Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gunnersboy
szép nem vagy hülye ne legyél, nem elõször kezded ezt, mindig ugyanaz a vége😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

GTheo
Látom nem csak én kezdtem a Barcával 😊
10 forduló után 24 pontom van, 7 gyõzelem és 3 döntetlen, 1 gólt kaptam, azt is a Madridtól a Bernabeuban...(1-1 lett)
A csatárjaim elég gyengén szerepelnek, bár most Henry kezd éledezni, Eto'o néha néha betalál, Bojan nagyon gyenge 😞((
Messi istencsászár a játékban, mindig a megmentõ szerepét játssza 😄

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

kraawz
zsili. shaw. 50millió. cselzi. milan. összevásárolva. kurvasokpénz. gyanús. kamionsofõr. tetoválómûvész. harcmûvész.

És akinek baja van az írásommal, azt nagyon sajnálom 😞

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

De miért bánt téged, ha vki elsõre normálisan megkér, hogy tagold a mondatodat?
Olyan nehéz?:S

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

légyszives ne csináld már ezt!

Üdvözlet!

Személyesen?😄😄😄😄😄😄 hagyjuk már zsil, tudod jól, hogy az én apukám erõsebb.

istenem... attól, hogy még pacsmagolsz az ecsettel, attól még irni tudni kéne, alapvetõ elvárás egy magát mûveltnek tartó embertõl.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

ne fárassz le teljesen,ne beszélj ilyen csúnyán velem,mert személyesen nem tudnád megtenni!egyébként mással foglalatoskodom,mint az irás! www.Zsil-works.deviantart.com .Ezzel meg is köszönném a lehetõséget,mert hát ez lehetõség volt.....sajnállak nagyon te lelki szegény!

Üdvözlet!

nembazdmegebbõplkurvára
nemdeürlkimitakaromondani! mert roadtulolvashatatla! mert nem tagolod!és!rohadtul nemérthetõ!amit!mondasz

látom megint kész vagy!kérdeztemcsak minise-bõl nem derült ki h mit kérdeztem?na mindegy

Üdvözlet!

állj már le, igaza van, én is elgondolkoztam, hogy most mit is akarsz pontosan...
Igen bazdmeg szépvolt zsiligeci😊

kussolj már!

Üdvözlet!

mini SE?genie scout.ot kérdeztem

Üdvözlet!

küldd el a scoutot országokba... Nekem mutatnak rengeteg tehetséget.

25-30 között vagy és kajak nem megy a mondatszerkesztés?
Tagold már faszomat... olvashatatlan amit irsz és az emberek 90 % átfutrajta, mert nincsnormális külalakja.

neked is grat.

mini se?mikorra várható?amugy jó a game,09 le a kalappal!3d szokni kell-FTC-t viszem

Üdvözlet!

nincs, inkûább ugrálgatok egy egy gólnál😊
Pl a végén eszméletlen mód örültem, és már készül is a face Glushakovnak😄

Mor3llo
Neked is gratula...fura mód nincs idegeskedés, ugye ? 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
Gratula 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

NAh elkezdõdött a szezon a Rennes csapatával.
( 1 GB plussz RAM miatt több ligával újrakezdtem)
Elsõ bajnoki meccs Lyon ellen, hazai pályán.

Csodás meccs volt, végülis olyan mint a Magyar-Dán, meccs elött egy döntetlen is jó lett volna, végül pedig majdnem megnyertük.
Az elején gólt lövünk, visszább állunk, majd két góllal fordítanak. 2. Félidõ elején gólt lõnek, mondom, jólvan akkor taktikaváltás (4-4-2) majd támadó mentalitás, a frissen igazolt orosz fiatal lõ egy gólt, majd mégjobban támadó mentalitás, majd helyzetek tömkelege, végülis a hosszabításba dupláz a srác.

Végén megnyerhettük volna, de a meccs eleje az övéké. Tehát jó ez a döntetlen:

Gratula!

Markov
javítom magam 3. At. Madrid

una volta per sempre INTER!

Markov
Hi all!

