Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MTZ Ripo Minszk. uefa kupa,nem rossz csapat garantált a nemzetközi kupa és 1 csipös bajnokság:)

viszont ez a3d 1 picit idegesitõ. itt lehet látni milyen hibákat követnek el a játékosaid. ilyeneket a megyei 2be se rontanak el. igaz nekem a legerösebb csapat aki ellen játszottam tétmeccsen az Újpest volt(XD) de ez nagyon feltünt. jó elhiszem h vannak hibák na de ennyit. megahogy hamary is irta fél méterröl felsõ kapufa mig az ellenfél 30ról beszor nekem 5öt is:D na de a megrugás is megint más és 1böl piros. bezzeg amikor én akarom h rugja meg akkor nem rugja:D de sztem csak én vok szimplán béna

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!

Magic Boy
Manchester City

A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Hali!
Nagyon nemtom h kivel kezdjek.. az angol a kedvenc ligám majd spanyol,német,francia,olasz(hát igen nemszivlelem az Olaszokat naon de neutáljatok ezért <#zavart1> )
ja amugy visszatérve a problémámhoz megnéztem az angol,spanyol,német ligát de egyik csapat sem fogott meg... nemtudnátok ajánlani egy közép vagy kiscsapatot amiben van kihivás és van pénz(vagy jo keret)??
boccs az offért
fm08ba is szar voltam ebbe picit jobb... csak hát mindig megrug vki vkit és jön a piroska

Mike94
ez a keret picit acélosabb :D

ne add fel:) nekem sem megy

Leandrot leigazoltam,és mki töle várja a bentmaradást...

Mike94
há halljátok ez nekem nem megy, töltöm 08t és a borot

irigyellek:)

Egyenleg: 9 millió font

ááhhh majd a milliárdos ad pénzt:D vagy nem...?

Feljutok, és megint kiesek <#idiota>... Erõsíteni kellett volna, de nagyon, csak nem volt pénz... Igaz, egy jobb menedzser, ebbõl a csapatból bajnokot csinált , én nem tartozom ezek közé, nem vagyok taktikai zseni

sajnálom,de kitartást és sima feljutást:)

Kiestem... Teljesen megérdemeltük... Hulladék játékosok egytõl-egyik néhány kivétellel.... Pfúúúúj... A Hulltól is meg a Bromtól is kikaptunk hazai pályán, míg idegenben nyertünk.... Nincs kapusom.... Áááááh.... Fél méterrõl felsõléc... Áhhh2...

hát ha már az 1ik magyart lerugják akkor nem nyerrünk... hát ez is a kiesés ellen fog menni:'(

pffff... Hull City is vezet ellenem... Lehet nem kellet volna dühösnek lennem a féllidei 0 helyzet után... ( ja, 9es tvoli lövéssel lõtték a gól úgy 35 méterrõl

asafderg
A nálam használatos background pack, lehet nem jó '08-'09hez. Nekem egy alkalmazásként van meg, ami telepíti magát és kifejezetten a '07hez készült. Talán a config fájlok sem jók az újabb verziókhoz. De egy próbálkozást megér.

A #16878as hozzászólás és környékén találsz errõl a superpackról infót.

Egyébként a 2009 ismerkedõs szakaszban van. Talán még egy patch és belevágok. A várható csapatok listája már megvan, csak ezt a négyet kellene leszûkíteni addigra.

Gratula mindenkinek.Ez a Madeira-s mentés ez nagyon királyul lett megcsinálva:)
Na de most mérgembe,vagy nem mérgembe a -30 pontos Luton kispadjára csücsizek le a 4.ligába.
Sok sikert mindenkinek,de jó lenne már látni,hogy valaki világbajnok lesz a Magyar csapattal :))))
na sanyiiiiiiiiiiiiiii lötte az elsõ szezonbeli gólunkat,szupeeerr,vezetünk:D

Huni92

zyndar
Változtass a taktikán 180°-ot, ennél rosszabb nem lehet. 4 védõ meg szerintem kéne.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

szezon végén majd beszúrom :)

Ja amúgy kösz :)

majd 1 tabellát beszurhatnál:P

2 meccs 2 vereség és még sok jön mert Sanyit lerugták... bezzeg ha nem szabics emeli akapuson át hanem Torghelle akkor nyrtünk volna

Neem, dehogy... Csak a Newcastle ellen minegy-mindegy alapon kiálltam 3-1-2-2-2 -ben.l Be is jött, csak aztán félidõbe inkább jobbnak láttam a dntetlen..: De a cítcsapatod, meg a csít játék, nem akarta, hogy 1 pontot is szerezzek... :)

Huni92
remélem sikerül a bentmaradás.
amúgy alapból 3 védõvel tolod? Mert az még nagy(obb) csapatoknál is veszélyes, nemhogy egy Fulham kaliberû együttesnél. Ez kicsit meglepett engem.

