Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
29 új üzenet tegnap este óta oO
Ez azért meglepett ^^
Na, töltöm Sotont, és letolom a rájátszást.
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"
a kupából kizacskóztam a barcelonától, de az nem érdekelt, a BL-ben pedig a Hamburggal játszok majd a nyolcaddöntõben...! utóbbi 10 bajnokimat megnyertem, 26-3-as gólkülönbséggel...! 😊 remélem sikerül megnyernem "legalább" a bajnokságot...!
VAMOS MADRID!
A Document and Settings\Sports Interactive\FM 2009\skin\skin neve\graphics\background mappába be kell rakni a képet és átnevezni defaultra
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
ugyanaz a gondom mint ami a 2008ban is elõfordult nálam: lementem egy meccs elõtt, másnap folytatni akarom a játékot de ha pörgetem az idõt lefagy a játék. Nem szeretnék újat kezdeni... vlmi ötlet?
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
amúgy grat
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
pár kép a mostani helyzetrõl..
Érdekesség, hogy a bajnoki cím megnyerése után eléggé leeresztett a csapat. Sikerült 2 0-1 vereséget produkálni (az ellennek max 3 kapura lövése volt és persze végig irányítottuk a meccset...) ebbõl az egyik a Ligakupa döntõje volt 😞
Volt még emelett egy 1-0-ás siker a Magyar Kupa elsõ felvonásán, ahol 3 csatáromat rúgták le 😛
Majd következett az utolsó bajnoki a Tatabánya ellen, 4-0-ás vezetésrõl 4-4-re kihozni (a Bányásznak 4 kaput eltaláló lövése volt...)
Majd következett az idény utolsó meccse:
Ezzel sikerült duplázni 😄
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Tudom, hogy már volt linkelve, de nem találom.<#szomoru1>#szomoru1>
Adjatok légyszíves egy linket valami normális lógópackhoz.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
adjatok egy normális képfeltöltö oldalt mert nemtudok semmit feltölteni..
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
év csapatába Bourillion
2. legjobb manager lettem
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Üdvözlet!
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Milyen csíttaktikkal tolod? Lazio is durva, 3 kapusod van fent, vagy mi?
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
nekem ma jön le a játék,ugyh én is belelendülök!sztetek melyik ligában érdemes kezdeni?
FORZA MILAN!!
Üdvözlet!
3-2re nyertünk a Barnsley ellen, 92. percben lõtt Skacel góllal. 12 perc után 2-0ra vezettünk ugyan, de a 2. fi-re kiengedtek a fiúk, igy 2-2 lett az állás.
Utolsó forduló, 4 pont elõny, kvázi biztositott már a rájárszás 😊 4. helyen vagyunk, jó lenne megtartani.
MK elsõ kör könnyed 1-0
második kör DVSC II de nem volt ez annyira II

2 forduló, 2 pont elõny. Btw vicc, h ilyen 8as ill. 9es távoli lövésû Blackpool játékosok lõnek nekem 1-1 akkora gólt 25-28 méterrõl, h csak nézek. Nardiello az egyik és Southern a másik. Np, 2-2, bár a 94. percben Sleeznyov kihagyott egy 1on1et.
Utóbbi meccseink: Cardiff ellen 0-0, Coventry ellen 2-2, Watford ellen 1-1, Blackpool ellen 2-2 -.-
2 forduló, és akár 9. helyen is végezhetünk 😄 Nade mostmár remélem behúzzuk.
Közben jön az utsó 3 forduló, sorrendben: Blackpool, Barnsley, Swansea.
5. helyen vagyunk, a 7. QPR pedig 4 pontra van. Kvázi ha nyerünk a Blackpool ellen, és aQPR kikap aktuális ellenfelével szemben, akkor biztositott lesz a rájátszást érõ helyünk.