Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[/img]

Üdvözlet!

[/img]

Üdvözlet!

[/img]

Üdvözlet!

giorgio81
Segítség lenyúlták a Tottenhamemet! A Tottenham hivatalos edzõje Giorgio, nem szehi!
Ráadásul még ugyanazokat is igazolja( Veloso, Wijnaldum), ez plágium kérem szépen.
De nem baj, majd legalább versenyzünk ki ér el jobb eredményeket a Tottenhammel.
Én elsõ évben negyedik lettem, most pedig haladok a bajnoki cím felé!

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

[/img]

Üdvözlet!

Ha képet is dobsz a lánykérésrõl,akkor nálam tied az év képe 😊 Amúgy óriási gratula,és sok boldogságot.Ja és 3as ikreket is majd a "fa" alá 😄
Magic Boy
Nem tagadom szerelmes vagyok.<#love11>

Amúgy már nem sima barátnõ mivel megkértem a kezét és igent mondott. Tehát már a menyasszonyom.<#law>

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Sikerült egy újabb rangadón fölállni a padlóról
Te jó ég 😊 Romantika felsõ fokon 😄
Komolyan mondom az ideg szétvet,amikor a legjobb csatárom eddig kb 4 hónapot volt sérült részletekbe,erre most csukló sérülés miatt hiányzik.Anyagilag kakiba vagyunk,táblázaton mégnagyobba.Hihetetlen,hogy csukló sérüléssel az emberem 2 hétig nem játszik.Ja és nálam is volt olyan,hogy a Laczkó nem akart tárgyalni velem,erre mégis letudtam igazolni.Azóta persze új szerzõdést kapott kevesebb pénzért. 😄
Magic Boy
Ezeket én is csinálom, ha engedi (sokszor nem enged ráhatni) és én is válogatott focista beállítással kezdek.
Bár most a barátnõm adataival játszom nõi managerrel, lehet, hogy ez a baj.

Kis csapattal én is mindig ezt csinálom.

Mike94
akkor itt is elárulom a titkom a fórumon nem csak msnen (igazából nála én magam sem hittem egyáltalán h elfogadja)
amikor jön h szerzõdést kell ajánlani, fullos szerzõdés, aztán játékos ráhatásnál klasszis játékos (ha fiatal akkor meg még h mennyit fejlõdhet), játék kezdetén játékos múltnak válogatott focista, mer így nagyobb rep.ed lesz így játékosok is jobban jönnek
hatásos tud lenni, és nincs benne semmi csít

Magic Boy
Hogy csináltad, hogy mégis elfogadta?

Mike94
télen érkezik elsõ nagy név a csapathoz, szerzõdés ajánlatnál még azt mondta h nem akar jönni és elfogadta mégis :|

Magic Boy
MarcoVB javaslata a "crash dump" hibára : Belépsz a "Beállítások" menü "Részletesség" almenüjébe, a beállítást átrakod "alap"-ról "maximumra". Ezúttal simán továbblép a program a kritikus dátumnál.

Egy játékbeli nappal késõbb a részletességet visszarakod "alap"-ra, mert a "max" fokozat a természetébõl fakadóan eléggé lelassította a feldolgozást.

Ha valaki legközelebb "crash dump" hibát tapasztal, próbálkozzon meg ezzel, hátha tényleg ez a csodaszer a problémára.

Maga a "crash dump" az egy jelentés-féle fájl, amit a program a kiakadással egyidejûleg hoz létre.

Hogy mitõl van? Már korábban is arra gyanakodtam, hogy a "background" ligák okozzák, vagyis elvileg történne valamilyen esemény, amihez nincs elég adat, mondjuk az üres csapatok, hiányzó eredmény vagy a jóég tudja mi miatt (pl. mondjuk a "backgorund"-ként betöltött fehérorosz ligában legjobb játékost választanának, de mindenhol csak csupa szürke ember van, nincs kit megválasztani). De ez csak elmélet, az mindenesetre mellette szól, hogy minél jobb a játszható ligák aránya a sallanggal szemben, annál kisebb az esélye a hibának.

Itt van egy lyoni facepack akit érdekel.

Ilyesmik a képek:

Katt

remélem mûködik, nekem nincs vele gondom.

