagyon nagy meccset játszottam a Valencia ellen...a félidõben már azt hittem, hogy meg van a meccs, de tévedtem mert a második játékrészben nagyon jó volt a Valencia, de a végén érkezett a "jó öreg" Rafael Sóbis és eldöntötte a meccset...Sóbis 4 gól, Agüero 3 gólpassz...gyakorlatilag felváltva rugdossák a gólokat, a 18. fordulóban a Nastic ellen Agüero lõtt 4 gólt...!
féltávnál pedig így állunk...!
a bajnokságtól nem félek, az meg lesz szerintem, viszont a BL-tól annyál inkább, mert Silva alapba nem játszhat (még 2 hónapig amúgy sem fog, mert sérült), és a télen igazolt Ben Arfa sem nevezhetõ! szóval a széleket Robbennel, Aquinoval és a csatárrá "elõléptetett" Higuainnal kell megoldanom, akit vissza kell hoznom a jobb szélre...! kíváncsi leszek, hogy mire jutok...a nyolcaddöntõben a PSV az ellenfelem...

VAMOS MADRID!

Fabio Capello
serie cben úgy hogy elm. te vagy az esélytelen, simán jó eredmény ez 😊

inter94
nagyon sok az iksz:S

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Darthmushroom
Pill még lenyomom a szezont ,mert van még egy kupa döntõ meg kupa elõdöntõ
thx Capello

Fabio Capello
gratula 😊

inter94
képeket

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Darthmushroom
kösz, 8év lyon siker után a PSG a csúcson!!😄

inter94
grat

Darthmushroom
áááá de így is bajnokok vaunk a 33. forduló

Darthmushroom
PSG 1:2 Auxerre
helyezetek nekünk 9 neki 2

Darthmushroom
Marseille 1:2 PSG
1:0 volt sikerült fordítani a 90+3percbe
innen szerintem már nem veszítjük el a bajnokságot

giorgio81
Nem is vagyunk rosszak...
Jó baglyozást, sajnos egy darabig (kb. 1 hét) én is csak read only módban leszek itt
Sok sikert mindenkinek

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

ÉN ELLENZEM!!! csak vicc😊

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

siederhird
Csatlakozva az elõttem szólókhoz én is támogatom.

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!

inter94
szintén támogatom

Markov
én is támogatom...

una volta per sempre INTER!

Darthmushroom
naon helyes!!😄

Fabio Capello
hm látom van támogatottság, úgyhogy elkezdem kidolgozni a részleteket... 😊

elméletileg 40 pont bentmaradást jelent. elég 3 meccs és fogok 3 gyenge csapattal játszani még... de hát annyira sürü a mezöny itten...

támogatom az ötletet,kellene 1 összefogó erö és 1 kis rivalizálás már. mert elég unalmas ez igy.

Gunnersboy
most kezdtem a Marseillel,
csak franciákat igazolok, 25 éven felüli játékos pedig nem lehet a keretben 😄
kiváncsi vagyok mire jutok így 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Mor3llo
Ahh...ez viszont hatalmas és fontos gyõzelem idegenben!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Magic Boy
Ha úgy nézzük én mindig ilyesmit játszom.
Támogatom az ötletet.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Darthmushroom
bocsi elirtam támogatom az ötletett

Darthmushroom
támogatam

siederhird
Ha vártam volna egy félévet hozzám is ingyen jött volna, csak szükségem volt rá.

most jön ingyen😄

siederhird
Az elsõ és egyetlen téli igazolásom, magyar szintre sztem jó lesz:

Huni92
Koplároviiiiiics 😄😄😄😄😄:😄😄😄

Azanemmindegy😄

Valaki egyébként tudja, h mi ez a menedzseri célok keresése új játék kezdésénél? Mert a 08ban nem volt ilyen, itt viszont a generálás 90%a errõl szól.

giorgio81
némrég játszottam velük, megvertük õket 2-0-ra, nagy volt a fpofájuk

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

én nyáron a Blyth Spartanssal(szintén angol utolsó osztály, észak) játszottam úgy, hogy 22 magyarom volt a csapatban és angol sehol 😄DD
giorgio81
Õ nálam is játszik a Tottenhambe, de még csak tarcsiba

giorgio81
ezért dobtam be, hátha valaki kedvet kap,találj ki valami jót!
Én mondjuk már valami hasonlót nyomok a Vauxhall Motors-sal az angol 6. ligába

siederhird
Nem lenne rossz ötlet.Ez az sikerült leigazolnom egy cseh tehetséget:

Õ elõlük szereztem meg:

Fabio Capello
😄😄😄

há figyelj, minden poszton kötelezõ egy magyart játszatni, oszt megvan 😛😄

legyen benne Lipcsei Peti is!!!!!! 😄DDDDDD
Fabio Capello
ez a challange egész jó kis dolognak tûnik, lehet csinálunk egy contestet belõle itt topikba 😄

Mor3llo
imádom az ilyen meccseket....végig a kezünkben tartjuk a meccset, gólt mégsem tudunk rúgi, és így húz el tõlünk az a pöcs Ajax

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
<#idiota>bolond
heliosz, gratula!

heliosz007
BL elõdöntõ :

durva volt a meccs, de kiharcoltuk a továbbjutást...
a döntõben az arsenal vár rám 😮 szal címvédésre készülök ( tavaly a bayernt vertem a döntõben)

baze :A_FD:a-s😄fAS_dfasd
giorgio81
Mármint a Béla

siederhird
Ez jó😊 Sok sikert vele.

giorgio81
komoly!

zyndar
Kösz <#mf1>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

4kos
Koplárovics Béla Challenge:
Ki mit tud kihozni az egy napig világklasszis Bélából?
Történet:
Sir Alex okulva Ronaldo igazolásából most is engedett a csapat akaratának és leigazolták Koplárovicsot aki eldöntötte ellenük a meccset és aki mindenkiben akkora benyomást tett.

Bélát óriási örömmel fogadták a klubban,igaz elég furcsán néztek rá mikor autogrammot kért Ronaldótol és Rooneytól.Már az elsõ edzésen fantasztikusan mutattkozott be és érezte Sir Alex hogy ez az a srác akire szüksége van.Elsõ meccsén a Saint Etienne ellen debütált , nem is akárhogy.

Béla a meccs legjobbja lett 3 gólpasszal és az önzetlen játéka miatt a szurkolók egybõl a szívükbe zárták õt.A többi felkészülési meccsen még 2 gólig és 1 gólpasszig jutott ami sajnos nem volt elég hogy bekerüljön a kezdõbe a Portsmouth elleni Community Shield döntõjébe, de nem bánta mert tudta hogy eljön még az idõ.

El is jött mivel Rooney hamar távozni kényszerült , és Béla gólpasszával a gyõzelemhez segítette a Manchestert és bezsebelte elsõ de reméljük nem utolsó trófeáját új klubjával.

sunyiba biztos elgondolkodott a gép a világ nagy problémáin és most számolgat...<#idiota>
zyndar
CPU használat 60-75% között normális úgy, hogy egy Mozilla fut, meg az FM, de az nem dolgozik?

OFF vége

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

giorgio81
Legnagyobb arányú gyõzelmünk eddig - FA kupa 2. selejtezõkör

zyndar
Estét Urak!
Nyomom kicsit a Tuluzt. UEFA kupa, elsõ kieséses kör, elsõ meccs.

Bajnokság eddig:

És egy kicsit OFF kérdés: miért lassult vajon be az egész gépem? Még most is, mikor írok "laggzik" a kurzor, a hópelyhek meg csak cammognak. Friss a rendszer, eddig semmi baja nem volt.