A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• MrIncredible
    Üdv mindenkinek és gratulálok a sok szép eredményhez!
    Befejeztem első szezonom a PL-ben a Sunderland együttesénél. a célom a középmezőnybe kerülés volt. ennek függvényében kaptam - ha jól emlékszem - 15 millió eurót igazolásra. Sok selejtes játékos volt a csapatnál, akiktől megváltam. Kieran Richardson féle maguk által túlértékelt, sok fizetéssel rendelkező, és nagyon magas áron vásárolt játékosal volt tele a keret. Több mint a csapat fele kicserélődött. Akik maradtak pl: Gordon a kapuban, Leadbitter kp,, Ferdinand vk, Jones cs, Stoke cs(tarcsiba került mert nem tudtam eladni) Murphy szintén így. Kb ennyi. Érkeztek Mosquera vk, Reginiussen vk, Skjelbred kp, Nilmar cs, (a legjobb igazolás- összességében 33 gólt vágott kb 42 meccsen) Appiah, Buonanotte kp, Villaluz, tkpj, Di Maria tkpb(télen), Maduro kp(télen), Enyeama gk(nem a legjobb) - Marci kölcsön adtam az espanyolnak - Fonseca cs (mér meg is vette az everton 5,5 misiért), Cassani vj, Mathieu vb, Kolarov vb, Fleck, Bernardo,Solov, Vac. Kadlec, Santon, Ochirosii, és még sok olcsó és tehetséges játékos.
    Nehezen találtam meg a taktikám, de meglett és ez a lényeg. A liga kupában elég sokáig meneteltünk és az elődöntőig jutottunk, ahol is a Chelsea állíott meg minket, első meccsen 3-0 zakó, majd második meccsen 3-2-re nyertünk. Fa kupából kiestünk az 5. körben. És akkor a PL.
    Elég nehéz volt de azt kell mondjam kellemesen csalódtam. Végig a tabella első felében tartózkodtunk, volt, hogy vezettük is. Meglepetésre a Pool nagyon gyengén muzsikált, viszont a ManCity hihetetlenül felturbózta magát az euró 100milliókból és ennek egy 2. hely lett részükről az eredménye, én nagy csatában végül a hatodik helyen zártam,amivel kiléptünk európa színpadára. A Chelsea megnyerte a bajnokságot, és mutatja, hogy mennyire erősek voltak, hogy csak egy csapatnak sikerült megverni őket a 38 meccsen. Az viszont nem volt más, mint a Sunderland csapata. erre nagyon büszke vagyok. 2x sikerült elkapnunk őlet ebben az évben. az utcsó forduló előtt a 4. helyen voltam 2 ponttal az Arsenal, és 3 ponttal az Everton előtt, és pont az Arsenalhoz mentünk az utcsó meccsre. Sajnos kikaptunk 5-2re. A csapatot agyonnyomta a lehetőség a bl csoportkörért való indulás megszerzésért. mivel az everton nyert,így azonos ponttal végeztünk (számszerint 70) de nekik jobb volt a gólarányuk így lettem 6.a Manu 3. Arsenal 4. lett a Pool 7-ként zárta a Pl-t.
    Összességében elégedett vagyok. A védelmet kell erősíteni középen és jobb oldalt, vagy valamit kitalálnom a taktikában mert 38 meccsen 50 gólt kaptunk. Kigondoltam már egy 4-5-1-es taktikát ahol Nilmaré lesz a kulcsszerep, na meg az érkező Keirissoné. Őket egyébként úgy igazoltam, hogy pl Nilmarért fizettem keveset, és 50 bajnoki után kapnak még 20 millió eurot, de nagyon megérte. A másik csodacsatár pedig részletre jön 24 hó asszem 18 millió. Az anyagi mérleg pozitív, fizu keret alatt vagyok 82ezerrel és a költségvetésünk miután megkaptam a 17 milliót a bajnokságért amiből 1 millió ment a játékosoknak kb 33 millió körül van. Nilmar a második lett a góllövő listán, Mosquera az általa fejelt 11 góllal és 7,19-es átlaggal bnekerült az év csapatába én meg 3. lettem az menedzserek között. Cél a csoportkörből való továbbjutás és az első 4 hely valamelyike.
    Köszönöm, hogy elolvastátok!