104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
neB #4734 Hali mindenkinek grat!
Folytatom Montpellier-s mentésemet 1 pontra vagyok a megmeneküléstől és félév van érkezik egy brazil szuperzseni (remélem) meg kötögetek majd előszerződéseket (remélem megérem a nyarat )
Látom jó mélyre süllyedt a depor :( -
BAJNOK CSAPAT 3 FORDULÓVAL A VÉGE ELŐTT EZ AZ!!!!! -
#4732 egyáltalán nem nehéz
readinggel vok, Ignashevich már itt van Breno meg télen jön :D
tehát megin újra kezdtem :D
de most remélem több sikerrel:
Reading 1-1 Bolton (akkora faszfej mákor góluk volt h az hihetetlen, term anettka)
Reading 3-0 Fulham
Man City 1-2 Reading
ezen a két meccsen a csapat végre úgy játszott ahogy ez a keret tud
de aztán most volt ez a meccs:
Reading 0-1 Crewe (akkora szánalmas gól h Hahnemann két heti fizujától elköszönhet)
egyébként ebbe a mentésbe számolom h meccsen hányszor van mákom és hányszor szopat
eddig 4 meccs 3-1 a szopatásnak... -
#4731 eh, látom sikerült kimásolni a vérnyomás topicból a két évvel ezelőtti adatokat :) azért látom a +2 évet sikerült hozzáadni a koromhoz, a 2005ös kommenthez képest. elnézést az offért, részemről a témában ez volt az utolsó. (mod.: most látom, 120/80 volt akkor a vérnyomásom, az nem is alacsony :) )
kezdtem egyet a beneventoval, megint, megtetszett az a kis csapat, legutóbb sajnos nem jutottam velük olyan messzire mint szerettem volna, talán majd most. -
és végül az igazolások + nyáron lulinha és aarón (199pa ;) ) -
#4729 Ezért kérdeztem mert nekem ilyen szörnyű védelmem van!:( Nem tudom mitcsináljak velük a meccsen az égnek állt a hajam!
Bár végülis az eredmény jó volt mert döntetlen is elég volt hogy én legyek a 3. -
és az egyik kedvenc meccsemről a másik -
íme az első kép -
#4726 Jó válasz! Bár angliában kicsit nehéz megszerezni őket!:(:D -
zsilike #4725 kicsit nagy lett a 140dpi -
zsilike #4724
Na inkább akkor fm-el foglalkozzunk azt javaslom!készitettem pár magyar mezt!sztm nem rossz! -
zsilike #4723 ja és mondja ezt egy 20éves focista,aki tiestóra rángatózik,193cm magas 85 kiló és alacsony a vérnyomása!ezzel be is fejezném! -
zsilike #4722 akor megint nem figyeltél!voltam számtalan kis csapattal is már!ezt a fenyitő stilust meg felejtsd el,mert nemtudhatod a kimenetelét a személyes találkának!erre van energiád,akkor majd beírlak a naptáramba,a nagypofájuskodást viszont ugy tűnik h te probálgatod,kevés sikerrel.a kis jelmondatod téged jellemez!gratulálok -
#4721 Csak két percre kiteszem a lábamat, és már balhézni kell. Akkor leadom az első és utolsó figyelmeztetést: hagyjátok abba, különben baj lesz. -
#4720 most már egyszer tényleg találkozzunk személyesen kérlek, akkor majd leszoktatlak erről a fórumon állandóan nagypofájúan beszélős dologról. itt persze könnyen nagy a szád, kíváncsi vagyok élőben mi lenne. még azt is írtam, h jól játszol, tökéletesen tisztában vagyok vele, h a milannal sem mindenki tudna így szerepelni, de te már bizonyítottad, h így van, ezért gondoltam h neked is jobban élvezhető lenne, ha nem nagy csapattal indulnál, valamint mondjuk nem 80millás plusz költőpénzzel mennél viszonylag gyengébb csapatokhoz. nem tudom mit vársz egy ilyen képre mit reagáljunk, mikor egy baromi erős csapattal lősz 4-et egy ellenfélnek. mint írtad már nagy májer vagy, így tudhatod, h ebben az ég világon semmi extra nincs, ráadásul ugyan ilyen képeket már számtalanszor láttunk tőled. amit írtam teljesen normálisan írtam, nem káromkodtam, nem tudom te miért érzed szükségét ennek.
amennyiben úgy érzed, h te továbbra is így szeretnél beszélni velem mint ahogy itt a fórumon már nem első alakalommal teszed, akkor kérlek élőben tedd, valamint nem elnézést kell kérni, hanem előtte kéne gondolkozni mielőtt írsz valamit te gyökér. -
#4719 Grat mindenkinek az eredményekhez!
