A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Itsuki #44355 Készülünk az új szezonra. Okultam a tavalyi szezon öszéböl(kevés bari meccsek,picit öregecske játékosok...) és tavasszal 1 remek (imrik,jeremiás,ondó,diego) ajkát hoztam össze. ez a mag megmaradt (bár az egész nb1 megakarja szerezni Imriket,nem is értem hogy a 3. helyezett Pápának miért nem kelett,és ö miért jött ide,veszprém megye biztos csodás...) a kiegészitő emberek közül,elküldtem az öregecske Sipos Norbit budaörsre és hart pistát felcsútra. az érkezők közt az uj anyaeggyesületem a fraditól hoztam kölcsönbe 1 jövö csillagát,majd 1 szélső 17 éves gyereket is igaz öt le is szerzödtetem. nem ajka szintü de 1 napom volt hozni valakit... és 1 csatárt pécsröl Tóth Norbit. nagy erösitést jelent,és örömmel látom hogy a 34 éves Mihalecz is csereként lödözi a gólokat. csapatunk legjobbja messze Imrik... Kezdödik a bajnokság. Jön a tatabánya. Célom a 3.hely megszerzése. a MKban szerencsétlenek voltunk,mert mmegyünk az Albert stadionba. nem verhetetlen a fradi,sőt verhető...nagyon is.