A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• MrIncredible
    Üdvözlet és gratula mindenkinek!
    Folytatódott a sunderland csapatával a játék. Most úgy néz ki a dolog, hogy 1 meccs után 4 vagyok a tabellán8-4-4 es stattal. sajna a manutól, a fulhamtől, és a hull citytől kikaptam. amit érthetetlen, hogy a fulham és a hull elég fosinger csapatok, és a stoke cityvel is csak 2-2 lett. valahogy gyenge csapatok ellen nem megy. szerintetek mi ennek az oka? kupában is röehejesen megy bár tovább jutunk, de a not forest és a cardigg ellen is csak hosszabításban jutottunk továbba legjobb 16 közé a liga kupában. nilmar eddig nagyon állat 15 meccs 10 gól 8 gólpassz. kikin se rossz bár még nem az igazi. Aki eddig pici csalódás az Cassani, és gordon a kapuban. enyeama a cseréje még gyengébb.Olyan bakis gólokat kapnak, hogy röhej. Eddig szerintem elég jól megy a csapatnak, csak ne lenne kis csapat fóbiánk. Ja és irgalmatlan gyakoriak a sérülések, pedig az edzések közepesek, de meccseken lerúgjám a játékosaim. volt olyan meccs hogy az első 10 percben a komplett középső kp szekciót cserélni kellet. remélem év végén egy nemzetközi kupa meg lesz, bár középmezőnyt ígértem, de a formánk most még jó. azért nagy meglepi sunddal bl helyen lenni. Bár a 08-as játékban első évben 6. lettem, másodikban 2. és uefa kupa gyyőztes, 3. évben bajnok és bl döntős. szóval kedvelem ezt a csapatot és örülök, hogy igaziből is bentmaradtak. csak ne szúrják el az igazolásokat. bocsi ha hósszú lett. Hajrá srácok és kitartást mindenkinek