Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kraawz
Udinese : Cagliari 2:0

Floro Flores beállt , 5 perc múlva gólt rúg, rá 2 percre lerúgják 😄
Quagliarella meg felívelést kap , kaputól 30 méterre 3 védõrõl felfejeli, sprintel érte 15 métert kapust megelõzi és beguírtja. 3 sima gyõzelem, kezd tetszeni 😊

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

zyndar
Ne játszunk ugyanazzal, generálok másikat vazze.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

zyndar
Nálam 2,5-3 óra kb. az elsõ meccs elõtti pepecselés, annak a közepén vagyok 😛

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

kraawz
Szerintem a Villarrealhoz nagyon nem megy ez az egycsatáros, középen erõltetett játék. 4-4-2 diamonddal aláznál 😉

Csak egy ötlet:
DMC: Senna
MR: Cazorla
ML: Cani
AMC: Mati Fernandez
ST: Nihat - Rossi

kraawz
Maritimo:Udinese 0:2

G: Domizzi , D'Agostino

Jóevagy
😄

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Haladtál már valamennyit?😊

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

zorrobomber

idén még nem kaptam hosszabbításból gólt, sõt még büntetõbõl

*kopp-kopp*

( IRL is a 90. percben bukott a Villareal 😊))) )

Darkon
Na jol van eleg volt mara

(deja vu)

Born to win

kraawz
Reggina:Udinese 0:2

A 60. percben átálltam két csatárra, felhoztam Alexis Sanchezt csatárnak és 18 perc alatt rúgott kettõt.

A general fül alatt van egy olyan beállítás, hogy "processing fixtures", akinek kétmagos gépe van, az nyugodtan állítsa slower-re! Így a többi meccset alaposabban generálja, és nem születnek teljesen hülye eredmények...

www.smart-bus.hu

Srácok, csak nekem tunik ugy, hogy az FM 09 sokkal lassabb, mint a 08? a GUI reagálása, a számítási idõ, valahogy minden rohadt vontatottnak tûnik.. 1 giga ram kevés lenne?

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

az nem sámli.

kraawz
bazz, most nézem, gép nem vette be a taktikám , inter ellen anélkül toltuk.. szééép 😄

inter94
csak 1fiatal 20éves argentin támadó középpályást igazoltam

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Darkon
Jol sikerult a Milan UEFA szereplese selejtezoben kiestek csoportkorok elott<#hehe>

Born to win

zyndar
Sorry, ezt még tegnap délután választottam ki, csak most tudtam leülni játszani. Leglább tudunk tanácsokat adni egymásnak <#hawaii>

zorrobomber
Nekem meg Klapka és Rada <#vigyor5>

Wiltord adott 4 gólpasszt😊 Tehát Õ A SZTÁR😄 MAjd a sezonba lehetnek õk😄

Direkt beirtam, elöbb hogy kivel kezdtem😄

Nah mindegy, engem nem zavar😊

zyndar
Szkáútprogi vane? <#whatever>

kraawz
pont írni akartam,hogy a nemsztárok gurítottak hatot 😄

zyndar
Basszus, én is most kezdtem a Rennes-szel... Na mindegy 😊

zorrobomber
na ki a sztár? 😄

zorrobomber
grat <#worship>

zorrobomber
6 perc alatt dûlõre vittük <#eljen>

Elsõ barátságos meccs, eszméletlenek voltak a fiúk😊

kraawz
Hát , 2:0ra szoptam az Intertõl otthon. Ibrahimovic még mindig át tud menni 5 védõn , Handanovic pedig lyukra tud futni.

Darkon
Az igen<#wow3>

Born to win

fsgh
:S

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
szép! Én is kezdtem velük egyet😛 Te kiket igazoltál?😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

sziasztok! huge database-rol 09hez tudtok mar valamit. en nagyon hozzaszoktam es igy most nem olyan elvezetes a jatek...
Darkon
Huh de szarul megy. Fenerbahce itthon 0-1, Osasuna itthon 0-1

Born to win

Basszus... Brighton stadiont épít... Akkor nem hiszem, hogy velük kezdek.

inter94
ilyen már nekem is volt:S szívás

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

kraawz
bazmeg inter elõtti meccsel 1 nappal gamma megáll.. Feladatkezelõ azt írja,hogy fut, de nem mûködik.. A faszombaismár:Ð

kraawz
Mindjárt jön az elsõ meccs, Inter ellen itthon. A média fel van háborodva,hogy azt mondtam,hogy én nyerem a bajnokságot 😄DDDdd

sideris
Grat jól tolod 😊

\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic

zorrobomber
2. félidõben szépen meglátszottak a szünetben kiadott utasításaim, feljebb toltam a két szélsõhátvédet, az egyik csatár mellé még1et, elsõ gól után pedig vissza kontrára és ennyi

inter94
2-3nyertem
Sampdoriat kaptuk

Fabio Capello
hja, hát nem gyenge 😄😄

kraawz
Gyepesrõl szép kép van a gammában 😄

inter94
féltávnál

Olasz kupa negyeddöntõ következik Juve ellen

GTheo
Na én is elkezdtem a játékot, meglepõ módon a Barcával kezdtem.
Gólt alig tudok rúgni, a legtöbb gólom vagy szabadrúgás vagy Messi 😄
2 pont a hátrányom a Madrid mögött, 6 vagy 7 forduló után. Ez a sajtótájékoztató egész jó dolog, pár akkor már uncsi, amikor mindig ugyanazok a kérdések. Az a fura a játékban, hogy csak úgy egy random játékosra azt mondják, hogy le szeretném igazolni 😄
Egyébként nekem is szaggat a 2D, 3D-be nem is tudok váltani. Bár örülök hogy elfut a gamma, ilyen géppel...[ 2500+, 1,5GB RAM, Geforce 4 ]

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Azt láttátok már, hogyha rámentek egy tetszõleges csapatra, ott lehet kérni Loan Report-ot??
Ez azt jelenti, hogy az aszisztens megmondja, melyik játékosokat hajnaldóak kölcsönadni.
Tökjó😊 IMÁDOM!

Huni92
Nem hiszem, h akkora baromság lenne, amit irtam. Persze, h nincs olyan orvosi stáb mint a Juvenal. De ettõl függetlenül képzettek.
És a meccsenkénti sérültek száma meg sokkalinkább függ az edzéstõl, és az edzõktõl.

90%tól én is berakom, nem tudom mi lehet a gond nálad.
Amúgy azt figyeltem meg, h elég sok embernél van ez. Mármint a sérülés. 3ból 1 ember küszködik ezzel, még mindig. Ez elég érdekes auért.

Na, jóéjt nektek, aki még tolja, annak jó játékot!

Darkon
Jah otthon nyertunk.
Ignacio Camacho cserekent debutalt a meccs egyetlen goljat szerezve.

Born to win

zorrobomber
Nem. Arra gondolt, hogy rosszul állapítják meg a sérülés idõtartamát.

Scouser
Most elég nagy hülyeséget mondtál, mert egy harmadosztályú csapatnál még olyan orvosi stáb sincs mint a Juventusnál, ergo ott meccsenként 8-10 sérültnek kéne akkor lenni... Lehet hogy túl fáradtan szerepeltetem õket? 90%-tól én már be szoktam rakni a játékosokat

You\'ll Never Walk Alone