Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HUNLonsdale
Honnan lehet a huge database -t leszedni? A korábban belinkelt rapidshare -s link már nem él 😞

Darkon
Kivel vagy?

Born to win

Huni92
szép volt 😊 épp "ellenetek" jön meccsem a bajnokságban 😄

btw BL-ben a Portot kaptuk.

Darkon
Tolokocsit tolja most 1honapig

Amugy nem valami nagy szam 6.55 atlag 8meccs 2gol 2golpassz

Born to win

adeex7
Rossi hogy tolja? kiváncsi vagyok!!

Darkon
Tovabbjutast behuztuk

Born to win

adeex7
UEFA 2. selejtezõ kör,elsõ meccs

tobias88
Kivettem azt, hogy a B csapat menedzsere újítsa meg a B csapat fizetéseit, mert egy tartaléknak havi 16ezres fizetést adott, most meg jön az üzenet, hogy az egyik B játékos mostantól évi 2,5 millióval gazdagodik...

Hogy lehet véglegesen kivenni?
Darkon
Udv, udv!

Toltom a sarga tengeralattjarom...

Born to win

PSG se nagy szám 😄
Huni92
Üdv mindenkinek, és gratula az eredményekhez!

A Monaco a 08-ban is ilyen volt. Egyzser játszottam a francia bajnokságban, de elsõ évben rögtön kiestek. És más is mondta anno ezt.

zyndar
Így állunk féltávnál, Monaco elég érdekes. Este folyt. köv. písz

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Aha..hát az nagy kár. ez az egyik jó a huge-ban, kiscsapatokba könnyebben találsz valamire valót. nézz szét azért dél-amerikai A és U vállogatottakban, hátha kifogsz vmit, és persze afrikaiaknál is. Persze, csak ha nem tetted még meg<#hawaii>
akkor a databéz lehet a gond. nekem az normál
tobias88
arcokat hogy lehet betenni a játékba?
(amiket a bannerban lévõ sorti.... oldalról szedtem le)
Nem..
Magyar-Cseh-Szlovák-Szlovén és Román bajnokság indult..és persze huge database
adeex7
köszi,de ebbõl csak esterillat találta meg :S

te, egy kérdés, betöltötted mellé az összes urugváji játékost?
nálam egyik sincs...😞
Magic Boy
Megtaláltam, de elküldött a fenébe. <#vigyor0>

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Daniel Vaca - gk
Carlos Lampe - gk
Jorge Majao - dc
Marco Antonio Melgar - Amrlc
Pedro Esterilla- sc

Mind EU-n kívüliek..hozzám dvtk-ba mind el is jött
adeex7
akkor mondhatod 😛

na mondd
Szabó Sándort megtaláltad?
Középsõ középpályás, ingyen, Békéscsaba volt a klubja.
Edzõtábor nincs
Edzõmeccs: Fixtures, ott pedig 'arange friendly' ott pedig már egyértelmû, de ha nem szólj csak.

Edzés: azt csak akkor tudod magadnak beállítani, ha újat csinálsz, tehát..
Training Senior - Schedules kis fül - new - full time Schedules - nevet adsz neki - és akkor állíthatod a csúszkákat. Játékosokat át kell persze tenni.
A fene egye meg,hogy az editort nem tudom megnyitni...
Amúgy grat mindenkinek
Sziasztok!
Nekem van pár tippen olcsó igazolásokról (45k us dollar alatt) magyar bajnokságba.
Szóljatok csak!
tobias88
oké köszi, van még 1 kérdés, edzõtáborozni lehet?
a munkáknál lehet hírdetést is feladatni, aztán pedig majd hírben jön, hogy kik a jelentkezõk
Fabio Capello
BL csoport: Roma, Arsenal, Kiev

tobias:
1. Menedzser - > csapatod -> mérkõzések, ott felkészülési mérkõzés
2. Rámész a kiszemelt szakemberre, és leigazolni

tobias88
Hello, lenne pár kérdésem a játékkal kapcsolatban:

- Barátságos meccset hogyan tudok lekötni?
- Én a tcm-el játszottam még régen, és abban az edzést neked kellett összeállítani, itt viszont még azt se tudom beállítani, hogy milyen félét eddzen, mert szürke az a rész!
- Másik kérdésem pedig még az lenne, hogy a csapathoz új szakembereket hogy tudok felvenni?
gabber_saviola
azért itt is befigyel a 90+ perces gól 😄d

gratulálok

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

zyndar
Köszönjük Emese....