Hajrá!

looool :D
én semmit...
:P

Bazzmeeeg... Ezen már csak nevetni tudok... Newcastle - Fulham 7-1... Vezettem 1-0-ra több helyzetem volt, félidõ elõtt ( természetsen... ) csítMartins egalzált.. Jó, inkább beálltam négy védõvel ( eddig három volt... )... Tizenegyest kapnak... Berúgják. Ezután taktikát változatok, kicsit jobban támadok.. Eközben kapok egy gólt.. Marha jó..: Vissza megyek, megy a meccs, egyszer csak kiállítják Andreasent mert belerúgott Owenbe... Ezután bejött Murphy aki nem sokkal késõbb a félpályánál feküdt, "félholtan", de ezt a Newcastle leszarta, 3-1... Így már csak három védõvel játszottam, támadtam, de ezek folyamatosan lekontráztak, szinte csak egy az egy ellen kaptunk gólt... áhhhh...

zorrobomber
Az egész ligában meg van adva egy limit aminél magasabb fizetést nem adhatsz játékosnak.

elsõ tétmeccsem jön de sanyiiii már el van tiltva:D

Huni92
Üdv!

2 napja mentés közben áramszünet, 2 meccset újra kellett tolnom a Sotonnal, bár örültem, h a játék nem szállt el. Azóta toltam néhány bajnokit, teszek fel képet hamarosan.

És, természetesen kicsit játszok is :)

Majd' elfelejtettem gratulálni. Visszaolvastam nagyjából, és azért vannak szép eredmények :)

Annyit tennék hozzá ehhez a "mikorrakjunkfelképetmegmikorne" dologhoz, h szvsz mindenki saját belátása szerint cselekedjen. Nameg minnél szinesebb a topik, annál élvezhetõbb számomra (is). Sokkalta érdekesebb látni is a meccsrõl készült képet, mint elolvasni az eredményt =)

Magic Boy
Rácok olyankor ki mit csinál, ha kiírja, hogy a csapat elbízta magát a jó eredmények hatására?

azmi?
biztos hogy benne van, ha az idióta amcsi rendszer is benne van.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

zorrobomber
Asszem ott van fizetési sipka, vicces lehet :) Mondjuk hogy gaméban is benne van e azt nemtom.

miért? milett? :D
Még nem, de a következõ meccsek tükrében nem várok sokat... A Csapat felét tényleg elküldöm...

a legjobban az zavar, hogy nem volt egy helyzetünk se de 6.7re teljeesít szinte mindenki..

giorgio81
Kiestetek?

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

Magic Boy
Te csalsz biztos te irányítod nálam is a Kazincbarcikát. <#ravasz1>

Wigan 1-0... Helyeztünk nem volt... Egyszerûen már nem lehet rájuk hatni...

graphic mappába másolod és engedélyezed a képernyõbeállításoknál a háttérképek mutatását
giorgio81
Hajrá!

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

Szerintem kiesünk.. Viszon onnantól új ideõszámítás versz kezdetét..: A Sok csöcseléket eladom, veszek egy kapust, és néhány fiatalt.

http://www.pepsifoci.hu/node/21630

érdekes:) végre nem csak a fradiról van szó hanem 1 ajkai...:) bocs az offért

zyndar
Ha összeszeded a csapatot és nem pubokba járkáltok feszt, akkor talán kiesni sem fogtok... <#zavart1>

Itsuki: Hogy neked mennyi bajod van <#duhos2>Mennyé Ausztráliába edzõsködni.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

a csapatom:FC Augsburg:D nincs multja van jelenje(Torghelle) és nincs jövöje:D

igen,csak spanyolországot gyülölöm,Notthingam meg... na meg a Cannes,kezdek a dunaujvárossal:D na mindjárt kitalálom...:)

dubi nem rossz ötlet,nagyon nem...:)

ennek meg jövõje:

Fulham <#gonosz1>

inter94
mi lenne ha egyszer mindenki ugyanazzal a csapattal kezdene és hogy mit tud kihozni belõle:D

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm