Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darkon
Aztabudos<#wow2>

Ingyen hoztak 1eve! Miert nem mi talaltuk meg?!?!

Born to win

inter94
nem tudok,játszani se,most kitörültem minden efemmel kapcsolatos dolgot,ha így se fog menni,akkor valószinu az ikszpé újratelepítés következik

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Huni92
De játszani tudsz? Állitólag az ilyen problémáknál az ablakban futtatás megoldja a gondot, bár akkor is kijönnek a hibaüzik, de nem dob ki a játék.

inter94
ilyen nincs,újraraktam és még mindig ugyanez

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Darkon
Jott volna Ronaldinho is 7M-ert de inkabb elutasitottam a vegen meg Berbatov csak o elszallt es 5Meuro/ev-es fizetest akart volna 3even keresztul.

Born to win

inter94
ha nem tudom folytatni a samp karrieremet,miután újraraktam a játékot,nagyon szomorú leszek😞

Darkon
Megvan a nyari nagy igazolas. 32eves de meg mindig csucson! Scout is irja hogy minden penzt meger 5.5 meg a 24M atig keretbol boven kifutotta.

Pirlo<#worship>

Born to win

giorgio81
nem kellett volna BL-t nyerni, azt jelenti<#buck>

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

hát ez probléma is, még ha "kellemes" akkor is...de nagyon idegesítõ, hogy ennyire magas árat kérnek a játékosokért...pedig Mati Fernandes nagyon jónak tûnik, és a roma 35-ért vitte el a villarrealból 1 szezonnal ezelõtt, nem is játszik, sokszor még a keretben sincs benne, de azért több mint 100 milliót elkérnének érte a szemetek!

VAMOS MADRID!

inter94
Ez miért van?indítom a játékot és ez jön ki

ha rámegyek az okra,akkor megint kidob ilyen hibaüzit XML parsing error

ha megint rámegyek,megint kidob vagy 5 ilyet utánna elindul a játék
és megint kiírja-not well-formed(invalid token) at line 1 of last_saved_game.xml
megõrülök ha tönkrement a játék,és tehetem újra:@

giorgio81
<#wilting>

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

Darkon
Bazzeg ezek am a problemak!

Grat giorgio,Dubi,Huni!

Born to win

Huni92
Pool - Soton 2-1. Egy öngóllal meg egy Cáceres szögivel tudtak nyerni. Most egy viszonylag könnyebb sorozat jön, bár nem vagyok túl bizakodó.

ezt nem hiszem el<#falbav> 65 millióm van játékosvásárlásra, de nem tudok leigazolni senkit sem! Silvát 90-ér engednék el, de nincs elég lóvém ahhoz, hogy elhozzam, és hiába ajánlok 65-öt plusz 25-öt havi részletekben, akkor is azt írja, hogy nincs elég lóvém, hogy leszerzõdtessem! :S van valami megoldás, hogy el tudjam hozni? nagyon fontos lenne!
próbálkoztam Giovanni dos Santossal is, 25-ér el is engedte volna a barca, de õ rijkaart seggét nyalja és csak ott akar játszani! :S Matias Fernandesér meg a köcsög roma 104 milliót kér...:S nem normálisak!
ilyenkor mit csináljak? 😞 Silvát el tudom hozni valahogy? vagy van olyan játékos aki elhozható 65 millióból és tényleg nagyon pöpec?

VAMOS MADRID!

Huni92
A szezon elsõ meccse, amelyen nemhogy partiban vagyunk az ellenféllel, hanem egy picivel jobban is játszunk, erre jön Noble és vág 2 bombát 25 ill. 29rõl. Ime

inter94
grat,nekem bayern ellen lesz😊

giorgio81
Megvan az Európai Szuper Kupa is

Huni92
Soton - MU 0-4, csak azért, h tarthassuk a 4 kapott/0 lõtt gól/meccs átlagot. Ésakkor még jön egy Pool is. Imádom az ilyen sorsolást. 3-4 zakó, és a morál a föld alatt, onnan pedig nehéz kijönni.

giorgio81
Marquinhos parádé

Huni92
Tényleg kihat a csapat teljesitményére az, ha lecseréled a fél keretet. DE!(és mint tudjuk, alényge mindig a de után következik 😄😄) Egy alacsony(abb) osztályú csapatnál szvsz megéri a kockázatot. Elsõ 2 hónap nem lesz vmi jó, de utána sokkal nagyobb az esély a rájátszás/feljutás kivivására. Ez történt a Sotonnal is. Bár nem adtam el a fél keretet, sõt, azért érezhetõ volt, hogy idõ kell amig összeszoknak. A szezon elsõ pár hónapja gyatra is volt, de utána beindultunk.

Btw Andreasenért az a majdnem 7 misi záradékokkal jött ki. Éshát nagyon kellett egy középsõ védõ. Még egy jöhetett volna, de nem volt pénzem.

Nightwish006
Tapasztalatból mondom, hogy brutális hatással van a csapat teljesítményére! 😄 Én a man. cityvel tolom épp, ugye tömnek pénzel minden évben, mint az állat, így folyamatosan próbálok erõsíteni, meg pótolni a távozókat. Elsõ szezonban kb. a fél kezdõ 11-et cseréltem, 13. helyre voltam elég, sajnos nagyon béna vagyok még😄 De! Megfigyelhetõ volt, hogy az év végére azért elég rendesen belejött a csapat... Következõ év, jött pár igazán ígéretes fiatal, csillagászati összegekért, elsõ pár meccs borzalmas volt... A "tavaszt" a 11.ik helyen kezdtük, végül 5.ként, a 4.ik liverpoolal azonos pontszámmal végeztünk. Az utolsó kb.15 meccsen veretlen lett a csapat, ha az utolsó elõtti fordulóban nem x elünk otthon a portsmouth-al (akik valamiért mint 1 mumus hatnak ránk, 3szezon alatt nem tudtuk megverni õket😄) akkor a liverpool elõtt 4.ik ként futunk be. Szóval annyit akartam kihozni ebbõl, hogy valóban nagyon meglátszik a teamen ha nagy változásokat csinálsz, és hónapokat kell várhatsz, hogy úgy teljesítsenek, ahogy azt elvárnád.

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

HUNLonsdale
hihetetlen jók vagyunk nem hiszem el,lemostuk õket

Igen szokta írni, de 2007-ben még nem éreztem nagy jelentõségét, de jó, hogy 2009-ben már érezni a hatását, mert végülis ez így logikus meg a valóságban is így mûködik, bár én, ha kis csapattal vagyok (általában azzal vagyok) szeretek mindenkit kirúgni és új embereket hozni teljesen, így kicsit magamébbnak érzem a csapatot😊
tapasztalatból mondom, hogy ha minden évben újraépíted a csapatodat, akkor bizony kell nekik 1-2 esetleg 3 hónap amíg összeszoknak, ha megnézed, akkor meccs közben az asszisztens írja is
Fabio Capello
meglehetõsen sokat, csapatmorál szempontjából mindenféleképpen

Hi! Itt már komolyan számít, ha kicserélem a fél keretet? Fm07-ben queen's park(skót uccsó osztály) voltam és kirúgtam az felnõtt és tarcsi keretbõl mindenkit és a személyzetet is és csak skót játékosokat és személyzetet igazoltam játékosok max 25 évesek lehettek, simán nyertük a ligát, utána nem igazoltam senkit és a következõ ligát is nyertük😊
Mike94
na mai alakítás: 2 fordulót elõre léptunk dfb kupába, bajnokságba 5meccs után 8ponttal 8. vagyok
mai telj.: 7meccs/4gyõzelem/2döntetlen/1vereség/17rúgott-10kapott gól/6sárga/1piros
házigólkirály Salihovic 5góllal, assist király Huszti 5 assisttal
Huszti teljesítménye rk. meggyõzõ számomra egy ilyenm szerény képességû csapatnál ilyet nyújtani nem semmi
7meccs/3gól/5assist/7.46
08ba nyomott ilyeneket, csak éppenséggel ezekközül egyik se volt szögletbõl, 08ba viszont elég sok
no jónyóc

hát én nem tudom mit csináljak...70 millióért sem adják Silvát...:S keresgetek-keresgetek, hogy ki lehetne helyette, de eddig nem találtam semmi érdekes játékost:S
Mati Fernandesre gondoltam, de õ nem tud a jobb oldalon játszani, így Robinhoval nem tudna együtt játszani, csak Robbennel, mert a holland mind a 2 szélen jó...Giovanni dos Santos a barcából? õ elég jó lenne? ha igen, akkor elhozható, pont a barcából? :S
pi**ába, pedig nagyon jó lett volna Silva...😞

VAMOS MADRID!

Mike94
otthon 3-1re nyertünk frankfurt ellen (0-1rõl) Salihovic, Gigliotti és Keirrison góljaival, de elveszítettem Gigliottit 1 hónapra, Keirrisont 1-2 hétre

Na én inkább nem baglyozok..: Legalábbis nem az FMel, egy ideig hanyagolom.

InfoMester
mennyééé egy nagy csapattal..ott a Lyon..vagy a München..ezeknek nem nagyon van ellenfelük...(nem nagyon van ellenfelük)

\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"

indulhattam volna 1-2 kinai eredményemen de azt sem értettem. a 15.elvert nagyon simán (igaz nem is volt helyzet a meccsen volt 2 bejáccás) közben az elsõt hazaküldöm 1 4essel. nekem elég a karcagot betenni😄 na majd holnap a kscvel. de már velük is beégtem. stade brest ellen 2-0 lyon ellen 3-1 reims ellen 1-1 rostock ellen 1-0. és nem tudok erösiteni mert nincs keret😄 na jóccakát mindenkinek

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

inter94
94de mind1,hívj Dubi-nak😊
thx

InfoMester
de bazz én olyan hülye vagyok hogy azon se lennék sikeres 😄D még a képemet is elfelejtettem 10 elõtt berakni 😄DD

lehetne 1 olyant is szervezni,hogy a 7 legluzerebb menedzsere szavazás😄 azon indulnék😄 és nyernék😄

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

Grat mindenkinek! Fõleg giorgio81nek, és inter92nek! Jöttem baglyozni...

Huni: Szerintem nem érte meg csaknem 7 milliót kiadonbi Andreasenre ûP Vagy ennyire kellett a védõ?

befejeztem az elsõ NB1-es szezonomat a Barcikával, nagynehezen sikerült bentmaradni, de jövõre reményeim szerint a bajnoki címért fogunk küzdeni, mert idén eléggé jó ifiket tudtam igazolni majd ha lesz valami említésre méltó, hozok képeket is 😄
InfoMester
csak hülyülök..

Huni92
Fasza kis sorozat jn. Kastély (megvolt, 1-3), Hájpenál (0-4, persze Csitbájor lõtt egyet úgy 38ról, de np), majd jön a MU, WHU, Pool.

Érzem, hogy szeret engem a játék. Bye all, jóéjt!

te most tényleg hülye vagy?
ha kicseréled a fél keretet szezonkezdet elõtt, baszhatod a csapatösszhangot legalább a szezon feléig...
Fabio Capello
kevesebbet... jóval kevesebbet, nem a fél csapatot

InfoMester
oké..akkor többet kellene cserélnem??

nem, egy meccsre kikapcsoltam a nevek megjelnítését, utánna vissza és mostmár jó 😄
inter94
még mindig homályosak a játékosok nevei?😄

ha ennyi mindenkit cserélsz, akkor nem sok jóra számíthatsz...
InfoMester
hát Anelka-t akarom dobni Aguero helyett..Cudinici megy Enyema helyett..Carvalho Zapata helyett..Bridge Marcelo helyett..Állack meg még nemtom ki helyett..nah hogy Állackot mondom juve 10M-t ad érte..megéri??vagy adnának érte többet is??

Huni92
Grat Darkon!

Infomester: aztán ne csodálkozz, ha nem jönnek az eredmények :p

InfoMester
DEEE hogy van az hogy Anelkát nem kéri senkiiii <#boxer>

InfoMester
fuhh én nagyon átvariálom a keretemet <#eplus2>

Gunnersboy

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...