Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majd' elfelejtettem, ha QPR elleni 4-0ra megnyert bajnokin megszületett az 1000. gól, amely az én irányitásom alatt esett. Van der Vaart volt a szerzõje.
79.000 ezer férõhelyes eddig a stadion.
Y\'oull Never Walk Alone
Fuentes vissza jön a kölcsönbõl a Mallorca-tól, Gago jön az átigazolási szezon kezdetén, illetve megkörnyékeztem két fiatal tehetséges pléját.
Visszarendeltem 1 éves kölcsönbõl õket:

Y\'oull Never Walk Alone
A csapat eddig 66 mérkõzés óta veretlen illetve az a megtiszteltetés ért ,hogy a legeredményesebb edzõ lettem a világon <#vigyor3>#vigyor3>
Y\'oull Never Walk Alone
Liga kupa:
Coventry City - Liverpool 1-4
Liverpool - Wigan Athletic 3-0
Portsmouth - Liverpool 1-7
Liverpool - Man. City 3-1
Man. City - Liverpool 2-3
Döntõ:
F.A. kupa:
Shrewsbury - Liverpool 0-6
Liverpool - Leeds United 7-0
Birmingham City - Liverpool 1-2
Liverpool - Ipswich Town 5-1
Liverpool - Chelsea 3-0
Döntõ:
Bajnokok Ligája csopoerkõr:
CFR Cluj - Liverpool 0-4
Liverpool - Glasgow Rangers 3-1
Liverpool - Juventus 3-0
Juventus - Liverpool 3-4
Liverpool - CFR Cluj 3-0
Glasgow Rangers - Liverpool 0-5
Csoport:
Kieséses szakasz:
Schalke 04 - Liverpool 0-3
Liverpool - Schalke 04 2-0
Liverpool - FC Barcelona 2-0
FC Barcelona - Liverpool 2-3
Valencia CF - Liverpool 2-3
Liverpool - Valencia CF 4-2
Döntõ:

Y\'oull Never Walk Alone
4-0 a Man. City ellen, Sóbis triplázott 😊
Igy 15 meccses gyõzelmi, vmint 21 meccses veretlenségi szériában szenvedünk 😞 :S
Régen voltam itt,végre letudtam a 15-16-os szezont is elõszõr veretlenûl a bajnokságban.
A Comunity Shield-en sajnos büntikkel alulmaradt a csapat, de a szuper kupában vígasztalódtunk késõbb a Klub vb-t is hoztuk.

Y\'oull Never Walk Alone

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

am. FMhungaryn találsz asszem.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
December közepén járunk, épp a Klub VB-n vett részt a csapat, amelyet meg is nyert, ahogyan az (el)várható volt.
Bajnokságban 16 forduló után 5 pont elõnyünk van.
LigaKupában a negyeddöntõ jön a MU ellen, elõdöntõben majd a Birmingham lesz az ellenfél, ha eljutunk oda.
Fa Kupában vmi kiscsapatot kaptunk.
BL-ben 6 meccs - 18 pont - 27-0s gólkülönbséggel lettünk az elsõk.
õt próbálom elhozni az Arsenaltól, alig játszik, már fél éve nyalok neki de semmi eddig 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Sevillaval kezdtem egyet. Igazából úgy voltam vele, hogy a 09ig már nem kezdek újat...
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Érdekes nálam is a finnek a legjobb DMC-k. Franciák nagyon feljöttek most nekem.
Born to win
Átig keret: 108M<#wow3>#wow3>

Born to win
Rüdiger Seel 13 meccsen 20 gól, 1 assist, 4 MOM , 8.08
Stefano Motta 16 meccs 6 gól 5 assist , 2 MOM 7.69
Daniel Aquino Pintos 16 meccs 10 gól 8 assist 3 MOM 7.88
Sakari Pitkänen 16 meccs 1 gól 14 assist 0 MOM 7.55
amúgy picsajóvagy<#worship>#worship><#eljen>#eljen>
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
6-0nál MOM ellen kapusa 9es ratinggel 😄