A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• zyndar
    - Dusan! Dusan Saveljic ébredj! Mindjárt indul a hajó Pireuszba, te meg tök másnaposan fekszel az ágyban. Biztos te vagy a megfelelő manager?
    - Jóvan, adj 15 percet és ne üvöltözz…
    Az ajtót természtesen bebaszva távozik Marcelo, az asszisztens manager, aki egyébként görög, is.
    Aú a fejem, kicsit sok volt az Ouzo tegnap asszem. 15 vagy 20? A tököm se emlékszik már. Különben is, most azért keljek ki, hogy rommá verjen minket az Olympiakos? Meg hajóval? Rókázni fogok, az tuti.
    Mindegy, jó lesz nekem itt Thesszalonikiben. Az Iraklis-szal elalibizek a középmezőnyben, süt a nap, a tenger közel van, a kaja bejön. Különben is, nincs normális védelmünk, pénz az semmi, tartozás annál több, a fél Görög Szuperliga a riválisunk. Nem baj, profi vagyok, 81szeres szerb válogatott, vagymi. Nini, már le is zuhanyoztam. Gyors fogmosás, aztán reggeli a hajón. Aztán szétkergetem a rókákat.

Új karrier, új kihívások, Sevilla pihen. Görög ligában nem játszottam még. Az Iraklis csapata pont a kezdéskor ünnepli fennállásának 100. évfordulóját, ez persze nem jelenti azt, hogy nyertek volna bármit. Jó, van 5 görög kupadöntőjük, amiből csak egyszer, 1976-ban kerültek ki győztesen. Meg egy 1985-ös Balkán Kupájuk (az meg mi a túró?). A fenti képen egyébként az Iraklis legfanatikusabb szurkolóinak a logója (vagy címere?)látható.

Az alábbi igazolásokkal készültem fel a szezonra ill. a banki hitel éppen aktuális törlesztésére.

A szezon elején a 10. helyre várt a média, ehhez képest ez az eredmény jó szerintem. A kupában a 8 között búcsúztatott a PAOK (aki természtesen rivális, ilyen még az AEK, az Olympiakos, a Panathinaikos, az Aris )

Érvényesült az egységben az erő elv. Nincs kimagaslóan sok gólt szerző játékosom, jellemzően a vkp a házi gólkirály az alapszakaszban, igaz, ő lövi a tiziket. Szögletből is jók voltunk, azt hiszem sikerült jól beállítani.

Ezután jött a rájátszás a nemzetközi kupákért, amit a szezon legjobb meccsével kezdtünk. Az Olympiakos elleni mindkét meccs képet érdemel, a másodikon bemutattuk, hogyan lehet 6 kapura tartó lövésből 6 gólt kapni. Eddigre a nagy reménység Peirone is lövögette a gólokat, amikor nem volt sérült persze, könnyen kidől 1-2 hétre.

A rájátszásban védekezés az nem nagyon zajlott és valójában értelmét sem nagyon látom, persze így akár a 5. helyzett is indulhat a BLben. A alapszakaszban elért helyezések alapján jár 6,4,0,0 pont kezdéskor.

Jövőre meg kell erősíteni a keretet és egyben nyújtani a padon, mert az igen rövidke, főleg egy európai kupaszerepléshez.

JASZASZ!