Mike94
persze, azér mer kínai verzió 😄 én is csak annyit látok 😄

Mike94
de ha nem használom olyanra akkor nincs benne semmi...

inter94
köszi😊

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Magic Boy
Láttam köszi. Megnéztem, de nekem csak kockákat ír ki a 3.0-ás. <#vigyor0>

Mike94
#34787-ba leírtam

Magic Boy
Hát igen ezért várom én az FM Genie Scout-ot.

Magic Boy
Közben láttam csak már elküldtem a hozzászólást.<#szomoru1>

már leirta olvass vissza

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Huni92
FM modifier. Már elég rég kint van, viszont elsõsorban nem a PA meg CA megnézésére lett kitalálva (sajnos) :/

Óriási Grat!!!A legjobb csapattal vagy jegyezzem meg😊
Hát ha erre lehetne szavazni,akor nálam ez vinné "a hét képe" díjat 😄
Magic Boy
Légyszives nekem is írd meg itt privátban, hogy honnan tudod a PA-t.

inter94

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Na, mint korábban írtam a selejtezõben a Magyar válogatottal Svédországot itthon 4-0-ra vertem, utána a Portugálokkal itthon 1-1, majd késõbb kint kikaptam 1-0-ra. Végül idegenben vertem Dániát 2-0-ra, így csoport elsõként jutottam ki. Melletem senki, mert a pótselejtezõben Svédország kikapott most nem is tudom kitõl. VB-re a csoportba Dél-Koreát, Ghánát, Angliát kaptam. Barátságos meccsek 2 volt: Fehéroroszország itthon 2-0, Macedonia 1-0. Képekkel jelentkezem pár óra múlva, csak most nincs idõm lenyomni õket.
A csoportkörbõl is letoltam pár mérkõzést (pont annyit), elõre elmondom hogy nem állok rosszul😄 De errõl késõbb.

Csáó!! Azt akarom kérdezni hogy honnan tudnám letölteni a magyarosittását ha van neki lécci segitsetek nagyon megköszönném.
ELÕR IS KÖSZI.
Csáó

Mike94
no rejac meccs otthon behúzva, Oláh vágott 2t, egyet Laczkó meg rúgatott az ellenféllel egy öngólt Bernáth
és a 8. fordulóig kellett rá várni, de elérkezett: a táblázat élén a debrecen

5w0rdf15h
hát igen az igazolási rendszert még mindig nem sikerült megcsinálni elfogadhatóra....

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

inter94
jóóó meccs volt😄

Mike94
asszem 😊

BBeno2
v3.0?

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

karajjj, igazad volt... De sikerült, és így sikerült csinálnom egy Lyon Facepacket... A Phothoshop mágus 😛

Mike94
jólvan 😄
de boros mentésembe is ott volt Juninho Paulista és játszott is 😊 pedig volt helyette Mata😊
Bbeno: fmmodifier-rel nézem õket 😊

BBeno2
szal honnan vágod a PA-kat???

BBeno2

Mike94
msnre feljössz akkor elárulom padavan 😄

Darthmushroom
Berbatov!!!😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Darkon
Persze mert a szukseg ravisz, de szived szerint ovodasokat jatszatnal valld be!

Born to win

BBeno2
honnan vágod a PA-kat? editor vagy van már miniSE ??

vmvr

ilyen mikor az fm úgy dönt, hogy ezen a meccsen nem fogok nyerni... egyébként a csapat kezd magára találni végre, legalábbis a mutatott játék ezt tükrözi
amúgy grat mindenkinek!

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

BBeno2

azért picit érdekes, hogy mennyi pénzért mennek a átlagplayak pl Pool-ba. city-be. milanba.

Mike94
tenkju 😊 vass meg kádár nem tûnik rossznak (kádárnak magas a paja)
ha van kedved tolhatsz feczesinrõl meg szatmáriról is, mind2 160PA 😮
#34773: akkor nem játszana nálam Jardel meg nem akarnám Violát 😊
de hát tény h Marquinhosba még több van és most is már majdnem (v tlaán már most is) olyan jó mint Berbatov

inter94
koman nálam van,0meccset játszott végig,ötször játszott csereként mindig egy félidõt és 2gólnál tart😄

Darkon
Palermias is belement<#puszis>

Valoszinuleg Marquinos lesz. Google ezt adta be a Marquinosra😊

Born to win