A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Nahh közben én is folytattam a játékot, csak a gagyi bellintyűzetem miatt inkább nem erőltettem a beszámolót :)
Szóval ott tartottunk, hogy Crewe, 3. szezon fele körül magabiztosan vezetjük a másodostály tabelláját...
Vagyis csak vezettük, ugyanis a szezon második felére a csapat teljesen összeomlott, mintha kicserélték volna. Minden meccs irtózatosan nehéz volt és sokszor, sőt legtöbbször már a döntetlennek is örültem. Ez azért volt nagyon veszélyes, mert bár 10 ponttal vezettem a Fulham előtt, de volt még legalább 20 meccs a szezonból, és ha osztályozót kell játszanom, akkor nem valószínű, hogy feljutok...
Hát mit ne mondjak, szerencsénk volt, nem kicsit, de végül meglett a 2. hely:
Így a 4. évben jöhetett a PL :)
Az igazolásokra szánt pénzzel nem volt nagy gond, ugyanis a a TV-s jogdíjaknak köszönhetően kaptunk a szezon elején kb 30 millió eurót. Végülis célnak a nemzetközi indulás kiharcolását határoztam meg (igen, elég merész...:DD), abból kiindulva, hogy elég sok játékost sikerült igazolni ingyen illetve olcsón :)
Hát íme az ezévi transzferek:
Javier és Juan Antonio 17 ill. 18 éves csatártehetségek, nagyon jók lesznek, már most is azok :) (Bár egyelőre csak a tulajdonságaik :( )
Szalai és Fabioano alkotják a védelem közepét, mindketten 20 évesek, nagyon jók. Cserének elhoztam Vaskót mert nagyon olcsó volt és az értékei elég jók.
Bodor és Mesto a két szélső védő, szintén jól teljesítenek egyelőre. Kapusposztra elhoztm Lobontot, és mint később kiderült, nagyon jól tettem, ugyanis Király lesérült 8 hónapra, majd közölte hogy a szezon végén visszavonul. :(
Nayar egy 23 éves ígéretes vkp, Navarro pedig egy 19 éves iszonyatosan fejlődőképes és gyors középső védő, sajnos sokat hibázik.
Santiago is óriási tehetség, de fiatal kora miatt még nem tud egyenletesen teljesíteni sajnos. Audel egy tűrhető balszélső/csatár, kélnyszerből hoztam szezon közben, mert a széleken gyenge volt a csapat.
Szóval mint látszik megint rengeteg igazolásunk volt, amit kicsit megnehezített a mindössze 180k-s fizetési keret és a maximálisan adható 20k/hét fizetés, végül az átigazolási pénz egy részét átcsoportosítottam a fizetésekhez, így lett a keret 250k.
A csapat nagyon bíztatóan szerepel, egyelőre pontosan 50%-os teljesítménnyel állunk a PL 7. helyén 19 meccs után.
Egyetlen probléma, hogy nagyon kevés gólt rúgunk, az új csatárok jónak tűnnek, de valahogy mégsem túl eredményesek, Priskinék pedig próbálkoznak, de nem minden esetben elég jók már ezen a szinten :(
Tabella:
Végül pedig egy-két játékos:
Remélem jó a képméret és látszik is, nekem így 1920*1080-ban elég kicsik :DD