Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magic Boy
Mint írtam a tavalyi CM-et is próbáltam és az elõtte levõt is. Mindkettõvel lenyomtam 2-3 szezont.
Egyértelmû a pozitív fejlõdés, de még van mit behozniuk.

Krawz: Én befejeztem.
Úgyis a Házigazdának van mindig igaza. <#ravasz1>

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Ahha.. Hát ha nem megy rendesen majd a 09, legalább nem ülök annyit gép elõtt 😊

Magic Boy
Az nem elég neked, hogy most már van sajtótájékoztató, focis honlapok és újságok írnak a csapatról? (ez tudtommal a demóban nincs)
Mi az amit hiányolsz ami az életben van és a játékban nincs?

A reputációs hiba korrigálva lett, de még mindig létezik, de hogy egy Juve szintû csapatot kiröhögnek arról még senki se írt sehol.

Az árak az életben is irreálisak, ha körülnézel.
A sérülés az elsõ patch-ben javítva lett.
A +D-s nézetett a többség dicséri.
A taktikai dolgok is reálisabbak lettek a többség szerint, mert minden a beállításokon múlik Az meg, hogy nem nyilazhatsz az is annak köszönhetõ, hogy az egyéni beállítások miatt felesleges.

Nem az én véleményem, hogy egy év kisiklás után úra nagyot dobott az FM én csak osztom ezt a véleményt.

soma22
szerintem ezzel az okfejtéssel jelen esetben még nincs gond. sokkal rosszabb dolgokat is átélt a fórum, ez egy szimpla netes vita😊

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

kraawz
capello, magic fejezzétek be köszönöm.
nehogymár a hg. kelljen csendre inteni <#ejnye1>

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

kraawz
csak gólokat néztem még vissza

amúgy van pár opció. ha szaggat,azokat minimalizálom. ha úgy is,kuka.

Fabio Capello
elismered, túlzásokba estél, de azért leírod mégegyszer azt amit az elõbb...

lenyomtál akár egyetlenegy szezont is a CM-el, vagy csak az fm egyik "segédje" szól belõled?

meccset játszottál már? akkor irigyellek.

soma22
a 2008as cm nálam megverte az efemet.meg még sok embernél is, sajnos. honapok óta a 2007el, vagy a 2006al játszunk többen is, mert az még jó volt

soma22
kérlek fogalmazd már meg hogy azon kivül, hogy meccs elõtt és után van egy sajtótájékoztató, miben változott még?

egy juventust kiröhögnek kisebb kvalitásu játékosok, az árak még mindig irreálisak, eszméletlen mennyiségû a sérülés, a 3d egy vicc, soha nem fogom használni, a taktikai dolgoknál nemhogy több, kevesebb dologgal babrálhatunk. neharagudj, ez nekem nem robbantás, hanem saját maguk lejáratása.

Magic Boy
Elismerem túlzásokba estem, de az tény, hogy mivel nincs igazi konkurenciája (igazán a CM se volt az eddig a 2009 meg még a jövõ zenéje) így messze a legjobb Football Magager játék az FM!

kraawz
nekem 1.8as procival nem akad..

Magic Boy
Tele van a játék olyan újítással amitõl az elõnyére változott.
A Manager rész reálisabb lett sokkal.
Az átigazolási rendszert javították.
A klub és a sajtó rész javítva lett.
Kaptunk egy 3D-s nézetet (bár vannak még hibái az tény) ami szintén pozitív változás, ha managerkedni akarsz.

Mi kell még?

Fabio Capello
akkor sem.

lehet hogy én is kicsit nyomattam a dumát, de amióta megjelent a demo tõled csak azt hallani hogy ez lesz a legjobb, a legfantasztikusabb, ennél jobb úgy sincs és a többi...

Már amikor átvettem a házigazdaságot, kijelentettem, hogy attól még hogy FM TOPIK (!!!) a neve, cm/fm egyaránt jöhet, legyen új, vagy õskövület...

soma22
ezen felül sem érzem a lehengerlõ erõt a gammában...

Magic Boy
A sérülés a 2007 óta hiba.
Ha csak ennyi baja lesz (amit az elsõ patch úgyis javít) akkor nem érheti szó a ház elejét.

Magic Boy
Na jó lehet, hogy kicsit túlzásba estem, de te is ezt csináltad a CM-el kapcsolatban ráadásul az FM fórumon.

Na jó a sok ezer lehet, hogy kicsit túlzás. Bár, ha a külföldi fórumokat is belevesszük...

soma22
hát én kezdek elszomorodni, 1 gólnál több még csak barimeccsen volt, sérülés bezzeg meccsenként kettõ. már nincs csatár a csapatban...kiábrándító ez a szar demo

Fabio Capello
juj. azért a sokezer merõ túlzás, nemdebár? inkább párszáz.

Még jó, hogy nem rendeltem meg.

Magic Boy
Én nem de sok ezer ember a fórumokon igen.
Ahogy itt pár perc alatt egyesek le tudták írni úgy ez is reális.

