A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Grat mindenkinek!
Véget ért a 2. szezonom a Catanzaroval. Negyedik vonalból indultunk 2 éve, tehát újoncok voltunk a harmadik ligában. Nem tudtam annyira felmérni a csapatom erejét a többiekéhez képest, ezért biztosra mentem, és a középmezőnybe kerülést adtam meg célul a vezetőségnek. Titkon azért egy rájátszást érő helyben reménykedtem. Próbáltam erősíteni a keretet (megint pénz nélkül). Hoztam pár tehetséges fiatalt, és pár tapasztalt, nagynevű játékost is. Az átigazolásaim így alakultak.
Az olasz kupából a 2. selejtezőkörben estem ki a Verona ellen idegenben, de erre nem is fordítottam nagy hangsúlyt, gyakorlatilag csak az volt a kérdés, hogy mikor esünk ki. A C ligásoknak kiírt kupában elődöntőig mentünk, ahol a Ternana (a későbbi győztes) ejtett ki, bár volt esélyünk, nem sajnálom.
A bajnokságot vereséggel kezdtük, de jól játszottunk, így nem keseredtem el. Fordulóról fordulóra játszottunk egyre jobban. A hazain rendezett meccseket 1 kivételével megnyertük, és a szezon végére már idegenben is sorban nyertünk. A Ternana végig tapadt ránk (vagy mi rájuk, nézőpont kérdése :D). A 33. forduló előtt vezettem előttük 1 ponttal, ami a már említett meccsen (utolsó helyezett, 0 ziccer, csatáruk 1200 perce nem lő gólt, ellenem ver egyet, nyalóka) el is úszott, így az utolsó forduló kezdetekor 2 ponttal voltunk lemaradva. Szerencsére pont a nagy riválisunkat fogadtuk hazain, így a saját kezünkben volt a sorsunk. Hát, mit mondjak, óriási mákunk volt. A tabella tehát a 34. fordulóban nyerte el végleges formáját.
15. helyre vártak, ezt elég szépen túlszárnyaltuk. Az év menedzsere én lettem, az év játékosa Morfeo, Fava pedig harmadik a góllövőlistán.
Begyűjtöttük még mellé a szuperkupát is a Padova ellen(h2-1,i2-2), bár itt is esélytelennek tartottak.
Itt a keret, ami elérte ezeket az eredményeket, és itt az áttekintés.
Sok sikert mindenkinek! (kicsit hosszúra nyúlt, ahogy látom, bocs)