A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• MrIncredible
    Estét urak!
    Folytattam a karrierem a Sunderlanddal. Volt egy újabb bajnoki a Wigan ellen amit 3-1re nyertem. Kitaláltam egy jó taktikát. a lényege, hogy a csapatjáték szűk és a passz fókusz szélre megy. középre bevonom a középpályásokkal és a csatárokkal a védőket, és ezt a szélsőim kihasználják s megszaladnak, majd középre beadják, és vagy Fonseca befejeli, vagy Nilmar meglódul és kiugorva delövi. eddig jól működik. Wigan után jött a Bolton, akiket 2-1re vertem idegenben. Majd egy liga kupa meccs a Bristol city ellen amit a full b csapattal 1-0ra hoztam. És akkor jött a nagy fekete leves. az összes védőm megsérült. Kénytelen voltam felhozni középsővédőknek a tarcsiból Rapnjikot és a listás McShanet. Íg vártam a Cselszkit. Gondoltam cél a gól lövés. Elkezdődött a meccs. Nem szaporítom a szót irgalmatlan jó meccsen 3-2re nyertem teljes tartalékos középső védelemmel. és egy napig vezettem is a tabellát. 6 meccs 5 győzelem 1 döntetlen, 2. hely. Majd egyszer rakok képeket is csak nincs net a Pc-n. Remélem nem untattam senkit.
    és grat mindenkinek!