Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VAMOS MADRID!

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
de tudom ajánlani a bannerban található FAQot, ott vannak jó játékosok 😊
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Benzemát már megvettem, belõle jó játékos lesz? eddig nem valami fényes...!
VAMOS MADRID!
elvileg a Zenitben van
Csesza: Makoun nálam van már. 😊 Nagyon sokan akarják vinni, ezért elégedetlenkedik. Gondoltam hát, új vkp után kéne nézni. Vass Ádám nálunk van és elég szépen fejlõdik, de nem elég izmos az elsõ csapathoz még. 😊
\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"
VAMOS MADRID!
csatárnak: Ashton, Yakubu, Owen, Anichebe
Egy kis segítséget szeretnék kérni a fórumlakóktól. Fiatal, magas passz és szerelés értékkel rendelkezõ vkp-t keresek, aki el is jönne a Man Citybe. 3. év kezdõdik lassan és fiatalítani szeretnék. A pénz szinte nem számít, mert 58 millám van átigazolásra még. Hamsikot próbáltam, el is fogadták az ajánlatot, de nem akart hozzám jönni. :S Max 24 éves legyen.
Egy gyors és biztoslábú vagy erõs, jól fejelõ, jó befejezés értékkel bíró csatár is jól jönne.
A válaszokat elõre is köszi.
\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"
Ez van nekem
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
2. az elsõ pontban levõk korrigálásával
3. igen
4. az elõzõ meccseken elért teljesítmény+morál+a szezonbéli teljesítmény alapján
- a játékosok morálja miért annyira ingadozó?
- hogy lehet elérni azt, hogy minél magasabb legyen a moráljuk?
- ha alacsony a morál akkor gyengébben teljesít a játékos?
- azt, hogy milyen formában van egy játékos csak az elõzõ meccseinek az osztályzataiból lehet kikövetkeztetni?
VAMOS MADRID!
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
az idegesít a legjobban, hogy azóta sem találtam alternatívát az efemre, igy ugymond kényszerbõl játszogatok vele.
ráférne egy jó nagy refresh a topikra, van pár tervem, de idõ kell hozzá meg energia
hullal nem oly fényesen, de csak ugy elvagyok vele
realgyula: nem tudok biztosat mondani, sajnos, itt sokminden lehet a fizikai gyengeségtõl kezdve az hogy nem megfelelõ posztokon játszhatod õket...
VAMOS MADRID!
magamat nem ajánlom, hogy megcsinálom, mert rohadt jata vagyok ilyenhez<#idiota>#idiota>
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
minek menjek kiverni a balhét énvagyok az SI fejese, de addig nem kapjátok meg amíg én úgy nem döntök, és addig is csak a kiválasztottak jogosultak rááá 😄😄😄😄
mondjuk a Juve is...fúúú...izé gratulálok 😄 grat ám télleg !
Mellesleg nemhogy bemennél az SI-hez, és kivernéd a balhét hogy mi itt az ezsgén már megpusztulunk az új játék várásában...dehát felelõtlen hágé vagy, nem intézkedsz sohasem 😄DDDDD