Egy kis beszámoló FM 2009-es ismerkedõs "POÉN"Karrieremrõl a BARCELONA-val minek célja, hogy beletanúljak<#vigyor1>az idei gameba!
(mivel elõszõr mindig egy NAGY csapattal kezdek, aztán jöhet a kihívás máshol)

A bajnokságot természetesen nem sikerült megnyerni, mivel a Real Madrid "irreálisan" jól teljesített benne<#vigyor5>16 pontal végeztek elöttem mindössze 1 vereséggel.
Az így kialakúlt további sorrend a elsõ 3 csapat pontjai közt tovább erõsítí a már használt "irreális" szót<#nyes>miszerint 16 pontal letten ugye második a Real mögött, de mögöttem 16 pont lemaradással következik a 3. Valencia!

A SPANYOL KUPA-t sikerült megnyerni a Valencia ellen a döntõben 2-1 re!<#taps>

A BAJNOKOK LIGÁJÁT szintén megnyertük, egy O-M-I-N-Ó-Z-U-S meccsen a MU ellen, ahol nem csak a MU val kellett megközdenem hanem saját csapatommal is LOL! A meccs 1-1 lett 90perc után az õ góljukat Daniel Alves szerezte ÖNgólból <#nemtudom>ok. Jöhetett a ráadás 106.perc Eto'o GÓL!2-1!
120.perc 11-es NEKIK!<#wow1>mondom OKÉ.
Vége 2-2 jöhetnek a 11-esek. Mondanom se kell, hogy 20 büntetõ ment végig hiba nélkül mivel mind2 csapat pályán levõ tagja belõtte a maga büntetõjét.
Következett az utolsó páros a két KAPUS <#guluszem1>harapni lehet a levegõt Valdes GÓÓL!
Van der Sar õõõ kihagyta<#taps>Nyertünk!

Játékosokról: a Player of the Year: DANIEL ALVES lett! és õ volt a legjobbom végig 17 gólt szerzett a bajnokságba (jobb beck)míg Eto-15 gól... Alves góljainak 90% -át Szabadrúgásból szerezte! volt hogy 2õt lõtt meccsenként.

una volta per sempre INTER!

Darkon
Jol latom hogy 5000euro az atig keret!?😊)))))

Born to win

nincs
Magic Boy
Lehet, hogy van európai állampolgárságuk is.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Mondjuk a következõt nem értem,de örülök neki:
igazoltam most két 19 éves ghánait, és egyik sem számít eu-n kívülinek
😄DDDDDDDDDDDDDDDDD

beszarás
Magic Boy
Wow<#wow2>

BBeno2
ez igen. gratulálok az arsenalnak 😄

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Így:

http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/fla.JPG

Amúgy 3:! lett a vége😄
koszi szepen nekem nagyon hianyzott. fake.inc van vhol nem tudod?
Magic Boy
Ha valakinek hiányzik a HUGE adatbázis az FM2009-hez.

Flamini hogy került az Arsenalba? 😄
Mor3llo
végre botlott az Ajax is 😊

Most jön a ki-ki meccs az UEFA kupában a Galatasaray ellen...aki gyõz, az megy tovább 😄

Dvtk-Arsenal
Sziasztok!
Uefa kupa pillanatkép (remélem jól csinálom)

inter94
Samp 4:0 Torino

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

inter94
jóó választás,nemrég én is gondolkodtam rajtuk😊

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Darthmushroom
Aston Villával kezdtem

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

kösz 😊

Raylee
ugyanaz a problémám mint ami neked volt, de nem segít semmi, nem tudom feltelepíteni...neked hogy sikerült? Leírnád? KÖSZÖNÖM!<#help>

Raylee ne remélj sokat az élettöl,ugysem éled túl....

inter94
hurrá😊grat

Darthmushroom
váooo

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Magic Boy
Ennyi pénzbõl nagyon jó csapatot lehet összeszedni a télen.
Akár Magyarországi és környékbeli játékosokból is.

Történelmi pillanat: sikerült idegenben gyõzni, hurrá!

Magic Boy
Azt én se gondolom, hogy nagy neveket vett volna, de így a pénz nem akadály és az azért már nagy segítség az igazolásoknál.

Még senkit nem vettem, mert lejárt az átigazolási határidõ, meg azé' bbeno2 kollégának igaza van, nem igazán szeretnek idejönni 😊 Majd ígérek nekik olajkutat, hátha 😄