Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
viszont ez a3d 1 picit idegesitõ. itt lehet látni milyen hibákat követnek el a játékosaid. ilyeneket a megyei 2be se rontanak el. igaz nekem a legerösebb csapat aki ellen játszottam tétmeccsen az Újpest volt(XD) de ez nagyon feltünt. jó elhiszem h vannak hibák na de ennyit. megahogy hamary is irta fél méterröl felsõ kapufa mig az ellenfél 30ról beszor nekem 5öt is:D na de a megrugás is megint más és 1böl piros. bezzeg amikor én akarom h rugja meg akkor nem rugja:D de sztem csak én vok szimplán béna
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!
Nagyon nemtom h kivel kezdjek.. az angol a kedvenc ligám majd spanyol,német,francia,olasz(hát igen nemszivlelem az Olaszokat naon de neutáljatok ezért <#zavart1>#zavart1> )
ja amugy visszatérve a problémámhoz megnéztem az angol,spanyol,német ligát de egyik csapat sem fogott meg... nemtudnátok ajánlani egy közép vagy kiscsapatot amiben van kihivás és van pénz(vagy jo keret)??
boccs az offért
Leandrot leigazoltam,és mki töle várja a bentmaradást...
A #16878as hozzászólás és környékén találsz errõl a superpackról infót.
Egyébként a 2009 ismerkedõs szakaszban van. Talán még egy patch és belevágok. A várható csapatok listája már megvan, csak ezt a négyet kellene leszûkíteni addigra.
Na de most mérgembe,vagy nem mérgembe a -30 pontos Luton kispadjára csücsizek le a 4.ligába.
Sok sikert mindenkinek,de jó lenne már látni,hogy valaki világbajnok lesz a Magyar csapattal :))))
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
2 meccs 2 vereség és még sok jön mert Sanyit lerugták... bezzeg ha nem szabics emeli akapuson át hanem Torghelle akkor nyrtünk volna
amúgy alapból 3 védõvel tolod? Mert az még nagy(obb) csapatoknál is veszélyes, nemhogy egy Fulham kaliberû együttesnél. Ez kicsit meglepett engem.
:P
elsõ tétmeccsem jön de sanyiiii már el van tiltva:D
2 napja mentés közben áramszünet, 2 meccset újra kellett tolnom a Sotonnal, bár örültem, h a játék nem szállt el. Azóta toltam néhány bajnokit, teszek fel képet hamarosan.
És, természetesen kicsit játszok is :)
Majd' elfelejtettem gratulálni. Visszaolvastam nagyjából, és azért vannak szép eredmények :)
Annyit tennék hozzá ehhez a "mikorrakjunkfelképetmegmikorne" dologhoz, h szvsz mindenki saját belátása szerint cselekedjen. Nameg minnél szinesebb a topik, annál élvezhetõbb számomra (is). Sokkalta érdekesebb látni is a meccsrõl készült képet, mint elolvasni az eredményt =)
A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
a legjobban az zavar, hogy nem volt egy helyzetünk se de 6.7re teljeesít szinte mindenki..
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
érdekes:) végre nem csak a fradiról van szó hanem 1 ajkai...:) bocs az offért
Itsuki: Hogy neked mennyi bajod van <#duhos2>#duhos2>Mennyé Ausztráliába edzõsködni.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
dubi nem rossz ötlet,nagyon nem...:)
Fulham <#gonosz1>#gonosz1>
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm