Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HUNLonsdale
3. év?

soma22
há baszotterõs a bl csoport, eddig 1 pontunk van.

bajnokság már nem kérdéses, 10 meccs után +20 feletti a gólarányunk, ligakupában 4-bõl 4 mecset nyertünk.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

HUNLonsdale
nálad mi van?

soma22
láttam persze, néha van ilyen is.

sok sikert!

HUNLonsdale
láttad a györ elleni mecs képet?
Nem szúrtam le õket csak együttéreztem azóta hoztak 5 mecset zsinórban,celticet kaptuk hogy bemenjünk a bl csoportkörbe,nagyon meleg lesz

soma22
a kis kedvenceim nekem is megvannak.

elõször fradi, utána cordoba v toledo, aztán ha még mindig érzem az affinitást angol kiscsapat.

sokban hasonlítunk<#eljen>

HUNLonsdale
nekem minden évben ez a bevett szokás
tavaly a boston united lett a világ legjobb csapata olyan 12 év alatt😄

soma22
fuh anglia nagy falat. a bl egy magyar csapattal szerintem idén elérhetõ, ha ügyesek vagyunk. sok sikert hozzá

ha elérem a bl-t a fradival akkor megyek cordobába, vagy toledoba

HUNLonsdale
Majd ha nyerek egy bl-t.😄az lesz csoda
aztán jöhet egy csapat az angol legalsó ligábol

soma22
hát persze, hogy ezen változtassunk😊

mindketten végrehajtottuk a csodát😊))

HUNLonsdale
jah,mégis min2en egy magyar csapattal kezdtünk

soma22
számomra évek óta semmi a magyar foci...sajnos.

HUNLonsdale
hát jah monjuk,akkor is 😄

soma22
én ugyan nem szeretem õket, de õk abban a korban voltak nagyok amikor dózsa volt.
vagy tévedek?

HUNLonsdale
dózsa 😄
nagyfat mondja ezt mndig

soma22
no a romával otthon sem bírtunk. 0-2-re nyertek, a 67 és 69. percben kaptunk 1-1 gólt.

jó lenne elkapni a 3. helyet hogy meglegyen az uefa, de ahhoz legalább 4 pontot kellene még szereznünk. szerintem nem lesz meg

Darthmushroom
grat all

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

soma22
estét urak. egy kis jack danielsezés és filmezés után vissza az efemhez, épp a roma elleni 2. meccsünk jön otthon, jó lenne egy x.

grat a dózsa nagy gyõzelméhez

hát igazából Agüero a célember a labdához utasítással, és elég szépen termel, mert a bajnokságban 11 meccs után 11 gólos, úgy, hogy 8 meccsen játszott csak, és a BL-ben is lõtt kettõt 4 meccsen, szóval jól megy így, de azért átállítom, hogy a lábára menjen a labda...megpróbálom úgy is!

VAMOS MADRID!

HUNLonsdale
no komment

zyndar
Próbáld ki az egyiket. Ha sokszor gólhelyzetbe kerülnek vagy neadjisten gólt lõnek és nyersz, akkor maradjon. Mondjuk Reallal lehetne az is a csapatutasítás, hogy osszon autogrammot labdaátvétel elõtt.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

jó csak nem akarok rosszul csinálni semmit! minden meg akarok tanulni errõl a játékról, azért kérdezek ennyit...!

VAMOS MADRID!

zyndar
Gyuszi, ne csináld már <#szomoru1>
Menjen a lábára pl.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

valaki légyszi! akkor most pl. Agüeronak és/vagy Sóbisnak milyen utasítást adjak mint célember? a lábára menjen a labda, vagy "a labdához"?

VAMOS MADRID!

cenobite
Grat! A kapura lövések száma is szép lett! 😄

gamertag: kenobita

HUNLonsdale
mikor a harry potter találkozik a gyürük urával

siederhird
Ez igen.Respect<#worship><#worship>

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!

Mor3llo
úú bazki, gratula 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

HUNLonsdale
ideibe eddigi legnagyobb gyõzelmem

Mor3llo
Sorsolás

Ha továbbmegyek, akkor a Tottenham-Rangers párharc gyõztesével játszom...milyen egyszerû sorsolást is kaptam 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
Nah, ez is megvan, sajna csak csoport másodikként, de legalább otthon megvertük a Schalkét.

zyndar

zyndar
Estét Urak, töltöm a Tuluzt.

visszaolvastam, és azt írta valaki, hogy a gyors, technikás játékost, akit célembernek állítunk, a lábhoz kell adni a labdát...nos nekem még régebben amikor kérdeztem azt mondta valaki, hogy "a labdához" utasítást kell adni!
most akkor melyiket?

