A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Nos vége a szezonnak, miután 3-3as döntetlent értem el a Barnsley otthonában, a Sheffield Utd. meg kikapott a Wolves-től 2-1re, maradtam 2. és rájátszás nélkül jutottam fel a Premier League-be :)
Végig nagyon éles volt a bajnokság, ám sikerült helyt állni, kupákban is félig sikeresnek vallom magam hiszen az FA kupa legjobb 4ig eljutottam aholis az Arsenal búcsúztatott
Bajnokságot a West Brom nyerte elég nagy pont előnnyel, ezért is nemirtam sose hogy az első helyre pályázok, nemvolt reális
Tartalékcsapatom megnyerte a saját csoportját, össz. 2 vereséggel zárták a szezont, az U18as csapatom is bajnok lett a saját csoportjában szintúgy 2 vereséget mutattak csak fel ők is, elégedett vagyok nagyon :)
Játékosokról annyit, hogy sajnos sokvolt a sérülés, igy volt amikor nehezen tudtam pótolni bizonyos posztokon a hiányt, de mégis sikerült, a kölcsönjátékosok nagyban hozzásegítettek ehhez a 2. helyhez hiszen, Merida 2, Barazite 17, Németh pedig 11 gólt rugott, ebből a 3ból 2-t legalább a következő szezonban is szeretnék kölcsönben itt tartani minimum fél évre, meglátjuk :)
nos jöjjenek a képek: