Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darthmushroom
thx<#vigyor2>

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Magic Boy
Kellemes szenvedést. <#vigyor0>

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Huni92
_DSA_D:SADAS_FAS _D:SA😄AS-aSF:?AS

Ezért érdemes volt ma is felkelni 😄
ááá....ez fájt 😄DDDD

Darthmushroom
a megjelenésik szenvedek egyet a 08 feyenoordal!!😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Sziasztok, kis segítséget kérnék, ha tudja rá valaki a választ....nem indul a demo, mert "Az alkalmazás inicializálása nem megfelelõ"...ez mit jelenthet?
Ezért szeretem ezta játékot, másiknál még nem tapasztaltam ilyet. :

Бессердечный üzenete:
az átkozott kurvaanyját annak kitalálta
Бессердечный üzenete:
és megismertette velem ezt a gecit
Levi™© ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾😉۶ üzenete:

Бессердечный üzenete:
elvuiszi mindenki mellett, kapust is kicselezi, seho lsenki, erre kirugja egy tigris kurvaanyja védõ a gólvonalról, 10 méterrõl ugorj oda, jokurvatigris anyád nyelte volna le...
Бессердечный üzenete:
de azért leszophat a POLIPGECI KAPUSUK IS!!!!!
Levi™© ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾😉۶ üzenete:
DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Бессердечный üzenete:
HÁHÁHÁHÁHÁHHÁHÁHÁHÁH
Бессердечный üzenete:
megnyertem-.-

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Huni92
Ha logikusan gondolkodunk, angyobb labdabirtoklási százelékot úgy lehet elérni, hogy rövid passzos játékot játszatunk. És a középpálya nem 2 emberbõl áll, miközben a csatársor 4bõl 😊

köszi mindenkinek a segítséget! 😊
vettem most pár edzõt, szóval most már majdnem minden 7 csillagos, kivéve a védés, az erõnlét és a rögzített helyzetek, a többi mind 7-es! 😊 védésre és az erõnlétre még biztos, hogy veszek edzõt, a rögzített helyzet meg marad 5 csillagos! ne legyen minden tökéletes! 😄
és egy kérdés:
ha több labdabirtoklást szeretnék akkor a középpályásoknak be kell állítani, hogy tartsák meg a labdát? vagy, hogy mûködik ez itt?

VAMOS MADRID!

zorrobomber
a biblia 😊
jelentkezzen aki már fejbõl vágja!

asafderg
Lentebb megtalálható, hogyan lehet elérni a 7*-os edzettséget. Az edzõk tulajdonságainak az alábbiaknak kell megfelelnie:

This is what your coach needs to get 7 stars in:

Strength: 18 Fitness

Aerobic: 18 Fitness

Goalkeeping: 18 Goalkeeping

Tactics: 18 Tactical

Defending: 18 Defending and 18 Tactical
or 19 Defending and 14 Tactical
or 20 Defending and 10 Tactical

Ball Control: 18 Technique and 18 Mental
or 19 Technique and 14 Mental
or 20 Technique and 10 Mental

Attacking: 18 Attacking and 18 Tactical
or 19 Attacking and 14 Tactical
or 20 Attacking and 10 Tactical

Shooting: 18 Technique and 18 Attacking
or 19 Technique and 14 Attacking
or 20 Technique and 10 Attacking

Set Pieces: 17 Technique and 39 (mental+attacking)
or 18 Technique and 36 (mental+attacking)
or 19 Technique and 33 (mental+attacking)
or 20 Technique and 30 (mental+attacking)

Huni92
Olyant, akinek jó a technikai edzés tulajdonsága. Nálam a lövés-edzsét Moniz, mig a labdavezetést Francisco de Miguel végzi.

lövés és rögzített helyzetek edzésére milyen edzõt érdemes venni?

VAMOS MADRID!

Huni92
ha egy edzõ több területen jó, oda oszd be, ahol a legjobb. Tehát. Manolo Ruiz. 20as támadás, 18as védekezés, 17es taktika. Egyértelmû, h támadás-edzésre kell állitani.
És nem kell megvárd a szezon végét, h edzõket vehess. Szezon közben is lehet igazolni.

1. igen, ezt már letöltöttem, és ez az edzés az alapján van, csak egy kicsit belenyúltam, mert volt pá sérültem az edzés miatt!
2. és ha mondjuk egy edzõ jó több területen is akkor mit csináljak?
3. igen, ha vége a szezonnak, az lesz az elsõ, hogy edzõket fogok venni...!

VAMOS MADRID!

Huni92
Edzõk & csillagok

És akkor helyzetjelentés. Arsenalt 3-2re, Olympiakoszt 4-1re, Poolt 4-0ra vertük.
Spanyol válogatottat kijuttatta,m a 2014es VB-re, Braziliába. Csop. elsõként természetesen. 10 meccs, 8 gy, 1 d és 1 v, 42 rúgott, 6 kapott gól, 25 pont.

Huni92
Néhány jótanács:
1. itt, a letöltések résznél találsz egy edzéstervek opciót, ahol megkeresed a 3-as csomagot, és letöltöd, kicsomagolod, majd beimportálod a játékba a TUG's TRAINING 2008-at. Ezután beállitod mindne játékosnak a posztjához illõ edzést. Ez az egyik legjobb edzéstrev a 08-hoz. Én is ezt használtam addig, amig ki nem tapasztaltam a játék edzésterv beállitásának a részét.

2. egy edzõ csak 1 feladatot végezzen. Sokkal hatékonyabb az edzés, ha egy edzõnek nem kell 4-5 területen munkálkodnia. Az a legjobb, ha minél több csillagos az edzés. Egy Real Madridnál gyakorlatilag kötelezõ a 6 és 7 csillagos edzés.

3. 7 edzõ elég kevéske. Asszem a vezetõség 8at ajánl, de 10-11et lehet alkalmazni. Ifi edzõket elküldöd, és helyükre hozol olyanokat, akik az elsõ csapatot tréningezik.

Ricardo Monizt, Joao Arosot, Gianni Nannit (gyúró), Sinisa Mihajlovicot mindenképpen tudom ajánlani.
Mindjárt csinálok egy képet a Newcastle edzõstábjáról.

akkor ezek szerint marad Hamsik...! 😊
igen, tudom, hogy kell neki pár szezon, hogy "beérjen", már mondtad ezt régebben is, de ha így termel, akkor simán kivárom, és esetleg addig Agüeroval felváltva játszanak csatárt, vagy minden meccsen behozom csereként, a kupameccseken meg a "tét nélküli" meccseken játszik majd mindig, szerintem ez sem lenne rossz ötlet...
az mit jelent egész pontosan, hogy nagyon jó edzést kapott?
nálam így vannak beosztva az edzések:
http://kepfeltolto.hu/i/?282923
http://kepfeltolto.hu/i/?282924
http://kepfeltolto.hu/i/?282925
http://kepfeltolto.hu/i/?282926
http://kepfeltolto.hu/i/?282927
http://kepfeltolto.hu/i/?282928
http://kepfeltolto.hu/i/?282929
http://kepfeltolto.hu/i/?282930
http://kepfeltolto.hu/i/?282931

elvileg az edzésbeosztás jó, csak az edzõk terén kell erõsítenem, de majd ha vége a szezonnak...az utolsó képen vannak az edzõk, hány csillag az amivel faszán lehet már edzeni? mert most labdavezetéshez, lövéshez és a rögzített helyzethez is csak 3 csillagom van...ezekhez gondolom mindenképp kell majd jobb edzõket vennem, de mi az amivel tényleg a lehetõ legjobban lehet edzeni?

VAMOS MADRID!

Sziasztok,

ajánlom figyelmetekbe az alábbi rövidke olvasmány. 😊

Válj a közösség tagjává! -->

Gyertek FM09

http://onlinefm.hu/ - Football Manager letöltések, hírek, ligák

zorrobomber
Szerintem nem éri meg.

zorrobomber
Nekem Hamsik nem igazán jött be, bár lehet a DMC poszt beállításaimmal lehet gond, mert nemigen villog senki abban a pozícióban, pedig megfordul ott Maduro, Ducasse, Vidal. Legutóbbi a kakukktojás, mert õ vágja a gólokat rendesen, részben a szöglettaktik miatt, de azokat a gólokat leszámítva is õ lõtte onnan a legtöbb gólt, mindemellett pedig becsúsztak neki 5-ös teljesítmények is, így összességében kb ugyanannyira alkalmas a posztra mint a többi, max egy kicsit rizikósabb mikor fog ki rossz napot 😊 Mati Fernándezt pedig nem hiába ajánlja a gép, nálam (is) megbízható, stabil teljesítményt nyújt.

Huni92
Az elgondolásod nem rossz, Gyula. Kezdem az egyszerûbb felével. Javi Martinezt sosem próbáltam, de Hamsikot igen, és állitom, h a szlovák a játék egyik legjobb vkp-ja. Én nem látnám értelmét a cserének.
Agüero tud játszani tkp k poszton is, amellett, h a széleken is bevethetõ. Sóbis igazán az egyszemcsatár pozicióban tud virgonckodni. Viszont azt azért kalkuláld bele, hogy nem fog a brazil rögtön elsõ szezonjában irdatlan mennyiségû gólt termelni. Bááár kitudja 😊 De nálam csak a 3. szezonra érett be igazán. Addig nagyon jó edzést kapott, és szépen fejlõdött. És hozzáteszem, hogy ez a 25 gól október elején már 2013-ban van.

Summa summarum, sztem egy próbát megér. Nem olyan drága játékos, és ha esetleg be is fürödnél vele, akkor sem veszitesz sokat.

Juteszembe, Drenthet az Arsenal tõlem 30 millió euróért vitte el, szóval ügyes légy :p 😊

az AMR az jobb támadó kp vagy fel van nyilazva? nem értem az ilyen rövidítéseket...
ez alapján akkor úgy tûnik, hogy alkalmazható lenne így is, és elférne a pályán más poszton is Agüero, de azért megvárom, hogy Huni92 (jah bocs, csak Huni, már mondtad! 😄) mit gondol errõl! 😊

VAMOS MADRID!

Scouser
Én a Liverpoolban Aguero, Torres, Sobis hármast sikeresen rotáltam úgy, hogy 1 csatárral játszottam. Aguero megjátsza a AMR-t Sobis meg az AMC-t. Aztán lehet keverni a dolgot. Nekem sikerült. Igaz Aguero így nem szerez annyi gólt, de jól játszik így is. Azért elég félelmetes szokott lenni egy

---------Torres---------
Babel-Sobis-Aguero
--Masch-Gerrard---

támadóalakzat😊 És akkor még ott volt VD-Vaart

You\'ll Never Walk Alone

a játékosmegfigyelõm akiket ajánl játékosokat azokat érdemes leigazolni? mostanában szinte hetente bedobja Mati Fernandest (Villarreal) h érdemes lenne leigazolni...igazából támadójátékos arra a posztra nem kell, de védekezõ kp-nak sokszor ajánlja Javi Martinezt (A. Bilbao)! õt érdemes lenne leigazolni, vagy maradjak inkább Hamsiknál?

más:
nagy dilemmában vagyok, mert amiket itt írton Sobisról, az elképesztõ (október elején 25 gól...ez nagyon kemény) szóval az a "bajom" hogy megvettem Agüerot elölre, és mivel egy csatárral játszom, Sobist nem tudnám berakni sehova, mert az ék mögött Van der Vaart játszik (vagy Sneijder vagy Guti)...arra gondoltam, hogy akkor mi lenne ha Sobis lenne elöl, és Agüerot a széleken használnám, úgy, hogy fel van nyilazva az ék mellé (így játszok most, 1 ék elöl, irányító mögötte, 2 szélsõ az ék mellé nyilazva, és 2 belsõ kp)
szóval a lényeg az, hogy használható lenne-e Agüero úgy is, hogy az egyik szélrõl lenne felnyilazva Sobis mellé?
ha nem akkor Sobist nem veszem meg és Agüero lesz az ék...ha igen, akkor meg valakit el kell adni a szélsõk közül! Higuain, Robinho, Robben és Drenthe közül egyértelmû, hogy Drenthe a leggyengébb, de ha õt adnám el, akkor 4 nagyon egy szinten lévõ játékosom lenne a szélekre (nyilván ha Agüero használható a szélen, ez csak akkor van) azt meg nem akarom, mert akkor minden meccsen mást kellene pályára küldenem, hogy ne durcáskodjon egyik sem...kíváncsian várom, hogy mit javasoltok! 😊

VAMOS MADRID!