VAMOS MADRID!

Mor3llo
Makaay 5 hónap, D'alessandro 2-3 hónap! hát ilyet még nem basztam.....

Mor3llo
Kezd elegem lenni ebbõl a sok favágó kiscsapatból :@

Huni92
Cardozot eladni? Csak a legvégsõ esetben. Miért? Hsz végén lesz az 1ik indok 😄
Hulk kisjó playa, bár a neve tényleg érdekes 😊
Acosta nagy játékos lesz FMben, a tapasztalatok alapján mindenképp.
Arsenal csitcsapat. Idén is. Remélem a 2. peccs majd tompitja õket.
Letoltam 2 meccset is közben. Kupában 5-1 egy 2. osztályú ellenfél ellen.
És megkezdtük szereplésünket a BLben. Rögtön a csoportfavorit Juventus látogatott hozzánk.
4. perc, Sanyi gól 30ról.
14. perc, Caceres hibázott, Trezegé meg 3 méterrõl bebrusztolta. 0-2. Már vártam a 3. gólt, amikor...
..a 19. percben Cardozo lõtt egy bombagólt.
A dologhoz hozzátartozik, hogy már sérült volt ekkor, mert Mellberg elkezdte faragni õt.
35. perc, Cardozo hatalmas szabadrúgásgól 35rõl.
45. perc, Marchisio gól. 2-3 a félidõben. Lecseszés volt, kezdõdhetett a 2. fi.
57. perc, szögi, Cardozot leugorva Legro fejelt gólt alapvonalról. Reális, na 😄
58. perc, rögtön középkezdés utáni támadásból Seleznyov lõtt gólt.
74. percben egy kontrából megindulva, Mellberg megingását kihasználva (ekkorra már szándékosan faragtuk õt) Cardozo lódult meg, 25rõl ellõtte, gól. 4-4
76. perc, Marchisio fejes 15 méterrõl, gól -.- 8es ugrás, 7es fejelés, de nemgond, Veloso szar, meg 120 centi 😄😄

Összességében megérdemelten nyert bár a Juve, volt viccgól is 😊
Egyik legjobb, h mindenki ellenünk szerzi szezonbeli elsõ / az adott klubban lõtt elsõ gólját 😄
Másik, hogy a "bombázó" playak mindig ellenem lövik életük gólját 😊
Btw 18 meccsen (barimeccseket is számolva, mely között volt egy 0-3 a Leverkusen ellen) kaptunk 10 gólt. a 19. találkozón rögtön ötöt xD
Lényegében a 3. hely a cél a csoportban, Uefa Kupára inkább van esélyünk, mint BL-re.

Darthmushroom
eddig:

most kicsit szünet

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

siederhird
Gyõzelmet vártam, de ekkorát nem:

Hulk-n csak a neve miatt nevettem, mert a képregényhõs jut eszembe róla😊

Darkon
Gratulaok mindenkinek meg aki ram szavazott.

Kulonosen a nyerteseknek😊

2hetig read-only modba valtok<#kuss>

Born to win

Forza Italia
Barca 40m készül adni Amauriért😄 Belehetne belõle vásárolni.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

inter94
most honfoglalót játszok,késõbb rápillantok😊

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

giorgio81
Mit szûrtél le belõle, miért érdekelt?

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

InfoMester
nem röhögöm ki Hulkot már mutattad hogy mien jó..

\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"

inter94
köszi

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

giorgio81
1. Dzsudzsák: nem vagyok elfogult, nagyon jól játszik és gólt is szokott lõni, csak a leigazolásánál voltam elfogult
A két az utolsó meccs után készült ahol éppen Dzsudzák kezdett, de azon a poszton általában Giovani dos Santos a kezdõ
2. Hulk: nem kell kiröhögni, õs is nagyon jó játékos, az elsõ számú cserecsatárom
Ebben az idényben összesen 24 meccsen 16 gólt lõtt

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

InfoMester
nállam is kezdõcsapatba van..és jól teljesit..gólokat szerez góllpasszokat ad és nem bénázik <#eljen>

siederhird
Hulk<#buck><#vigyor2>

InfoMester
<#eljen>

látom Dzudzsákot te is használod..am az a Hulk 😄DD nagyon zavaró 😄DD

tobias88
kicsit elfogult vagy Dzsudzsákkal kapcsolatban <#bee1>