A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• shad0w
    most már egyszer tényleg találkozzunk személyesen kérlek, akkor majd leszoktatlak erről a fórumon állandóan nagypofájúan beszélős dologról. itt persze könnyen nagy a szád, kíváncsi vagyok élőben mi lenne. még azt is írtam, h jól játszol, tökéletesen tisztában vagyok vele, h a milannal sem mindenki tudna így szerepelni, de te már bizonyítottad, h így van, ezért gondoltam h neked is jobban élvezhető lenne, ha nem nagy csapattal indulnál, valamint mondjuk nem 80millás plusz költőpénzzel mennél viszonylag gyengébb csapatokhoz. nem tudom mit vársz egy ilyen képre mit reagáljunk, mikor egy baromi erős csapattal lősz 4-et egy ellenfélnek. mint írtad már nagy májer vagy, így tudhatod, h ebben az ég világon semmi extra nincs, ráadásul ugyan ilyen képeket már számtalanszor láttunk tőled. amit írtam teljesen normálisan írtam, nem káromkodtam, nem tudom te miért érzed szükségét ennek.
    amennyiben úgy érzed, h te továbbra is így szeretnél beszélni velem mint ahogy itt a fórumon már nem első alakalommal teszed, akkor kérlek élőben tedd, valamint nem elnézést kell kérni, hanem előtte kéne gondolkozni mielőtt írsz valamit te gyökér.