Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Üdvözlet!
Üdvözlet!
Üdvözlet!
Ráadásul még ugyanazokat is igazolja( Veloso, Wijnaldum), ez plágium kérem szépen.
De nem baj, majd legalább versenyzünk ki ér el jobb eredményeket a Tottenhammel.
Én elsõ évben negyedik lettem, most pedig haladok a bajnoki cím felé!
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
Üdvözlet!
Amúgy már nem sima barátnõ mivel megkértem a kezét és igent mondott. Tehát már a menyasszonyom.<#law>#law>
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Bár most a barátnõm adataival játszom nõi managerrel, lehet, hogy ez a baj.
amikor jön h szerzõdést kell ajánlani, fullos szerzõdés, aztán játékos ráhatásnál klasszis játékos (ha fiatal akkor meg még h mennyit fejlõdhet), játék kezdetén játékos múltnak válogatott focista, mer így nagyobb rep.ed lesz így játékosok is jobban jönnek
hatásos tud lenni, és nincs benne semmi csít
Egy játékbeli nappal késõbb a részletességet visszarakod "alap"-ra, mert a "max" fokozat a természetébõl fakadóan eléggé lelassította a feldolgozást.
Ha valaki legközelebb "crash dump" hibát tapasztal, próbálkozzon meg ezzel, hátha tényleg ez a csodaszer a problémára.
Maga a "crash dump" az egy jelentés-féle fájl, amit a program a kiakadással egyidejûleg hoz létre.
Hogy mitõl van? Már korábban is arra gyanakodtam, hogy a "background" ligák okozzák, vagyis elvileg történne valamilyen esemény, amihez nincs elég adat, mondjuk az üres csapatok, hiányzó eredmény vagy a jóég tudja mi miatt (pl. mondjuk a "backgorund"-ként betöltött fehérorosz ligában legjobb játékost választanának, de mindenhol csak csupa szürke ember van, nincs kit megválasztani). De ez csak elmélet, az mindenesetre mellette szól, hogy minél jobb a játszható ligák aránya a sallanggal szemben, annál kisebb az esélye a hibának.
Ilyesmik a képek:
Katt
remélem mûködik, nekem nincs vele gondom.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Hát ha erre lehetne szavazni,akor nálam ez vinné "a hét képe" díjat 😄
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
A csoportkörbõl is letoltam pár mérkõzést (pont annyit), elõre elmondom hogy nem állok rosszul😄 De errõl késõbb.
ELÕR IS KÖSZI.
Csáó
és a 8. fordulóig kellett rá várni, de elérkezett: a táblázat élén a debrecen
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
de boros mentésembe is ott volt Juninho Paulista és játszott is 😊 pedig volt helyette Mata😊
Bbeno: fmmodifier-rel nézem õket 😊
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
ilyen mikor az fm úgy dönt, hogy ezen a meccsen nem fogok nyerni... egyébként a csapat kezd magára találni végre, legalábbis a mutatott játék ezt tükrözi
amúgy grat mindenkinek!
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
azért picit érdekes, hogy mennyi pénzért mennek a átlagplayak pl Pool-ba. city-be. milanba.
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
ha van kedved tolhatsz feczesinrõl meg szatmáriról is, mind2 160PA 😮
#34773: akkor nem játszana nálam Jardel meg nem akarnám Violát 😊
de hát tény h Marquinhosba még több van és most is már majdnem (v tlaán már most is) olyan jó mint Berbatov
Valoszinuleg Marquinos lesz. Google ezt adta be a Marquinosra😊
Born to win