Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

InfoMester
Leigazoltam Recobat ingyé jött..

\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"

Van különbség, ha otthon vagy idegenben játszom? Mert hazai pályán elérnek a csatárokhoz. De megpróbálom majd holnap, hogy vegyesre állítom. Hátha. Köszi azért az ötleteket.
inter94
Olasz kupa😊

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

InfoMester
a gyors passzok miatt van sztem..nem érnek el normálisan a csatárokhoz..

Játék eredeti, peccs fönn van, edzés normál😊
Barátságos meccseken én is arattam, ott nem volt gond. Nekem olyanok idegenben, mint a magyar válogatott tétmeccsen. Kifutnak a gyepre és összeszarják magukat😊
kraawz
peccs vagy kemény edzés

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

A 33211-es fordjee-nek szólt nem InfoMesternek. Sorry
Az elsõ taktikás kép alján olvasható, a Kijev könnyedén gyõzött. Ellenem😊
Elõször is egy sérült lista, ez is idegesít már.

Aztán a taktika. Hozzáteszem, hazai pályán elég jól megy.

Mindjárt mutatom.
InfoMester!

Próbáld ki ezt a taktikát:
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/20081121002536taktika.JPG

Eddig ezeket a meccseket játszottam ezzel a taktikával, kivéve az elsõt, ott még 4-4-2:
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/20081121002758meccsek.JPG

VAMOS MADRID!

mit csináljak vele?

VAMOS MADRID!

kraawz
Az én játékomban Németh nem igazán lesz nagy ász, csak 3 csillag a PA (18as a megfigyelõ) , viszont Kádár 4 csillagos és azt mondja, jobb lesz,mint Lukovic :o

InfoMester
muti már a taktikát..

Mint az ellenfeled. 0 kapura lövés. Hiába teszem, Veloso, elano, moutinho be van állítva, de nem lõnek, mivel el sem jutnak a 16-osig. West ham, meg portsmouth, meg mipo krza vagy mi ellen sem. Taktikával lehet a gond, csak nem tudom, mi lenne a jó, lövésem sincs.
InfoMester
tedd a csarárokra és a szélsõkre a távoli lövéseket gyakranra ha többet akarsz kapura lõni 😄DDD

InfoMester
ilyen jók??😄DD
akkor hoygvan 5 vereséged??nem értettél félre valamit??

Pont ilyenek vagyunk minden meccsen idegenben.
InfoMester
szegény lobontnal elsõ meccse rosszul ment..nem volt mit védeni..a pálya mi oldalunkra is alig ment a labda..0 szöglet 2 szabadrugás 0 lövésük volt..

Sziasztok!
MIért van az, hogy Man Cityvel hazai pályán a szezonban 8 meccs, 6 gyõzelem, 1 döntetlen, 1 vereség, idegenben viszont 8 meccs, 0 gyõzelem, 3 döntetlen, 5 vereség? És 1 azaz 1 rúgott gól. Ráadásul ezen a 8 meccsen összesen kb. 8-szor találtam el a kaput, bármit csinálok, nem támadunk, játszhatok 5 csatárral, vagy 1-el, teljesen mindegy. Másnak nincs ilyen problémája? A csapat nem gyenge, középpálya Veloso, elano, moutinho, wright philips, petrov, csatár huntelaar. Mi lehet a gond? Szétbasz már az igeg, hogy semmi esélyem senki ellen idegenben.
InfoMester
átigazolási keretem:0
megvettem Lobontot 2,3M ért és eladtam a mostani kapusom 1,5M ért elfogyott a lóvém..pedig egy csatárt jó lett volna venni..

kraawz
én már töltöm,köszi
a múltkori logókat nem tudod feltolni filefrontra ? 😊

Mor3llo
A 94. percben köptem olyan szépet, hogy öröm volt nézni! Hihetetlen, nagy nehezen egyenlítek, hogy talán még legyen esélyesem, erre ez a szenegáli majom olyan 30méterrõl lõ nekem gólt.......köszönet érte!!!!!!

Itt a gól...egyszerûen fantasztikus szögbõl, pont Timmer szeme közé, aki természetesen be is potyázta, ahogy illik!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

jött a hír egybõl a meccs után, hogy fúúú hogy kikelt magából az ellenfél edzõje 😄
InfoMester
ez teljesen élethû dolog 😄DD

InfoMester
nekem is egy kapus és egy csatár kellene,de én 08 ban játszom 1M átigazolási keret..eladom az egyik kapusom a bockhumnak ha aláirja a szerzõdést nekik..megveszem B.Lobontot és sztem Sobist én is..Floro nállam gólvágó..elsõ meccsén 4 gólt lött..

