A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Itsuki
    van amikor nekem is csal a gép. mondjuk a fradi ellen mkupába 0-0 volt a rendes játékidőbe de már csak 9en játszottunk mert 5 emberemet megölték. ideges lettem kiléptem,elveszett 1-2 összecsalt 0-0 is. de én tudom hogy ugyse tudnám kibirni ezt ujra ezért mindig elmegyek szabadságra . nem 10szer jáccom le azt a meccset amig nem nyerek. bár érdekes,szabin vagyok nyerünk amikor meg meg nem,nem:D de ma csaláshoz volt kedve a gépnek. az én karrieremet se nagyon kommentálják,de ha ráérek és van is kedvem fórumozni,akkor általába azért megprobálok mindenkinek a karrierjét minösiteni,kérdezgetni. a topic vagy vmikor ki van halva vagy a flamelés és egyéb dolgok mennek rajta. mondjuk 1 gyerek ir be (lusta vok meglesni a nevét:))elösször ide xtem,sose láttam,semmi válax neki. én nem tom a válaxt max annyit tudok mondani neki h rugja ki a fél csapatot azt jó lex a hangulata. Zsoltinak meg azt tudom mondani,addig nem baj ha 5 gólt kapx 1 meccsen ha 1el legalább többett lösz. hagyjuk a veszekedést és probáljunk meg 1másra is figyelni,beszélgetni,nem csak a képeket belökni (szokásom igaz:D)... ennyit akartam csak