Fabio Capello
bocs de ez már propagandaduma.

Magic Boy
Eredetileg 512 MB-t akartam írni csak végiggondoltam és 1 GB lett belõle.
Úgynézki az MB ott maradt.

Magic Boy
Nagyon sok javítást végrehajtottak amit azok jeleztek feléjük akik megvették.
Persze vannak benne hibák, de még mindig messze a legjobb Football Magager játék az FM!
Mindenki igényeinek egy játék se tud megfelelni.
Még a legjobbakban is lehet hibát találni annak aki keres.
A 2008 nagyon gyenge lett, de úgynézki sikerült összekapniuk magukat.

Fabio Capello
1 MB GB <#idiota> A:S:F_A:ASSD_AF

na kész... a procim kicsi hozzá... byebye FM

kraawz
ha te ezt 2 nap alatt egy demobol megállapítod.

Magic Boy
Akkor nagyon gyenge lesz, mert az én idõs gépem is jóval viszi ( http://www.systemrequirementslab.com/bonus/t/analysis2.tmpl?PHPSESSID=40bc34f5e096407ea00183a44e34cf4a ), perdig szegényre ráférne már egy videokártya csere és 1 MB GB RAM se ártana még bele.

Csak Sporet találtam... :/ Amúgy nem tudja meg megmondani, unknown, ezt írja mindenhova... Ismeretlen, agy mi a fene...

McFrost
Miért? Kijavították a sokmillió hibát?
Nem hinném...

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Fabio Capello
Akik nem biztosak hogy a játék elfut a gépen, itt egy teszt

katt ide

és a játékok között a Spore: Origins nevû játékot tessék kiválasztani, annak a gépigénye fog nagyjából passzolni a full 09-éhez.

csak sajnos akiknek eddig vígan elment, azoknak már akadozva fut...

Magic Boy
Elnézve a fórumokat az emberek túlnyomó többségének nagyon pozitív a véleménye az FM 2009-rõl.

Az is úgy néz ki tisztázódot, hogy akinél nem indul a demó ott nála van a hiba.

A lényeg, hogy az FM egy év kisiklás után újra magasra tette azt a bizonyos lécet.

kraawz
ez is kurvajó. az elején egy sajtókonferenciára meghívnak, hogy mutassam be a csapatot, magamat , stb.. a médiának 😊

de csak 30 font a gém.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

kraawz
viszont a gamma duplán írja a betûket.

Mor3llo
aztakeci! most nézem énis...nagyon durva 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

kraawz
bazmeg, sennanak mekkora értékeket adtak már 😄

kraawz
felnyomtam a demot, eddig ugyanolyan gyors a gamma, mint a 08. Majd meccs kötben meglátom,de ott is le lehet vinni a dolgokat. Ki lehet kapcsolni 3D-s kamerákat,stb..

Amúgy Villarreal-lal generáltam le egyet.

myl0
Magic, Csacsi köszi
Közben túllendültem az unalmas nyári pangáson:
Az Érkezõk: Ustari 4,1M font; Sakho 6,5M font; Jimenez 2,7M font + néhányan a Villarreal B-bõl. Nem volt nehéz elkölteni kemény 10 Misit amit adtak😛
Távozók: R. Pires ingyen (7. számu támadó kp volt😛) César Arzo 2,7M font.
Egybként mindenki Rossit akarta, érkezett rá 27,5 millás ajánlat is, de úgy néz ki marad.
Nihat és Mati Fernandes is kelendõek lettek volna, ha hagyom, de õk is úgy gondolták jobb ha maradnak (õket olyan 20 misi körül vitték volna).
BL Selejtezõ 3. forduló: Debrecen vagy valami Szlovák csapat...
Egyenlõre ennyi.

Csacsi
Grat. Lassan befejezem az elsõ Premier Ligás évemet a Dorchesterrel. Aztén dobok képet én is.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Mor3llo
Jah, amúgy kell fizetni kemény 600forint körül 😄 hazai boltokból drágább a házhozszállítás...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Oziris666
Köszi😊
Bár ilyen még sose volt h minden mindjárt az elsõ szezonban sikerüljön(Bajnokság,Kupa,BL) még nagy csapatokkal se ,nemhogy egy Ajax kerettel...

Scouser
Azzal tisztában vagyok, de ha máshol nem lehet megvenni...

Jó hír az 576, úgy látszik a sok levét amit küldtek nekik ez ügyben hatott. Meg azért is jó lenne a dvd-s verzió, met a STEAM-est nem lehet majd modolni.

You\'ll Never Walk Alone

Fabio Capello
de a kiszállítás csak UK-n belül ingyenes...

3d-ben nem látom át a menedzselést,csak az uj 2d nézet!

Üdvözlet!

NÁLAM FORDÍTVA VAN-2D OKÉ-3D AKADOZGAT,de jó lesz a game!!!

Üdvözlet!

576-tól november 14étõl lehet rendelni..

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Elõször töltsd le! Mert lehet, nem csak a Demo fog akadozni...