104785

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Fabio Capello
    Grat mindkettőtöknek
  • Gunnersboy
    jóez a Salzburg :D
    bejutottam BL csoportkörbe, 2. selejtező körben egy számomra noname csapatot 6-2vel össz. (4-0, 2-2) kiejtettem, utána pedig a Steaua Bukarestet kaptam, képek:

• Mike94
    ooops... első kép:
  • Mike94
    nah befejeztem a szezont watforddal, sima feljutás, végén kiengedtünk, szinte már az u18m és a tartalékom all-starja játszott:

• Gunnersboy
    hát már nem redbull salzburg csak sima SV, szal szerintem nem
  • GTheo
    Red Bull támogatja még őket? Nemrossz csapat ám az :)
    Nyáron megyek a Salzburgi stadionba az EBre :P
  • BBeno2
    mikor egy játékos azt gondolja hogy nem ismerem el eléggé a csapat érdemeit akkor mit kell tennem hogy elismerjem???? :D :D
  • Utley
    Rászántam magam,hogy a kedvenc csapatomat menedzseljem,és máris van egy pici eredmény

• Gunnersboy
    hát kicsit hazaibb vizekre eveztem, az SV Salzburg csapatát irányítom az osztrák bajnokságban :D
  • Balázs 17
    pedig derby az jó :)
  • Gunnersboy
    mégsem a Derby, random választás lesz, a vakszerencsére bízom

Theo: addig jó amíg csak döntetlenre "csal" a gép...de hát ilyen a játék, ez ellen nemtudsz mit csinálni :( :)
  • GTheo
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Miért nem lehet arra a kurva bíróra vmi bérgyilkost küldeni???? Vezetek a chelsea ellen 1-0ra, 3perc hosszabbítás és 94:00nál rúgnak egy gólt.... ROHADT CSALÓ GAME :@@@@@@@@@@@
  • GTheo
    Meccs előtt gondoltam úgyis sima lesz, Quagliarella helyén kezdett Bent, Robinson is pihent eggyet, ahoz képest elég parás meccs volt :D 4-3nál féltem kikapok :D De így felkúsztam a 6dik helyre, 5 pontra előttem a BL!!!! De jó lenne BLben indulni :)

Bent, Keane és Berbatov folyamat ezt csinálják, mindig vmelyik megvillan rúg 2-3t és nyerünk :D De nincs igazi csatárom aki kihagyhatatlan... Mostanában Quagliarella a tuti csatár, ő úgyahogy termel... Van der Vaart eddig csalódás, 7es átlaggal játszik, 4 gólt lőtt eddig össz.... Előző Spursös gamemben csak a bajnokságban 26 meccsen rúgott 19et... Matías Fernandez elég jó, már 12nél jár, most jobbszélsőként duplázott :P
  • Gunnersboy
    na, beszart az egész játék ujraraktam, viszont a Plymouthos mentésemet nemtölti be mostmár :( a Backup-ot sem, de mivel megtetszett ez a kiesés elleni harc a PLben, kezdek egy újat a Derby County együttesével, meglátjuk mi lesz, azért Plymouthos mentést nemtörlöm ki, lehet hogy 2-3 nap mulva betölti..
  • neB
    Hát jól van de nem a magyarok közül mert eddig nekem is ilyen brazilokat meg stb-t generált ezért lepődtem meg ennyire egyébként Montpellier-vel vagyok francia első osztályba feljutottam nincs pénz csak szabad lista XD
  • soma22
    ne viccelj, a 2007ben az anderlecht ellen a fradival is támadólag álltam ki:)

na jo 2009 körül:DDD

gratula
  • GTheo
    Picit féltem a meccs előtt, de elég gyorsan eldöntöttük :D Berbatov rég játszott, főleg rég játszott jól... :)
  • shad0w
    rengeteg magas pa-jú játékost generál a játék, annyira h a 160-170es igazából nem is nagyon tekinthető annak. nálam pl mikor a milannal voltam 170 alatt nem is volt senki az u20ban. persze akkor genievel játszottam úgy meg könnyű megtalálni az ilyeneket, a milanhoz meg el is jön szinte bárki, a pénz sem akadály, szóval nem volt túl nehéz dolgom, igazából csak türelem kérdése. ráadásul a pa nem is a legfontosabb, attól h az magas még nem jelenti azt h lesz akár csak egyetlen olyan poszt is amin igazán kiemelkedően tudna játszani az adott játékos...
  • karajjj
    kipróbáztam a psp kiadását a játéknak... nemtom volt-e már róla szó
    naszóval, úgy egész szépen hasonlít a pc kiadásra viszont a meccshez nincs csak szöveges kommentár... ez engem zavart egy kicsit, de egész élvezhető még így is
  • neB
    Nem tudom ti hogyvagytok a magyar generált játékosokkal kapcsolatban de nekem itt van 2008 júliusa és van és csak úgy születnek a 160-170 PA-s magyarok (elhoztam Béla Szili-t kicsit tokás da óriási tehetség) nektek hogy van ez régen láttam itt nagy PA-s képeket magyarokból azokból mi lett?
  • GTheo
    12dik percben már 3-0ra vezetek, meglesz ez :) Majd hozok képet.
  • Csesza
    az lesz, de nagyon sajnálom, hogy nemtok spanyolban kezdeni, mert szvsz egy jó kis csapatot raktam össze és ahhoz lett volna kedvem :C
  • Mike94
    az más :D
    ott csak egyesekből kitört az állati ösztön, meg az másik topicba volt ;)
    én meg erről a topicról beszéltem :E
  • Mike94
    eccerű kezdj angliába ;)
    itt még néha annak is ad mezszámot a gép akinek nem kéne :D
  • GTheo
    Tegnap helptopikban volt nagy a pangás...:D

