A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Itsuki
    Vége a 2015-2016os szezonomnak. Elösször tudtunk indulni a nemzetközi kupaporondon,igy egy nagyon megerösitett,szerintem sokkal jobb kerettel vágtunk neki a sorozatnak. Már a Lendva Tallin ellen éreztem hogy itt nem megy valami. Sajnos az utolsó körben,nagyon pechesül az egyik legerösebb ellenfelet kaptuk,a spanyol Sevillát. csoda nekem nincs,ugyhogy sima kettösvereség. a bajnokság már az elején eluszott. Nagyon ygengén teljesitettünk,egész végig a középmezönyben tengettünk. Utolsó 5 fordulóra 4-5-1 re váltottam 4-4-2 röl,és betettem Diegot. Meccseket döntött el ő egyedül. a ligakupa nem taartott sokáig,továbbmentünk a csoportból,ebbe a sorozatban bíztam hogy megnyíl európa nekünk megint. Sajnos a sokkal erösebb (sztárok vannak itt,izlandi meg ki tudja kik:D)MTK ellen nem tudtunk továbbmenni. a kupa szerencsésen alakult,az elödöntőben a Budakalászt el tudtuk verni,a döntöben csodával megforditottuk 2-0ról 2-3ra. Ritka gyenge szezonon vagyok túl,a csapat összeesett,minden romokban hever,sokan távoznak. 3 hetem van csapatot csinálni belölük.
    igazolások
    nb1
    Magyar Kupa[URL=http://kepx.info/kepx/upgji1lpik5ohkofa3nz.png]Magyar "ÉlcsapatokXD" Kupája[/URL]
    a csapat