Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát ilyen mappát nem találok 😞

soma22
idegenben kell kiharcolnunk a továbbjutást:

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Köszi 😄

És azt nem tudod, hogy lehet megcsinálni, hogy mindig az a stadion legyen, ahol én játszom?

egy félidõ alatt a honvéd ellen 3:0-ról egyenlítettünk, még majdnem meg is fordítottuk a meccset de a bíró nem adta meg a jogos 11-esünket :\
siederhird
Kössz. Úgyanúgy Football Manager 2009\graphics\pictures\backgrounds a mappa és a képet nevezd át default-ra azt olvastam neten, hogy így kell.

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!

cenobite
Grat all! Költözés miatt fingani nem volt idõm, nemhogy játszani. 😞
Holnap Palace-t azért megpróbálom tolni. 😊

gamertag: kenobita

Eredeti FM skinbe belehet rakni valahogy a csapatok stadionját háttérnek? Ha igen, hogy? :/

siederhird, grat, sok sikert!

inter94
hogy is kell berakni hátteret a játékba?

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Huni92
Pedig most jól toltad 😞

Közben áramszünet, utsó meccs (40 szabálytalanságos) mehet újra.

Darthmushroom
grat all

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

siederhird
Ez lemaradt: 😊

Aufwiedersehen DFB-Pokal!

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

siederhird
Nah erre szükség volt, hogy ne maradjunk le:

aha,de ez jó is. németországot szeretem megvan 1 kis gyenge csapat. most megyünk bréma a dfb kupa 2.fordulójának emlékébe. kiesünk😄

utolsó percben 1 felszabaditó lövés volt az😄

husztiék legyöztek 1-0ra husztit lerugtuk azért😄 igy csak 5.vagyok😞

zyndar
Jó estét Urak! Végre van egy kis idõm játszani. Itsuki te már megint másik csapatot irányítasz vazze?

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Huni92
grat! a másik lövés is tizi volt, de az mellészállt 😄::S_DSA😄A

Szar szlovák csapat ellen 1-1... Természetsen egy helyzetük volt, nekem 15, nem gond

Huni92
Persze, tud az öreg 😊

Lement 3 bajnoki, 1-0, 3-0, 2-0. Nem is az eredmények az érdekesek.
Szabálytalanságok ellenünk: 30, 31, 40 ....félek belegondolni, hogy mi lesz, ha ez a tendencia folytatódik 😄😄😄😄😄😄😄:
Legutóbbi 2 meccsen 2 ill. 3 piroslap. Azér...xD

hihetetlen,megint 1 kapuralövésünk volt... és tizi volt az😄

giorgio81
Hát igen már 35 éves, de 1,5 éve van nálam összesen 40 meccsen 20 gólt lõtt, annyira még nem szar, igaz általában nem a kezdõ csatárjaim egyike
Valószínû csak év végéig marad, mert lejár a szerzõdése, de szerintem jó üzlet volt fõleg ingyen!

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

Huni92
grat neked meg somának is!

viszont van egy kérdésem. mennyiért bérelitek a tolókocsit Shevanak? <#idiota>

na 1 óra kis fm. 3 fórduló után 2 gyözelmem van. most a bochumot daráltam be 2-1 re. 4 lövés volt a meccsen eloszlott 2-2vel. eddig a gyöztes meccseimen 100% a kapuralövés gól arányom😊

siederhird
Grat Soma és giorgio81!

Gunnersboy
az eredményekhez grat, de a tottenhamet kinem állhatom 😄D

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

giorgio81
2011- ez az év bekerül a Tottenham Hotspur aranykönyvébe
A csapat megnyerte a Bajnokságot, a BL-t, az Európai Szuperkupát és végül a KlubVB-t

Glory glory Tottenham Hotspur
And the Spurs go marching on.

Tottenham are the greatest team
the world has ever seen
the world has ever seen
the world has ever seen
And the Spurs go marching on.

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

Huni92
Elsõ bajnoki megvolt, az Illicsivec Marjopol (tegye fel a kezét, aki hallott már róluk :p) ellen. Statok: 22/9 vs 0/0, 6 szabálytalanság vs 30, és a 84. percben Dimarika góljával tudtunk 1-0ra nyerni 😄😄😄😄😄 Viccesazér'

Grat!

soma22
Elõször is gratula mindenkinek, visszatértem a vidéki disznóvágásról, a 440 termelt üzenetet ne várjátok el hogy végignyálazzam. Persze nem maradtam efem nélkül, igy belevágtunk az új idénybe, ami egybõl egy ajándékkal indult. Akadémiám fosott egy állatot😊

Aztán persze a megfigyelõim is folyamatosan hozták a jelentéseket, hogy kit igazoljunk le, így aztán az egész átig szezon rólunk szólt magyarhonban:

Aztán a barimeccsek után belekezdtünk a Bl menetelésbe, eltökélt szándékunk bejutni a csoportkörbe, ami az elsõ két forduló után igencsak esélyesnek tünik.Még egy fordulón kell átverekednünk magunkat.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Látod, én meg játékost vásárolok annyíiból 😛

Muszáj volt megvennem, elég jó szerintem, plusz kellett egy csatár is, meg egy TKP is.

Huni92
7,7? oO gecc, annyi pénzbõl még berúgni sem lehet 😄😄😄 btw azt olvastam, h pandev szar a 09ben.

Pandev is mine... Elég olcsó volt, 7.7 font.

Amúgy ha ez az FMbe történt volna, biztos menne a csaló játékozás... Élõ példa...

MEKKORA EZ AZ ASTON GYEREKEK!!!!! 😄

simán továbbjutsz!

InfoMester
ha van sok helyzetünk de nemtudjuk õket kihasználni az tactics hiba???

\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"

inter94
BL csoportom-Samp,Sevilla,Dinamo Kijev,Feyenoord

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

inter94
igazolások

közbe sikerült megbuherálnom, ugyhogy most már tökéltes.
köszöntem

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

InfoMester
annyi a skined más beállitású..az nem rontott el semmit..csak más szinûek az értékeid..

egy kérdésem lenne, nekem ebbe a skinbe a magas értékeket pirossal jelzi,,nem sárgával,mint neked. te állitottál rajta,vagy én szedtem le rossz beállitású skint ?

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

0202milan
hello all!végre sikerült feltennem a gamet,ugyh teljes gözzel elöre!
azt hiszem ,h a francia ligában kezdek eggyes és mégpedig a Lille csapatával!

ui:grat mindenkinek!

FORZA MILAN!!

Huni92
Kijev ellen a SZK beúzva, 2-0. Srna és Fernandinho góljaival. Azér Srna kisgólt lõtt :o Szabadrúgás, a szélen elõreküldik, Srna átveszi, megindul befele, 2 embert kicselez, kioszt 1 kötényt, betör a 16oson belülre, és rövid sarokra helyezi a labdát. 😊

InfoMester
nekem se,nyugi..

Darthmushroom
Capello nekem egy képemet se nevezted?

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Darkon
Rola beszeltem, most hoztam fel A-ba mivel nemtalaltm megfelelo csatart eleg jol nyomja.

Born to win

InfoMester
melyik hülye mondta ezt neked ??? 😛P

BBeno2
ha játszatod akkro persze....
én a 30 éves metzelder adtam el a sevilla-nak 18 M ért ugyhogy csak játszatnom kelleett igaz az átl.telj az jóval 7 felett volt.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

kicseréled a csapatot?:o

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

InfoMester
Agueroért mennyit kell üzletelni <#fejvakaras>
Albiol ha jön 19M E ért akkor megveszem ha nem akkor meg sztem Zapata jön helyette..Arsenal mindenféleképpen akarja vinni Carvalhot...15M E-t fognak érte adni 2 szezon múlva??