Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amugy nem valami nagy szam 6.55 atlag 8meccs 2gol 2golpassz
Born to win
Hogy lehet véglegesen kivenni?
A Monaco a 08-ban is ilyen volt. Egyzser játszottam a francia bajnokságban, de elsõ évben rögtön kiestek. És más is mondta anno ezt.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Magyar-Cseh-Szlovák-Szlovén és Román bajnokság indult..és persze huge database
nálam egyik sincs...😞
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Carlos Lampe - gk
Jorge Majao - dc
Marco Antonio Melgar - Amrlc
Pedro Esterilla- sc
Mind EU-n kívüliek..hozzám dvtk-ba mind el is jött
Középsõ középpályás, ingyen, Békéscsaba volt a klubja.
Edzés: azt csak akkor tudod magadnak beállítani, ha újat csinálsz, tehát..
Training Senior - Schedules kis fül - new - full time Schedules - nevet adsz neki - és akkor állíthatod a csúszkákat. Játékosokat át kell persze tenni.
Amúgy grat mindenkinek
Nekem van pár tippen olcsó igazolásokról (45k us dollar alatt) magyar bajnokságba.
Szóljatok csak!
tobias:
1. Menedzser - > csapatod -> mérkõzések, ott felkészülési mérkõzés
2. Rámész a kiszemelt szakemberre, és leigazolni
- Barátságos meccset hogyan tudok lekötni?
- Én a tcm-el játszottam még régen, és abban az edzést neked kellett összeállítani, itt viszont még azt se tudom beállítani, hogy milyen félét eddzen, mert szürke az a rész!
- Másik kérdésem pedig még az lenne, hogy a csapathoz új szakembereket hogy tudok felvenni?
gratulálok
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Akiket ajánlok megnézni mindenkinek aki magyar csapattal van: Terjék Zsolt (szabadon igazolható), Dalos Gábor (Bük, de szabadon igazolható) Herold Szabolcs (Szabadon igazolható), Pozsár Gábor (Békéscsaba), Horváth Tamás (Szabadon igazolható)
Egy jó csatár nekem se ártana, de dolgozom az ügyön.
Közben a Mosonmagyaróvár kivert 11-esekkel (a hosszabításbon lehoztam a legjobb 11-es lövõimet, mert nyerni akartam és õk gyengébb napot fogtak ki) az MK-ból így koncentrálhatok a bajnokságra.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
zorrobomber: kerekest utálom, meg ránézésre õreg és csak jól fejel. de szilágyi jönne, ráadásul ingyééé. muhaha
karajjj: kovács peti nem néz ki túl jól
de azért kösszi srácok, píísz