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

fsgh
Ez megvan!😊 Jelzem ezen a meccsen lépett elöszõr pályára Ibra az idényben. szezon elején laza 5hónapos sérülést szedett össze(szerencsére hamarabb visszatérhetett, de a szezon elsõ felét így is nélküle nyomtuk le:S)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

adeex7
A Lokival kezdtem,lement az elsõ uefa selejztezõ meccs,meccs statot nézzétek...végig lefociztuk õket,dehát Rudolf...nem a befejezés az erõssége 😄Dd

a lúzer fc mikor lett gólkirály az nb1-ben? 😄
zorrobomber
A Lúzer FC is lõtt gólt a Fradinak 😄

nálam az elõzõben még a Real Madridnak is gólt lõtt...
nincs igazság a földön
fsgh
áhh 2x megszopat a gép aztán meg kikapok a Juvétól akit már megvertem csak kilépett az fm...:@@@

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

zyndar
köfi

fsgh
Ilyen nincs... harmadszorra lép ki az efem csak úgy...a Vista feldob egy ablakot amin tt van egy gomb hogy program bezárása, más nincs is és ilyenkor buktam... Juve elleni meccset már harmadszorra nyomom le b@sszameg...(1. meccsnél 0-0-nál az elsõ félidõben dobta be a hibát, aztán másodszorra már nyertem és a következõ meccsen... )

Magic Boy
Nálam ilyen, de egy hétig sérült volt.
Nem az értékei a lényeg, nálam alap játékos.

zorrobomber
nem tudom, én pár éve kibékültem az öreg plejákkal, sokszor tudnak meglepetést okozni, és igen, kerekesben ez a lényeg, jól fejel 😊

zorrobomber
lál 😄

zyndar
Magic, dobnál egy képet Horváth Tamásról? Kollégám és megmutatom neki, milyen értékei vannak. <#hawaii>

fsgh
Vezetõség vltás következtében kaptam egy kis plusz pénzt😊 Meg eladtam Rivast és az íy fentmaradt öszegbõl megvettem VDV-ot és Sóbist😊 Így viszont nincs maradása a klubnál Dacourtnak és Cruznak😞 õk sajna mennek.

Darthmushroom
tölti aston villa. 1bajnokin 1:0ra nyertünk a hull ellen, most az arsenal köv.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Magic Boy
A Fradit ne hasonlítsd a Békéscsabához olyan tekintetben, hogy ki megy oda.<#vigyor0>

Akiket ajánlok megnézni mindenkinek aki magyar csapattal van: Terjék Zsolt (szabadon igazolható), Dalos Gábor (Bük, de szabadon igazolható) Herold Szabolcs (Szabadon igazolható), Pozsár Gábor (Békéscsaba), Horváth Tamás (Szabadon igazolható)

Egy jó csatár nekem se ártana, de dolgozom az ügyön.

Közben a Mosonmagyaróvár kivert 11-esekkel (a hosszabításbon lehoztam a legjobb 11-es lövõimet, mert nyerni akartam és õk gyengébb napot fogtak ki) az MK-ból így koncentrálhatok a bajnokságra.

adeex7: 0 az átigazolási keretem. és õ hiperdrága
zorrobomber: kerekest utálom, meg ránézésre õreg és csak jól fejel. de szilágyi jönne, ráadásul ingyééé. muhaha
karajjj: kovács peti nem néz ki túl jól

de azért kösszi srácok, píísz