A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Fabio Capello
    Nos végetért a második szezon. Őszinte leszek, az egyik szemem sír, a másik nevet. Sír, hiszen nem sikerült a csoda, nem jutottunk el a rájátszásba, de ez legkevésbé sem a csapat hibája. Végig partiban voltunk a többiekkel, de olyan pechsorozat szakadt ránk, amiből nem sikerült kilábalni. A harmincadik fordulótól kezdve egyszerűen nem jöttek az eredmények, kihagyott ziccerek tömegjei, valamint négy ellenünk ítélt tizi eldöntötte a feljutás sorsát. Ugyanakkor örülök, mert sorra vertük az esélyesebb ellenfeleket, a média, az ellenfelek, a vezetőség mind minket dícsérnek a fantasztikus teljesítmény miatt. Nem igazoltam nagy neveket az új szezonra, inkább a még kiforratlan tehetségekbe fektettem... Lehet, hogyha elcsábítom a szabadlistás Crespot, Vidukát, ha esetleg ráveszem Robbie Carlost, Jorge Andradet egy kis levezetésre nálunk, akkor most feljutást ünnepelhetnénk, de a csapat járna a legrosszabbul, hisz ezekben a játékosokban max 1-2 jó szezon van, én viszont a jövő csapatát szeretném felépíteni, hosszútávra tervezek a csapattal... Mindenesetre nem érzek csalódottságot, fantasztikus teljesítményt nyújtott mindenki, szép volt srácok!

Tabella:

Keret:

A gólkirály, Fabio Ceccarelli:

Áttekintés: