A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• ErEcH
    Nah a Regényem:
    Igazolások:
    Jól kezdtük a szezont,de sok volt a sérült és megnehezitette a dolgot.Nistelrooy(4 hónap),Kalou(2 Hónap),Higuan(1 hónap) és később Saviola is kifeküdt (1 hónapra),nameg alapbol Sneijder(4 hónap).Igy jobb oldalra pár meccsig leigazoltam Giuly-t gondoltam nem rinyál majd ha utána nem jáccik,demég Higuan felsem épült már ő is lesérült :S
    Igy Robben játszott jobb oldalon és Drenthe(silány teljesitménnyel o.O) balon...
    (Nemtudom Drenthe kinek jött be de nekem 5-ös teljesitménnyekkel tolja..)
    Aztán eljött a félév,Milan dobott Marcelora 5,5M-ás ajánlatot és a Vezetőség elfogadta igy baloldalon is tragédia játék folyt..
    Pár hét mulva hirtelen mindenki visszatért a sérülésböl és már túl sok játékos nemtudott jáccani jöttek az aggódások
    De mikor megvolt a csapat 4-5-6 gólokat rugtunk egy meccsen,és előre segitette a csapatot eddig:

Bl:-ben menetelésünk jól ment Csoportot végig futottuk:
    És aztán ,bár azt hittem hogy a Manchester kiejt minket,de megoldottuk a dolgot...
    De még 1 nagy problémám vavn,nemtudom eladni a játékosokat és igy már kövi szezonomba is Drenthe a nyakamon ül pár felesleges játékossal együtt(Cannavarro,Salgado)...
    Elkezdődött kövi szezon:Eddig 6 bajnoki meccs után,6 gyözelem 14 meccs után veretlenségi sorozat megy, 1 döntetlen volt Bayernel BL-ben..
    Jó pénzügyi helyzet miatt és jó fizetési keret sakkba tartása miatt kaptam még jópár milliót igazolni és a 2,9M fizetési keretből is leszivtam 2,6M-ra a pénzt igy bőven megerősithettem a keretet..:Igazolások:
    Taktika,felállás:
    Pénzügyek:
    "Teljes erővel támadáson" taktikkal tolom :DD
    Szóval minden meccsen van szinte gól!
    Kritikát,hozáfűzést kérek! :P