Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Próbáld ki ezt a taktikát:
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/20081121002536taktika.JPG
Eddig ezeket a meccseket játszottam ezzel a taktikával, kivéve az elsõt, ott még 4-4-2:
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/20081121002758meccsek.JPG
VAMOS MADRID!
mit csináljak vele?
VAMOS MADRID!
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
akkor hoygvan 5 vereséged??nem értettél félre valamit??
MIért van az, hogy Man Cityvel hazai pályán a szezonban 8 meccs, 6 gyõzelem, 1 döntetlen, 1 vereség, idegenben viszont 8 meccs, 0 gyõzelem, 3 döntetlen, 5 vereség? És 1 azaz 1 rúgott gól. Ráadásul ezen a 8 meccsen összesen kb. 8-szor találtam el a kaput, bármit csinálok, nem támadunk, játszhatok 5 csatárral, vagy 1-el, teljesen mindegy. Másnak nincs ilyen problémája? A csapat nem gyenge, középpálya Veloso, elano, moutinho, wright philips, petrov, csatár huntelaar. Mi lehet a gond? Szétbasz már az igeg, hogy semmi esélyem senki ellen idegenben.
megvettem Lobontot 2,3M ért és eladtam a mostani kapusom 1,5M ért elfogyott a lóvém..pedig egy csatárt jó lett volna venni..
a múltkori logókat nem tudod feltolni filefrontra ? 😊
Itt a gól...egyszerûen fantasztikus szögbõl, pont Timmer szeme közé, aki természetesen be is potyázta, ahogy illik!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/UEFA+meccs2.JPG
Ezenkívül az összes PL csapat játékosainak arca benne van. Van náhány együttes, amelynek ifi, illetve reverse arcai is bentvannak a csomagban (pl. Chelsea)
"telepítés": másold a "players" mappát a Sports Interactiv/fm2009/data/graphic/pictures mappába. (ha már van fent egy facepack a gépedent, akkor csak írd felül a régi mappákat az angol bajnokságnál)
saját up:
LETÖLTÉS
Megköszönni nem szégyen!!!!
Egy kategória vagyunk...Többet keresnek hetente, mint amennyit az egész keretem összesen...
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
Real megvette Mutinho-t 26M-ert
Born to win
Szeretném veletek megosztani szerény Düsseldorfi (Bundesliga III) karrierem egyik fényesen csillogó állomását:
egy kósza érzés kavargott bennem a meccs után: a jó ku.va any.dat!!!
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
Yobo
Marcelo
Joao Mutinho
Simao
Vennegoor of Hesselink
és csak Petrov ment el...szóval azért költöttem, de remélem elég lesz BL induláshoz
a 16-oson kívül rúgták fel a csatáromat de a bíró pont a másik oldalán volt a pályának és befújta a 11-est 😄DD
a citys hagyományaimat folytasd <#eljen>#eljen>
Kapusnak még nem néztem ki senkit, a legfontosabb poszt most AML és FC, oda szerintem egy Sobisért és Osvaldoért bepróbálkozok.
Üdvözlet!
34M-s a fizetesi keretunk egy evre.
Ott mennyit adtak?
Born to win
Közben 3 forduló alatt az 5 pont hátrányból 3 pont elõnyünk lett a bajnokságban 😄D Köszönjük aBarcanak, és az õket elverõ, velük x-elõ csapatoknak 😊
Viszont a középmezõny, illetve a tabella vége igencsak durca. 18 forduló után a legjobb kiesõ helyen a Racing áll, 19 ponttal, de a 7. sevillanak is csak 24 pontja van xD Mi, a Barca és a Valladolid (!!) kicsit megléptünk a Bilbaotól (!!) 😄
Kupában épp most vertük a Valenciat 3-0ra a 0-0s odavágó után.
Saviola 12,5 misiért Sevillaba igazolt.