A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• gabor9
    az igen! sóbis tényleg egy gólvágó:9 102 gól az nem semmi. engem most egy játékos idegesít fel.. Wilson Eduardo. Sporting u19-ében volt benne év elején, felhoztam a nagycsapatba rögtön amikor idejöttem, a felkészülési meccseken végig játszott, semmit sem csinált egyik meccsen sem. bajnokság elkezdődött, néha 20 percre behoztam eldőlt meccseken, ott se csinált semmit.. na akkor visszatettem november körül u19-be, 3 meccsen 5 gólt lőtt... azután a kupameccsen (egy 2.osztályú csapat ellen vmi Coelvhá...) megint felhoztam, egész meccsen játszott, megint tiszta béna volt, labdához sem jutott, és ha mégis, kirúgta a stadionból. naon felidegesített, visszatettem a tarcsiba végleg. visszatérése utáni első meccsen duplázott... gondoltam, hogy eladom a francba, de végül úgy döntöttem, hagyom 1-2 évig az u19-ben, hagy lőjje a gólokat. majd a szezon végén sztem megint felhozom, hátha akkor jobb teljesítményt nyújt. Ha nem, akkor nyáron valószínűleg túladok rajta.remélem beérik félév alatt. csak akkor adom el, ha egy jó ajánlatot kapok, egy nevetséges ajánlat esetén marad, és u19-ben játszik.bízok benne hogy egy kis idő elteltével a nagycsapatban is elfogadható teljesítményt nyújt.