A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Sporting Lisszabonos mentésem parkolópályára állitottam, és kezdtem egy karriert a német harmadosztályban szereplő, egykor szebb napokat is látott Fortuna Düsseldorf csapatával.
Pénz semmi, célkitűzés a felsőházi helyezés, fizukeret alacsony, játékosok gyengécskék, magas fizetéssel.
Igazoltam pár embert, és kölcsönbe is érkezett néhány játékos. Glöden, Hegeler, Caceres, Sadrijaj, Ibelherr voltak azok, akik meghatározó(bb) szerepet töltöttek be a szezon során a nyári igazolások közül, a télen érkezettek közül pedig egyértelműen Shao Jiayi és Alex voltak azok, akik oszlopos tagjai lettek a csapatnak. Shao már az elején átadós volt, de akkor még majd' 1 millió euróért kinálták. A hónapok alatt lement az ára, és ingyen sikerült megszerezni, ami hatalmas tettnek bizonyult.
A szezon eleje bukdácsolós volt, többnyire x-ek jöttek, féltávnál 9. helyen álltunk, kb 6-9-4-es sorozattal. Aztán kezdtek összeszokni a fiúk, jöttek az eredmények, és az utolsó bajnoki meccs döntött a 3. hely sorsáról, mely osztályozós szereplést ér.
A Bundesliga II. 16. helyezettje lesz az ellenfél, oda-visszavágó, első meccs hazai pályán, a jóval esélyesebb Osnabrück ellen kell kivivnunk a feljutást.
Ezt a skint használom. Bejött :)