A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Bajzi89
    Előszöris grat mindenkinek!
    Régóta FM-ezek már, kisebb-nagyobb megszakításokkal, online is toltam egy idő, de mostanában csak offline. Egy ideje a fórumnak is aktív olvasója vagyok, gondoltam én is küldök be pár képet.

A Debrecen csapatával kezdtem, első évről már nem nagyon voltak infók

Igazolások

Tabella

Első évben BL-ben nem nagyon vitézkedtem, 3. fordulóban megkaptam a Valencia csapatát, sima vereség, viszont a bajnokságban, a kupában és a ligakupában is nyerni tudtunk.

A második évnek kicsit nagyobb reményekkel vágtam neki.

Igazolások terén maradtam annál az elvnél hogy fiatalokat hozzak többnyire, de egy két komolyabb játékos is befigyel.

Mivel a BLbe újfajta kiemelés lett így közel sem kaptam olyan acélos csapatokat mint előtte a Valencia.

Sikerült is kivívni a csoportkörbe jutást, ami jótt tett a csapat anyagi helyzetének. Viszont a csoport már kemény volt.

A Steaua-val sikerült 2* döntetlenezni, valamint egyszer a Barcelonaval, de így is csoport utolsó lettem, mondjuk azért a tisztes helytállás megvolt :)

Ismét maradt a bajnokság, a kupa és a ligakupa. Megint csak sikerült mindháromban kivívni a győzelmet.

Most járok a 3. évben, ismét sikerült bejutni a BL csoportkörbe.

3 kör után az állás a csoportban:

Bár a Sportingtól kikaptam 2-1re annak ellenére 1-1 volt nagyon sokáig, utáa felszívtuk magunkat és könnydén győztük le az AEK csapatát

Majd a Milantól idegenbe kaptuk ki 4-2-re, de egy kis szerencsével akár még a továbbjutás is meglehet.

10 meccs után a bajnokságba is magabiztosan vezetek.
    Folyt. köv