A Barcával kezdtem az első évben 7 fordulóval a vége előtt vezetem a bajnokságot 10 ponttal, BL-ben negyeddöntőnl vok (Sevilla a köv ellenfél) Kupában pedig a Real M. az ellenfél a döntőben
képeket rakok majd -
zsilike #4718 és még:ok h fergetegesre sikerül egy szezon milannal,de tuti h másik években szopatni fog a gép!!még lehet h ki is rugnak/ha nem loadolsz!erre mérget vehetsz! -
zsilike #4717 ja és a milan a favoritom,és nem a donchester,ennyi.Ja és lehet nehéz a game a Milannal is!aki veretlenül nyeri a seriat,azt nem nagyon hiszem,max a visszatöltögetősők,elég gyanus hidd el,nem akarok példálozni,jópár ilyen van,igy könnyen vagánykodik,mikor 15ször visszatölti!ja és nemtom h vitted e 2021 ig?na az van h.."Milan=reading"és forditva akkor ki miről beszél?05 óta zuzom every day4csak tudom h mi az ábra!higgy nekem. -
zsilike #4716 ok sorry,de kb 15 csapatot vittem:2.liga villa,getafe,csehek,görögök,man city,auxer,bordeaux!hát akkor miért irta?annyira nem vk kretén h a MILAN-t viszerm végig 2021 ig és utána kezdek a milannal,na ezen rágtam be és hát nemtom h miről beszél+beküldöm a képet és állandóan nem ehez jön a komment,hanem faszságokat ir sztm megérted h miről irok,de tudok elnézést is kérni,ha nincs igazam,ezért nem küldök mostantól,thx! -
#4715 még mindig nem tudsz szebben beszélni...senki nem seggezett téged. -
zsilike #4714 akkor olvass vissza,h kiket vittem te segg -
#4713 tömör oka van, inkább 2: Ignashevic, Breno :DD -
#4712 arra már rájöhettél, h a milannal bárkit lealázol már az első évben is, utána meg ha jól játszol akkor pláne. miért nem próbálkozol meg egy gyengébb csapattal? az legalább pár évig kihívás lenne. -
#4711 jóég...hallod ember, kb ugyanazt a játékot csinálod :DDDddd ez kész :D -
zsilike #4710
Na fladtam 2021ben!már nem tetszett a dolog!UJRA kezdtem,természetesen a MILAN-Magyarország párost viszem,ime azelső meccsem. -
#4709 állat vagy nem hiszem hogy a fenébe lett ilyen a védelmed!:) Grat!:D -
#4708 miazhogy szegény barca. nagyon is megérdemelték :D HALA MADRID -
owen20 #4707 sziasztok!
Lenne kedve valakinek bajnokságban játtszani akár többen is elindulunk kiválasztunk egy ligát valamelyikünk a server és a kiválasztott 2-3... csapattal játtszunk közben akár mikrofonon is beszélhetünk megvitatjuk a dolgokat stb!
Valakit érdekel ez csak szimplán játtszunk!
Akit érdekel keressen meg az [email protected] msn cimen!
Várom a jelentkezőket!
Sziasztok! -
#4706 szegény barca
-
#4705 sztem jobb volt a régebbi. -
#4704 tökmindegy, maradhat, jó a változatosság :D -
#4703 Jobb ez, vagy vissza a régi betűtípust? -
#4702 te te te állat :ASDAFADASDA
mostmár megnyerni :D -
#4701 nem merem kommentálni AS:D_S:d
-
#4700 v inkább szétázni a gólzáporba :P -
#4699 szétalázni :D -
#4698 Inter :D -
#4697 grat. Ki jön?:D -
#4696 kabbe :D
grat -
#4695 Vonlanthen sérült volt, Kerlon - Doudin csatiduó rohamozott, eredményesen :}