Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De ne a sarkára érkezzen már le,mert akkor borul egy nagyot és a gerince is sérül 😄
fsgh
Küldtek egy olyat is ha vezetõség váltás lesz akkor az aszisztensem lesz a manager... vagyis kirugnak.. Hát még csak most kezdtem el nemrég😄😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Mor3llo
Le is szokás érkezni a földre 😛

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Ez jó... 2 játékosom egy meccsen saroksérülést szerzett miközben épp a labdát próbálta elfejelni <#mf2><#idiota>

Mor3llo
bééééééészarok 😄DD

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

fsgh
:o

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Toleski, Lenicheck, Gosztonyis(kölcsönbe) az igazolások

Kezdõ: Botló - Debreczeni, Hanász, Toleski, Kovács R. - Olasz, Kerekes, Lenicheck, Kovács P. - Stevica, Binder
zorrobomber

Immár biztos![/b] 11-szeres brazil válogatottal erõsít az Újpest. José Elias Moedim Junior, avagy ismertebb nevén Zé Elias január 10-én aláírta szerzõdét, ami hatályba majd csak nyáron lép, amint lejár a játékos szerzõdése az osztrák elsõ osztályban vitézkedõ Altach-nál. A játékos védekezõ középpályás poszton játszott legtöbb klubjában. Két szezonon át volt tagja az Internazionale csapatának, de játszott a Bologna-ban, az Olympiakos-ban és több brazil csapatban is.

Magic Boy
Neked mi a kezdõd és kiket igazoltál?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Magic Boy
Ez van a gép már csak ilyen.<#vigyor0>

eleve kezdjük ott, hogy hol van Botló a kapuból? 😄 miért egycsatáros a taktika, mikor két remek csatár is van, akik nem is kezdõk :S a legjobb szervezõt játszatja csatárként a szélsõvédelem pedig annyira gyenge, hogy szót sem érdemel 😄 se Guszti, se Debreczeni :S
Mor3llo
Ez mi ? 😄

Magic Boy
Miért? <#vigyor0>

uramisten 😄 mekkora egy fos a gép :S
Magic Boy
Tessék:

Magic Boy
Ilyen nekem több is volt, de nagy újítás szerintem. 😊

zorrobomber
A Blikk szerint bombaigazolásra készül az Újpest!!! A téli szünetben megnyílt a játékospiac, és az Újpest állítólag nem is tétlenkedik, és rögtön egy nagy név leigazolását tervezi. Az újság információi szerint a szóban forgó játékos nem fiatal, ennek ellenére nagy hasznát vennék a lila-fehér együttesnél. Korábbi együttesei között megtalálható nem egy neves csapat, köztük az olasz elsõosztályú Internazionale. A klub szóvivõi egyelõre nem kívántak nyilatkozni, így a hír még nem biztos.

Mor3llo
Hát ez kész 😄

jöhet
Én a Doncaster-el tolom és ezért bosszút állok majd (3 év) 😄 Grat
Magic Boy
Kell a barcika felállásáról kép?

énvolnék 😄
Magic Boy
Nagyot koppant idáig hallatszott. <#ravasz1><#bee1>

Magic Boy
A Fradi így állt ki:

ja de lol most esett le hogy ez a Békéscsaba csapata 😄😄😄

Magic Boy
Valaki van itt a Kazincbarcikával csak már nem tudom, hogy ki.

Milyen magyar csapatokkal játszik még valaki?

Gunnersboy: Igen õ.

Max pozsár akit még ismerek , magyar focit nem követem egyáltalán.... CSAK A FRADI 😄

Gunnersboy
Dallos Gábor a büki Dallos Gábor?😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Magic Boy
Akkor eléggé nem követed a focit, mert van benne pár ismertebb név.<#vigyor0>

Ez az ificsapatod vagy mi?😄 Egyedül Papizsanszkijt ismerem, õt én is elhoztam...

Magic Boy
Somának és a többieknek aki esetleg a Fradival van:

Bulykin
hát most erre mit mondjak😄 hogy lehet euróba játszani?😄 úgy ahogy forintba bazzXD

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Mor3llo
hogy a jó büdös francba lehet forintba játszani, ezt nem értem 😄

Bulykin
<#eljen>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Huni92
Az sztem 19B Ft akart lenni 😊 Mdjuk kikúrt módon nem tudom betájolni, h akkor ez most mennyi is 😄DD

A Barca-verés üt 😉

Jóéjt nektek!

yep, mondták, hogy majd lesz... ennyit tud róla most mindenki
inter94
Uefa kupából elsõ helyen mentünk tovább 5pont elõnnyel és Hertha BSC csapatát kaptuk

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

sziasztok!stadion szerkesztõrõl tud valaki valamit?olvastam ilyeneket a hírekben.

Üdvözlet!

Bulykin
ööö...az lesz😄 tenksz

játszál Euroba kicsi 😄 átláthatóbb
PetruZ
Nektek nem csinál olyat, hogy a "B" csapatos transfer beállításokat néhány nap múlva egyszerûen elfelejti? Team Settings-nél kikapcsoltam az asst. mgr.-t, beállítom a játékosokra a loan/list dolgokat, ahol kell, confirm, elmentem, jönnek is érdeklõdõk, aztán egyszercsak az összes "B" beállítás eltûnik és nincs érdeklõdõ a játékosokra. Most Malaga / Malaga B esetén csinálja ezt nálam (akkor is elfelejti, ha elõtte átváltottam B-re).
Gunnersboy
énmég maradok a 08nál, szívemhez nõtt az atleticos mentés 😊

egy kis vizilabda:

(Capello ha lehet ezzel nevenék a hét képére- szavazásra, ugysincs nagyon idõm játszani 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Fabio Capello
lol van 198 forintod játékosokra? <#idiota>

Bulykin
kaptam egy picike kis pluszt😄

1,7 Ghz

daver88 felvettelek msn-re ha tudnál ott segíteni azt megköszönném vagy akárki más aki tudja a megoldást légyszives vegyen fel msn-re :[email protected]
nem szeretném itt szét offolni a topicot és bocsi ezért a kevésért is.

Nagyon megköszönném ha valaki segítene, üdv. !
inter94
Hi all!töltöm a sampdoriát
lacka15:cpu-processzor

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Bulykin
rangadó, vezettem, aztán...

Hát ha elmondod mi az a cpu akkor elmondom 😊
Bulykin
2:0

daver88
Cyprus 2 - 1 Belarus

ez a nem mindegy...mi mikor vernénk meg a fehéroroszokat??? hát nem mostanában..