A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Röviden, tömören: szenzációs idényt futottunk. Rögtön év elején egy Szuperkupa győzelem a Lyon ellen, szóval az alaphangot megadtuk a szezonnak. Nagyon jól kezdődött a bajnokság is, sokáig verhetetlenek voltunk, aztán jött egy nagyon mély hullámvölgy, amiből végül azért kikecmeregtünk. Nagy szerencse volt, hogy a Lyon is folyamatosan hullámzó teljesitményt nyújtott. Hol agyonvertek egy csapatot, hol pedig sima zakókba szaladtak bele.
A BL az ami miatt hiányérzetünk lehet, dehát egy nagyon erős csoportba kerültünk, ahol a szerencse sem állt mellénk.
Ligakupát megnyertük, viszont a Francia Kupában csak a negyeddöntő jutott, ott a Toulouse vert 2-2-es 90 perc után 2-5re.
Legszebb eredmény talán a Lyon elleni 6-1 volt.
Igazolások.
Eboué és Molinaro átadólistán voltak, és mivel a csapat védekezése a széleken hagyott némi kivánnivalót maga után, ezért potom összegért meg is vettem őket. Mindkettőnek kulcsszerepet szántam, viszont Molinaro szerencsétlenségére belebotlottam egy 18 éves brazil kölökbe, akit szintén bagóért megvettem, és rögtön kezdőbe verekedte magát.
Palermo pedig az év igazolása szvsz, 1,1 millió euró, és egész évben fantasztikus teljesitmény. 35 évesen megsüvegelendő teljesitmény.
Novemberben megsérült Eboué, eltört a lába, igy rögtön lezsiroztam az üzletet a Deporral Barragan ügyében. Chalmé viszont jól pótolta Ebouét, igy a fiatal spanyolnak kellett némi idő, mig a kezdőbe kerülhetett.
Bernardo ismételten egy fiatal brazil játékos, 19 éves, és Gourcuff pótlására hoztam, mivel valószinűleg nem marad majd nálunk a Milantól kölcsönvett játékos. Egyfelől nincs sok esély arra, hogy kifizessem a 13 milliót érte, másfelől nem győzött meg -persze, fog ő még fejlődni-.
Átnézés
Igazolások
Meccsek
Meccsek 2
Bajnoki tabella
Játékos statisztikák
A csapat
Egyéni dijak:
Wendel - év játékosa, év sztárjátékosa, gólpasszkirály, év sztárcsapatának és a szezon válogatottjának tagja
Ramé - év kapusa, év sztárkapusa, év sztrácsapatának tagja
Palermo - gólkirály, a szezon sztárcsapatának tagja, év sztrája 2. helyezett
Alou Diarra - év sztárcsapatának és a szezon válogatottjának tagja
Dieguinho - év sztárcsapatának tagja
Huni - év menedzsere