A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Na, szóval képek nélkül egy kevés beszámoló. (képek talán majd máskor)
2011/2012-es szezon végén, két egymás utáni bajnoki cím és 2 év menedzsere cím után a Juventus nem hosszabbította meg szerződésemet.
2012/2013 első felében munka nélkül voltam, majd elvállaltam a kiesőhelyen álló városi rivális Torinót, ahonnan kb. 10 meccs után, mivel nem hoztam semmi eredményt, kipenderítettek. Pedig már kezdett összeállni a csapat.
2013/2014-ben ismét kihagytam egy fél szezont, majd a másodosztály 6. helyezettjéhez, a Bresciához szerződtem, velük a rájátszást érő 4. helyre jöttünk fel, igaz, voltunk 2.-ok is. Sajnos a játékosok VB-s válogatottbeli kötelezettségei, valamint sérülések miatt több alapemberem is hiányzott, így a rájátszás elődöntőjében 3-2-es összesítéssel kihullottunk. A csapat a korábbi nézőpontjával ellentétben új szerződést kínált, de közben elkezdtem táryalni az Interrel és a Milannal, ugyanis ha szeretnék visszakerülni a Juvéhoz, ezt az utat kell választanom. Erre a Brescia vezetőitől ultimátumot kaptam: mondjak le, vagy kirúgnak. Hát lemondtam.
2014/2015-ös szezont kezdtem most el, és a Milan mellett az olasz válogatott szövetségi kapitánya is én lettem.
(egyébként a magyar és olasz liga van csak bejelölve sajnos - amikor kezdtem még 256 mb ramom volt, most 512- ez max. 4 ligáig lenne ideális szerintem).