Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És azt nem tudod, hogy lehet megcsinálni, hogy mindig az a stadion legyen, ahol én játszom?
DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!
Holnap Palace-t azért megpróbálom tolni. 😊
gamertag: kenobita
siederhird, grat, sok sikert!
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!
husztiék legyöztek 1-0ra husztit lerugtuk azért😄 igy csak 5.vagyok😞
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Lement 3 bajnoki, 1-0, 3-0, 2-0. Nem is az eredmények az érdekesek.
Szabálytalanságok ellenünk: 30, 31, 40 ....félek belegondolni, hogy mi lesz, ha ez a tendencia folytatódik 😄😄😄😄😄😄😄:
Legutóbbi 2 meccsen 2 ill. 3 piroslap. Azér...xD
hihetetlen,megint 1 kapuralövésünk volt... és tizi volt az😄
Valószínû csak év végéig marad, mert lejár a szerzõdése, de szerintem jó üzlet volt fõleg ingyen!
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
viszont van egy kérdésem. mennyiért bérelitek a tolókocsit Shevanak? <#idiota>#idiota>
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
A csapat megnyerte a Bajnokságot, a BL-t, az Európai Szuperkupát és végül a KlubVB-t
Glory glory Tottenham Hotspur
And the Spurs go marching on.
Tottenham are the greatest team
the world has ever seen
the world has ever seen
the world has ever seen
And the Spurs go marching on.
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
Aztán persze a megfigyelõim is folyamatosan hozták a jelentéseket, hogy kit igazoljunk le, így aztán az egész átig szezon rólunk szólt magyarhonban:
Aztán a barimeccsek után belekezdtünk a Bl menetelésbe, eltökélt szándékunk bejutni a csoportkörbe, ami az elsõ két forduló után igencsak esélyesnek tünik.Még egy fordulón kell átverekednünk magunkat.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Muszáj volt megvennem, elég jó szerintem, plusz kellett egy csatár is, meg egy TKP is.
\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
köszöntem
Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema
Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema
azt hiszem ,h a francia ligában kezdek eggyes és mégpedig a Lille csapatával!
ui:grat mindenkinek!
FORZA MILAN!!
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Born to win
én a 30 éves metzelder adtam el a sevilla-nak 18 M ért ugyhogy csak játszatnom kelleett igaz az átl.telj az jóval 7 felett volt.
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Albiol ha jön 19M E ért akkor megveszem ha nem akkor meg sztem Zapata jön helyette..Arsenal mindenféleképpen akarja vinni Carvalhot...15M E-t fognak érte adni 2 szezon múlva??