Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyértelmû a pozitív fejlõdés, de még van mit behozniuk.
Krawz: Én befejeztem.
Úgyis a Házigazdának van mindig igaza. <#ravasz1>#ravasz1>
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Mi az amit hiányolsz ami az életben van és a játékban nincs?
A reputációs hiba korrigálva lett, de még mindig létezik, de hogy egy Juve szintû csapatot kiröhögnek arról még senki se írt sehol.
Az árak az életben is irreálisak, ha körülnézel.
A sérülés az elsõ patch-ben javítva lett.
A +D-s nézetett a többség dicséri.
A taktikai dolgok is reálisabbak lettek a többség szerint, mert minden a beállításokon múlik Az meg, hogy nem nyilazhatsz az is annak köszönhetõ, hogy az egyéni beállítások miatt felesleges.
Nem az én véleményem, hogy egy év kisiklás után úra nagyot dobott az FM én csak osztom ezt a véleményt.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
nehogymár a hg. kelljen csendre inteni <#ejnye1>#ejnye1>
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
amúgy van pár opció. ha szaggat,azokat minimalizálom. ha úgy is,kuka.
lenyomtál akár egyetlenegy szezont is a CM-el, vagy csak az fm egyik "segédje" szól belõled?
egy juventust kiröhögnek kisebb kvalitásu játékosok, az árak még mindig irreálisak, eszméletlen mennyiségû a sérülés, a 3d egy vicc, soha nem fogom használni, a taktikai dolgoknál nemhogy több, kevesebb dologgal babrálhatunk. neharagudj, ez nekem nem robbantás, hanem saját maguk lejáratása.
A Manager rész reálisabb lett sokkal.
Az átigazolási rendszert javították.
A klub és a sajtó rész javítva lett.
Kaptunk egy 3D-s nézetet (bár vannak még hibái az tény) ami szintén pozitív változás, ha managerkedni akarsz.
Mi kell még?
lehet hogy én is kicsit nyomattam a dumát, de amióta megjelent a demo tõled csak azt hallani hogy ez lesz a legjobb, a legfantasztikusabb, ennél jobb úgy sincs és a többi...
Már amikor átvettem a házigazdaságot, kijelentettem, hogy attól még hogy FM TOPIK (!!!) a neve, cm/fm egyaránt jöhet, legyen új, vagy õskövület...
Ha csak ennyi baja lesz (amit az elsõ patch úgyis javít) akkor nem érheti szó a ház elejét.
Na jó a sok ezer lehet, hogy kicsit túlzás. Bár, ha a külföldi fórumokat is belevesszük...
Ahogy itt pár perc alatt egyesek le tudták írni úgy ez is reális.
Úgynézki az MB ott maradt.
Persze vannak benne hibák, de még mindig messze a legjobb Football Magager játék az FM!
Mindenki igényeinek egy játék se tud megfelelni.
Még a legjobbakban is lehet hibát találni annak aki keres.
A 2008 nagyon gyenge lett, de úgynézki sikerült összekapniuk magukat.
Nem hinném...
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
katt ide
és a játékok között a Spore: Origins nevû játékot tessék kiválasztani, annak a gépigénye fog nagyjából passzolni a full 09-éhez.
Az is úgy néz ki tisztázódot, hogy akinél nem indul a demó ott nála van a hiba.
A lényeg, hogy az FM egy év kisiklás után újra magasra tette azt a bizonyos lécet.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Amúgy Villarreal-lal generáltam le egyet.
Közben túllendültem az unalmas nyári pangáson:
Az Érkezõk: Ustari 4,1M font; Sakho 6,5M font; Jimenez 2,7M font + néhányan a Villarreal B-bõl. Nem volt nehéz elkölteni kemény 10 Misit amit adtak😛
Távozók: R. Pires ingyen (7. számu támadó kp volt😛) César Arzo 2,7M font.
Egybként mindenki Rossit akarta, érkezett rá 27,5 millás ajánlat is, de úgy néz ki marad.
Nihat és Mati Fernandes is kelendõek lettek volna, ha hagyom, de õk is úgy gondolták jobb ha maradnak (õket olyan 20 misi körül vitték volna).
BL Selejtezõ 3. forduló: Debrecen vagy valami Szlovák csapat...
Egyenlõre ennyi.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Bár ilyen még sose volt h minden mindjárt az elsõ szezonban sikerüljön(Bajnokság,Kupa,BL) még nagy csapatokkal se ,nemhogy egy Ajax kerettel...
Jó hír az 576, úgy látszik a sok levét amit küldtek nekik ez ügyben hatott. Meg azért is jó lenne a dvd-s verzió, met a STEAM-est nem lehet majd modolni.
You\'ll Never Walk Alone
Üdvözlet!
Üdvözlet!
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"