Scouser
Egyetlen jelzõ: Sobis😊

You\'ll Never Walk Alone

Huni92
Amúgy, ha egy csatár október 5-én már 25 gólnál jár, arra milyen jelzõ illik? 😄

Huni92
szép 😊 hajráhajrá

közben betöltöttem a Kastélyt, és 0-1re kiszoptam a M. Cicitõl 😄

Maximus4
Grat,keci jó vagy<#worship>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

inter94
Fm 08 Empolival féltávnál

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Scouser
Nyilván😊 Igazából semmi máson nem filózok, minthogy megér-e nekem 2-3 ezer forinttal többet az, hogy november 14-én már játszok vele és nem is kell figyelnem a patchekre mer automatán leszedi nekem a steam. Na majd ezt eldöntöm a héten😊

You\'ll Never Walk Alone

Huni92
Erre azt tudom mondani, hogy kinek a pap, kinek apaplan. Nekem is telepitve van néhány kiegészitõ, de nem gondolom, h ez határozná meg az FM-et.

ez a te döntésed!😊

Üdvözlet!

Scouser
Elég nagy focirajongó vagyok és nekem a játékos képénél sokkal többet mondanak el a statjai. A kedvenc játékosaimat (Liverpool FC) pedig el tudom képzelni képek nélkül is😊 Lehet, hogy csak én vagyok furcsa, de ez sosem zavart. Pedig erre a játékra ment rá kb 3 év a fõiskola alatt.

You\'ll Never Walk Alone

játékos képek nélkül elég butának tûnik/tropán-bután/a kiegek pont ami fullozza az élményt.

Üdvözlet!

Huni92
Ez korántsem biztos. Minden attól függ, hogy megállapodás születik-e avagy sem az érintett szervek között.

puritán vagy😊vagy aszkéta?

Üdvözlet!

akkor steam elfelejthetõ!ugy tûnik ez lesz a szopató verzió.kapsz egy finom libamájat,persze nyersen!

Üdvözlet!

Huni92
Árat nem tudott mondani egyik honlap munkatársa sem. Szóval ez majd akkor derül ki, ha már elérhetõ lesz.

Scouser
És az árat valaki tudja? Mert én soha nem magyarítom (megszoktam a játékos statokat milyen sorrendben találom, és hülyét kapok, ha pl alulról a második stat nem a tackling meg felülrõl a második nem a crossing stb..) képeket sem rakok bele, mert minek, és a scout-ot sem használom, mert az nekem már a cheat kategória. Ebben az esetben csak az riaszthat vissza, hogy a STEAM-es verzió 12k ft, addig a dobozos valószínûleg jóval olcsóbb lesz. De ha nem, mert mondjuk 9990 ft, akkor nekem megéri, hogy 2k-val drágább, de játszok már 14-én, és automatikusan patcheli nekem a steam... szerintetek?

You\'ll Never Walk Alone

Huni92
Állitólag nov. 14-tõl lesz rendelhetõ mind2 portálon. Legalábbis igérték, hogy elérhetõvé teszik.

A steames verzió hátránya még az lesz/lehet, hogy a Genie Scout nem fog mûködni, azaz nem lesz kompatibilis, feltéve ha a GS készitõi nem egyeznek meg a Steammel.

Scouser
De én se az 576-on, se a cdgalaxis-on nem találtam a játékot elõrendelhetõnek... Valaki tud közelebbit efelõl?

You\'ll Never Walk Alone

Köszi srácok a segítséget!
Akkor jobban járok, ha megveszem a bolti verziót, ha úgy döntenék. 😊

BBeno2
fmhungary-n asszem részletesebben kifejtik hogy steam-eseken mik a gátló okok.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

BBeno2
ez nem a steam miatt van
hanem a steames játékok fájlfelépítésébõl adódik.
elõször is a steam es játéok gcf fájlokbõl települnek fel és ha fenn vannak a gépen akkor is egy csomó steamnak fontos tömörítést tartalmaz a játék. teljesen más méretûek a feltett játékok mint dvd-n.

Mor3llo
de én azt nem értem, miért nem lehet ? hisz a steamen belül ugyanúgy megvan a játéknak a mappája...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

zorrobommber grat az eredményekért 😉

Nem érdekel, hogy akadozik, kezdek egyet a 09ben, és meg is fogom venni...

zorrobomber
Ez kedves tõlük

zorrobomber

BBeno2
nem nem.

A Steam-eset nem tudod majd lemagyarosítani valamint a logokat , kiteket stb sem tudod berakni.

zorrobomber