A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Nos, elérkezdtem 1. szezonom végéhez a York City-vel. Pár napja írtam félszezonbeli eredményemről, reményeimről, most viszont megosztanám veletek pár sorban a szezon végeztét.
Elvárásaimat szerencsére teljesíteni tudtam, csapatom is partner volt ebben teljes mértékben. A végjáték kifejezetten izgalmasra sikeredett. Mivel ez a bajnokság is 46 fordulóból áll, mint pl. a 2.,3.,4. liga, így elég sűrű volt a meccsnaptár. A fiúk a lehető legjobb szakmai stábbal voltak körülvéve, azonban sajnos így sem tudtam elkerülni a rosszkor jövő, idegesítő "2hét-1hónapos" sérüléseket. Voltak meccsek, mikor a két gólvágom esett ki, vagy éppen a védelem tengelyéből hiányzó remek formában futbalozó játékosaimat kellett helyettesíteni egy nem éppen nagy tapasztalatokkal rendelkező, gyenge képességű ifivel. Hál'istennek az eredmények jöttek, annak ellenére h becsúszott 1-2 vereség, vagy éppen pár döntetlen. Április környékén egy 18 meccses veretlenségi sorozatot szakított meg az akkor 2. helyen lévő Oxford együttese (én 4. voltam, 5 ponttal lemaradva tőlük), azonban sikerült ímmel ámmal kilábalni a hirtelen jött negatív meglepetésből. Akkor a sajtó már teljes mértékben megvolt elégedve velünk, de mi nem adtuk fel! Mi fel akartunk jutni! Nos, mivel én nem voltam 1. az idényben egyszer sem, így csak futottam az egyetlen /közvetlen feljutó/ hely után. Nem akartam a "pillanatnyi forma-döntős" play-off-ra bízni magamat. 45. fordulóban 3 pont választott el az 1. helyen álló Histon csapatától, akinek a szezonbeli eredményessége teljes mértékben megegyezett a mienkével, csak a gólkülönbség volt jó +3 -mal. Reménykedtem h megcsíphetjük az 1. helyet, de sajnos ők hozták a kötelező 0-0 döntetlent, ami így play-off-ra kötelezett minket. Nos erről tennék be egy képet, ami a visszavágóról készült, nem akármilyen kitartást tanusítva szereztük meg a győztes gólt az utolsó percekben:
Itt pedig a play-off döntője, amit csak 11-esekkel lehetett eldönteni. Itt azonban megjegyezném, h 4 alapemberem esett ki eltiltás, illetve sérülés miatt. Mivel itt mi bizonyultunk higgadtabnak, így nagy örömmel juthattunk fel a Coca-Cola League 2-be!
A főnökség is megvolt lepve:
Végezetül pedig a végső tabella:
Remélem a felsőbb osztályban helyt tudunk állni, és a bentmaradást véghez tudjuk vinni! :)