Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezzel csak az a gáz,hogy ha nem a Juvéval kezdesz akkor majd el is fog menni
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek
Hááát, ez a 3D mód nekem se megy a laptopon, tartok tõle, hogy ebbõl a kiadásból (sem) fognak meggazdagodni a készítõk....
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Üdvözlet!
A mai nap egyik legérdekesebb momentuma eddig: az egyes trófeák elnyerése után járó prémiumok beállitásánál a hazai kupára is magas prémiumösszeget nyomtam. Kereken 1500 eurót 😄DD Szóval ha megnyerjük a SPanyol Király Kupát, 1500 eurót kell szétosztani a játékosok között ^^
most meg Jimenez,Obinna
lassan nem lesz játékosom
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Nekem automatikusan rákérdezett, h van-e progim, mondtam neki, h nincs, azt bedobott egy oldalra, onnan letöltöttem, regeltem, és máris szedhettem lefele 😊
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Huni elõször is köszi a tegnapi Sóbis képet.
Lenne egy kérdésem. A steames letöltéséhez milyen mellék progi kell?Nekemazt írja ki, hogy hiányzik hozzá valami progi a gépemrõl. elõre is köszi a választ!

Mati.Fernandezt igazoltam 20millió dollárért😊
Silva nem lesz olcsó mulatság, ezt megsúgom 😊
VAMOS MADRID!
1. amiko a játékos kisodródik az alapvonalig, nem lövi rá mindig a labdát, hanem inkább más megoldást keres.
2. bár ez nem túl jelentõs, de a más meccsek eredményeinek frissitése jól mûködik. Tehát ha 19:00kor kezdõdik 4 meccs, mind a 4nek láthatjuk az alakulását miközben megy a mi meccsünk.
btw 4-0 a 2. meccsemen.
A gólt egy szögi kombinációból kaptuk. Leguritották a tagnak, aki 28ról bevágta a ficakba. 10es a távoli lövés értéke 😄
Viszont a gém indokolatlanul szaggat, úgy 2Dben mint 3Dben.....
Hajnali 3 körülre már lejött az eper is, de vhogy nem volt fizikai erõm felkelni, és játszani 😄 Igy nemrég kezdtem csak el.
Ofkorsz, a Real Madriddal. Elsõ pozitivum a gémmel kapcsolatban az volt, h 17 (!!) edzõt foglalkoztathatok a klubnál. 08-ban 10 volt a max. Persze az edzõi stáb 80%át kicseréltem jobbakra.
2. pozitivum: mig a 08ban Micsel Szaladgálóért senki nem jelentkezett kb, aki leigazolná, itt már igen (08ban mdjuk volt legalább 40 kérõje, aki kölcsönbe vitte volna xD)
... Mixed Martial Arts
Azthiszem nálam kimarad ennek játéknak megvétele, mert nem tudom teljes egészében élvezni.Azért kicsit sajálom a dolgot.
Ja, és nem azért, mert rossz vrziót töltöttem le. Hanem a nagyobb demót szedtem le.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
jóéjt all!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

www.smart-bus.hu
amúgy nem szokása a gammának százmilliókkal megdobálni.. sajnos
inkább töltsd a demot 😊
szóval vége lett a szezonnak (bejöttem a 3. helyre, az uccsó 3 meccset nyertem...) elkezdõdött az átigazolási idõszak, de nem kaptam lóvét a játékosvásárlásra! :S
22 millió eurom van, az meg édeskevés, nem, hogy Silvát és Agüerot, még az egyiket sem tudom leigazolni így...! :S
miért nem kaptam zsét? 😞
VAMOS MADRID!
Byebye!