Végre belejöttem a Spurssel, 7dik hely megvan, még 9 forduló van vissza.
    Uefában nem várt meglepetés, Anderlechttel játszottam, 1-0ra vezetek, millió helyzetem van, anderlecht meg 4ből 4et belőtt :| 4-1re kikaptam idegenben... Otthon nyerni kell eléggé :D
  • Csesza
    nem lett jó, pedig ugyanígy csináltam :S
  • BBeno2
    mivel tudom kifejezni hogy tudom fegyelmezni a csapatomat???

mikor pirosat kanak akkor büntessem meg őket vagy hogy??
  • Mike94
    a tegnap előtt esti dumaparty után most nagy itt a pangás :S
  • Csesza
    felbontás?
  • Gunnersboy
    valaki nemtudja miért nemtudom megint ablakban futtatni? :s
    eddig jó volt (laptopom van) és ma inditanám el, de megin egészképernyős, nyujtott az egész :sss ujrairtam a tulajdonságokban a nevénél, de utána sem lett jó
  • shalalala
    Az igen...
    Most kezdtem 1et a Nimes Olypique-vel (Francia 3ad osztály...)
  • zsilike

EZT IS Megértük
  • soma22
    szóba hoznak, ajánlatot tesznek, stb...
  • BBeno2
    hogy lehet közben tárgyalni más klubbokkal??? engem csak egyszer kért fel Argentína de nem akartam a REAL melett velük foglalkozni ...

szal hogy lehet??
  • Fabio Capello
    grat azért... miért nem hosszabbítottak?
  • Zsolti9014
    Na, szóval képek nélkül egy kevés beszámoló. (képek talán majd máskor)

2011/2012-es szezon végén, két egymás utáni bajnoki cím és 2 év menedzsere cím után a Juventus nem hosszabbította meg szerződésemet.

2012/2013 első felében munka nélkül voltam, majd elvállaltam a kiesőhelyen álló városi rivális Torinót, ahonnan kb. 10 meccs után, mivel nem hoztam semmi eredményt, kipenderítettek. Pedig már kezdett összeállni a csapat.

2013/2014-ben ismét kihagytam egy fél szezont, majd a másodosztály 6. helyezettjéhez, a Bresciához szerződtem, velük a rájátszást érő 4. helyre jöttünk fel, igaz, voltunk 2.-ok is. Sajnos a játékosok VB-s válogatottbeli kötelezettségei, valamint sérülések miatt több alapemberem is hiányzott, így a rájátszás elődöntőjében 3-2-es összesítéssel kihullottunk. A csapat a korábbi nézőpontjával ellentétben új szerződést kínált, de közben elkezdtem táryalni az Interrel és a Milannal, ugyanis ha szeretnék visszakerülni a Juvéhoz, ezt az utat kell választanom. Erre a Brescia vezetőitől ultimátumot kaptam: mondjak le, vagy kirúgnak. Hát lemondtam.

2014/2015-ös szezont kezdtem most el, és a Milan mellett az olasz válogatott szövetségi kapitánya is én lettem.

(egyébként a magyar és olasz liga van csak bejelölve sajnos - amikor kezdtem még 256 mb ramom volt, most 512- ez max. 4 ligáig lenne ideális szerintem).
  • fsgh
    remélem...mert most West Ham az anyaegyesületem és rányomtam hogy keressenek még 1et erre írták hogy jelenleg folyik a keresés az angol csapat helyére...na mind1:D hátha jön valami nagyobb csapat:P
  • Csesza
    én is így értettem :)
  • fsgh
    á hülyén mondtam:D szal lehet 2 anyaegyesületem? szal én vagyok a kis csapat és támogathatnak 2en is egyszerre?
  • Csesza
    hát ha az vagy akkor biztos :D ez csak pozitív :)