A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• MrIncredible
    Jó reggelt kollégák.
    Folytattam a sunderlandos mentésem. Azóta érkeztek csatárok. kikin Fonseca, és Nilmar személyében. Kikin 1,9 misi euróért, nilmar legnagyobb meglepetésemre egy konstrukcióban érkezett, hogy fizettem értem 2,4 millát azt hiszem és egy olyan záradékot csatoltam hozzá, hogy 20 válogatott meccs után 22 millát fizetek még. Na most a 20 válogatott meccs, úgy hogy még nem is válogatott a tag igencsak 2-3 év. Úgyhogy jól jártam szerintem, és ha bevállik a kölyök akkor megéri kifizetni érte a díjat a későbbiekben. Egy meccs ment le a bajnokságból a wba ellen idegenben, ahol a westr brom volt az esélyes. 1-0-ás vezetésük után egy jó alapos szünetbeli fejmosás után 3-1-re hoztuk a meccset. Alakulgat a csapat. következik a Tottenham idegenben, ami vsz bukó lesz, mert nagyon sok az új ember, nyelvi nehézségeik vannak és a taktika is csiszolódik, de mivel közémezőnybeli helyezést ígértem nem izgatommagam az erősebb csapatok ellen. Remélem még sikerül a csoffadék játékosokat eladni, gondolok itt Murphyre, Healyre, Conollyra, McCartneyra -akiért 6,5 millió eurot fizetett a Sund tök értelmetlenül, mert épphogy megállja a helyét a Pl-ben- És az ebből befolyó összegből rendezem a fizu keretet amit túlléptem 15k-vel. Próbálkozom télen egy bal oldali tkp-t szerződtetni, Andy Ried helyett vagy mellé, Riedet vinné pár csapat, Meg Stoke-ot akarom még eladni, mert nagyon gyenge és ennek ellenére 3,5 millió az értéke. McShane is megy a levesbe, Ő igazából a Hull Citynél kezdte a szezont de lesérült és visszadobták. Tainio is menni fog mert ő sem Pl szintű. Nem csodálom, hogy kiesési gondjaik vannak igaziból a Sundnak, Pedig pénz volt bőven,csak Keane rosszul gazdálkodott vele szerintem.
    Na egynelőre ennyi, és bocsi, hogy hosszú lett a beszámoló.
    Sok sikert és szép napot!