A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• MrIncredible
    Üdv mindenkinek. Jelen pillanatban a Sunderland csapatával tolom (de csak addig amíg megoldom az óriás adatbázis problémá) és elég felemás a teljesítményünk. Igazolásokról: érkezett Rat, Pineda, Saviola(35K euróért), Lewandowski (csatár), Villaluz(egyik lehjobb igazolás), Cassani(ő sem rossz), Skjelbred, Appiah(ingyé), Ninis, Mosquera(védő Sevillából,nem érte meg 1,7 misi), Reginiussen (védő és megérte).
    Richardsont eladtam, visszaküldtem Cissét, és még páran távoztak. Igazából nem értem a Sundot, hogy lehet ilyen középszerű játékosokat igazolni ilyen pénzekért. Cissének pl több mint 100.000 euró volt a heti bére, és jó pér olyan játékos van akik nem is PL szintűek. Eddigi karrier 3 győzelem 4 döntetlen 3 vereség. A liga kupából 4. fordulóban tizikkel vert el a Pool, rendes játékidő 1-1 lett. Ősi rivális újkastélyt 2-0ra vertük. Arsenal ellen 2-2 lett. Kikaptam a man citytől, a west hamtől asszem, meg talán a Tottenhamtől (melóban vagyok nem emlékszem pontosan) A játék irgalmatlan lassú óriás ligával, de félek újra rakni a játékot, mert elég sokszor olvastam újra telepítési problémákról. Kapus poszton nincs gondom, bár Gordon néha olyan bakikat követ el, hogy hihetetlen. egyik meccsen úgy kaptam ki, hogy az az eszement, kifutott egy labdára a 16-oson kívülre, és fejbe rúgta a labdával a csatárt és így az bepattant a kapuba. Szóval érdekes ez a 09. hiába van meg már január óta, még nem sikerült táéreznem az ízére, a taktikai kézikönyv ellenére sem.
    Egyenlőre ennyit, majd kiderül folytatom e, vagy újra rakom az egészet.Köszönöm ha elolvastátok