Elsõ tétmeccsem az FM 2009-ben.

http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/UEFA+meccs2.JPG
daver88
Torres kicsit bepixelesedett, de eredetibe nem ilyen..😊

daver88
Angol arccsomag 2008/09 (sajna Wigan, Fulham és a Newcastle csapatainak még nem találtam meg a friss képeti...amint meglesz, pótolom)

Ezenkívül az összes PL csapat játékosainak arca benne van. Van náhány együttes, amelynek ifi, illetve reverse arcai is bentvannak a csomagban (pl. Chelsea)

"telepítés": másold a "players" mappát a Sports Interactiv/fm2009/data/graphic/pictures mappába. (ha már van fent egy facepack a gépedent, akkor csak írd felül a régi mappákat az angol bajnokságnál)

saját up:
LETÖLTÉS

Megköszönni nem szégyen!!!!

szabocsaba1983
Ja, el ne felejtsem, az se kevésbé szimpatikus, hogy amikor a werder II-vel játszok, lazán lehozzák ellenem egy meccs erejéig Tim Wiese-ét (persze a szememet is kivédi=0-0), a Bayern II-be pedig Podollskit...
Egy kategória vagyunk...Többet keresnek hetente, mint amennyit az egész keretem összesen...

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

Bravúros eredményem.Januárba érkezik Airton a Nova Iguacu-ból brazil U20-as a srác,és Nicolás Mazzola az Independiete-bõl õ is U20-as .Ha õk jók lesznek...
És látom már vannak szép eredmények.Grat
Darkon
Bicskanyitogato

Born to win

daver88
Mutinho 26 Millió??? akkor ott szépen rákínáltak...én 14,5-ért vettem, és nem is reklamáltak, hogy kevés

Darkon
AMC-nek ott van Van der Vaar, Real-nak megint nem kell. Remelem Saviola-n is tuladnak majd.
Real megvette Mutinho-t 26M-ert

Born to win

Magic Boy
<#wow1>

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

szabocsaba1983
Sziasztok!

Szeretném veletek megosztani szerény Düsseldorfi (Bundesliga III) karrierem egyik fényesen csillogó állomását:

egy kósza érzés kavargott bennem a meccs után: a jó ku.va any.dat!!!

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

kraawz
Floro Florest felkínáltam 1.5M euroért és 62 klub jelentkezett be érte 😄

daver88
Hát azért jött:
Yobo
Marcelo
Joao Mutinho
Simao
Vennegoor of Hesselink

és csak Petrov ment el...szóval azért költöttem, de remélem elég lesz BL induláshoz

ilyen se volt még 😄
a 16-oson kívül rúgták fel a csatáromat de a bíró pont a másik oldalán volt a pályának és befújta a 11-est 😄DD
kraawz
legalább te nem vásároltál be 😊

a citys hagyományaimat folytasd <#eljen>

kraawz
Számlán talán várt 6M euro körül , igazolni kaptam 3mat, a fizetési keret meg nagyon kicsi, éppenhogy benne voltam. Most úgy van 9M eurom, egy kapus egy csatár meg egy bal szélsõ kell sürgõsen, de egy AMC és kapus is minél hamarabb elférne.

Kapusnak még nem néztem ki senkit, a legfontosabb poszt most AML és FC, oda szerintem egy Sobisért és Osvaldoért bepróbálkozok.

sérüléseket akkor most hogy veszem észre legkönnyebben 3dmeccs nézet közben?annélkül hogy megszakadna a meccsélményem?segítsetek,nagyon zavar,vagy még nem szoktam meg ezt a remek újítást.?thx

Üdvözlet!

daver88
kijelölést ne nézzétek..

Darkon
Kozbe feltamadt a csapat

Born to win

daver88
ezzel a kerettel indulok neki bajnokságnak: 3-4-5 hely a cél

Darkon
Jah azert a ligamasodiknak kijar mar egy kis penz😛 7M-t adnak kezdetbe. Nemtudom At.Madrid v. Sevilla mennyit kap de szerintem sokkal tobbet Real meg Barca az meg mar kicsit mas kategoria. Ugye ezekkel kene versenyeznem.
34M-s a fizetesi keretunk egy evre.

Ott mennyit adtak?

Born to win

Huni92
A patch fentvan? Mert ha nincs, akkor az lehet a gond.

Közben 3 forduló alatt az 5 pont hátrányból 3 pont elõnyünk lett a bajnokságban 😄D Köszönjük aBarcanak, és az õket elverõ, velük x-elõ csapatoknak 😊
Viszont a középmezõny, illetve a tabella vége igencsak durca. 18 forduló után a legjobb kiesõ helyen a Racing áll, 19 ponttal, de a 7. sevillanak is csak 24 pontja van xD Mi, a Barca és a Valladolid (!!) kicsit megléptünk a Bilbaotól (!!) 😄
Kupában épp most vertük a Valenciat 3-0ra a 0-0s odavágó után.
Saviola 12,5 misiért Sevillaba igazolt.

kraawz
ja, meg ideiben ahogy néztem, van már pénze a villarreallnak 😊
tissone 2 hónap, legjobbak egyike volt, eddig voltam dobogós sztem.