104785

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• zsilike
    alap skelto vagy mi.és ezt tuningoltam szarrá,olyan elemekből ami tetszett régebbről,logok asszem 2007ből vannak...sok apró változtatás!örülök h tetszik!sok munkám volt vele!deszakmámba vág/grafika/
  • BBeno2
    zsilike .: milyen skin-ed van hogy olyan jól mutatja a logo-kat meg külön színnel a skilleket???

vagy ez nem skin??
  • DONGUBA
    koszi de en feladtam mar az elejen es lam mi lett a vege
  • Mike94
    úgy kellett volna h ő is minden kaput eltaláló lövésből 2 gólt lőnek :D
  • Utley
    Azért forró,hogy 1 löketből 2 gólt vertek
  • zsilike
    Hát ez óriási:Lebas.ott a vezetőség,h kevés a tőke a klubbnál,rossz anyagi irányítás!pont azon fáradozom h helyre hozzam ezt a fos helyzetet,szinte senkit nem tudtam igazolni!+ kb 25 játékosom van összesen(tart+ifi)és fiatalok,semmi fizetésekkel!hát ez a hála?
  • zsilike
  • Fabio Capello
    új játék kezdésénél megkérdezi melyik adatbázist használja,ott kiválasztod.
  • Peter1
    Sziasztok,

nem túl régóta játszom az FM2008-al, de az volna a kérdésem, hogyha létrehozok az Editorral egy új adatbázist, akkor azt hogyan tudom megcsinálni, hogy az új játékban már azt töltse be?
    Válaszotokat előre is köszönöm.
  • Gunnersboy
    elmentem szabira, megcsinálta helyettem aszisztens :ASD_:AD
  • Gunnersboy
    plz help.
    épp kikellene jelölnöm szenegál keretét, elfogadnám a keretet, de kiirja hogy n'dyae sérült, és rámegyek hogy nemzeti keret, NEMTUDOM KIVENNI, mert ha a játékos előtt lévő feliratra kattintok behozza a taktikai oldalt :SSSS
  • zyndar

Grat Guba
  • zsilike
  • zsilike
    legyél te a taktikmaker!
  • kraawz
    feljutni ám :)
  • zsilike
  • GTheo
    Fm 2007ben nálam még 36évesen simán játszott, még visszavonulását se jelentette be... Értékeket mutatnál róla h mien edző ? :)
  • peruzzi8
    Meg tudnátok mondani hogy honnan tudom leszedni a tactic makert? mert az fmhungary-ről nem tudom, keresgéltem is de nem találtam sehol! előre is köszi
  • zsilike
  • zsilike
  • DONGUBA
    gyerekek allat egy meccs volt

• Gunnersboy
    na a mentés még jó, legalábbis most működik, csak a 3-6. hylezettek rájátszásának elődöntője + uefa kupa, bl döntő elé rakott vissza....hála az égenek :||
  • Gunnersboy
    Ó A FASZOM
    hihetetlen, valami hibával kilépett a játék, létrehozott egy crash dump filet valahol : SSSSSSSSS
  • Gunnersboy
    Atletico Madrid nyerte az uefa kupát, a BL-t pedig a SAHTAR DONYECK :DDDDD döntőben tizikkel verték a Pool-t :D
  • Gunnersboy
    Nos vége a szezonnak, miután 3-3as döntetlent értem el a Barnsley otthonában, a Sheffield Utd. meg kikapott a Wolves-től 2-1re, maradtam 2. és rájátszás nélkül jutottam fel a Premier League-be :)
    Végig nagyon éles volt a bajnokság, ám sikerült helyt állni, kupákban is félig sikeresnek vallom magam hiszen az FA kupa legjobb 4ig eljutottam aholis az Arsenal búcsúztatott
    Bajnokságot a West Brom nyerte elég nagy pont előnnyel, ezért is nemirtam sose hogy az első helyre pályázok, nemvolt reális
    Tartalékcsapatom megnyerte a saját csoportját, össz. 2 vereséggel zárták a szezont, az U18as csapatom is bajnok lett a saját csoportjában szintúgy 2 vereséget mutattak csak fel ők is, elégedett vagyok nagyon :)
    Játékosokról annyit, hogy sajnos sokvolt a sérülés, igy volt amikor nehezen tudtam pótolni bizonyos posztokon a hiányt, de mégis sikerült, a kölcsönjátékosok nagyban hozzásegítettek ehhez a 2. helyhez hiszen, Merida 2, Barazite 17, Németh pedig 11 gólt rugott, ebből a 3ból 2-t legalább a következő szezonban is szeretnék kölcsönben itt tartani minimum fél évre, meglátjuk :)

nos jöjjenek a képek:

• Fabio Capello
    Grat mindenkinek aki úgyérzi rászolgált

(Aki meg nem az szolgáljon rá de nagyongyorsan :DD)
  • zsilike

átvettem a Villarrealt,másod osztály,kifosztva,játékosom alig,nemtomi történhetett2017-re velük megprobálom menteni!nem lesz könnyü,anyagi csöd van!mellette csehek
  • saviola83
    OPR-el nyomom az első szezonomban vagyok januárban és eddig jól tartjuk magunkat.2-4 hely között ingázunk a Sheffield united elhúzott őket nem is figyelem de a rájátszást jelentő hely meglehet.Ha valakit érdekel kép igazolásokról ilyenekről akkor szóljon és linkelek vagy csak beírom.
  • Darthmushroom
    Grat Utley sok sikert továbbra is! na igy megkivántam egy kis csapatott a fulhamat is hanyagolom inkább!
  • Utley
    Köszi szépen
    Jövőre is az osztályváltás a cél!Már csemegéztem a Bristol City-ből 3-4 emberkét,mint fiókcsapat szerintem eltudom hozni a srácokat
  • Utley
    Hoppá na talán ez lesz a nyerő
  • kraawz
    nefürgyéle'

am széperedmény,sok sikert az 5.osztályban
  • Utley
    http://users.cwi.hu/sgupload/1199963486.jpg
    Első szezonba nem rossz szerintem
  • Fabio Capello
    látom már meg is táltosodott alattad a csapat, gondolom szeretnél dobogóközelbe kerülni a szezon végére :)
  • soma22
    a jelenlegi keretben 2 volt Torquay fiatal volt, mivel 6 emberre nem számithattam, az egyik a 17 éves gólszerzőm:)
  • zsilike
  • Gunnersboy
    na, egy meccs van hátra 2 pontal megyek 3.ik előtt, nekik nehezebb az ellenfél, meglátjuk, meghagyom holnapra, jóéjt :)
  • Mike94
    áááh nem :D
    grat hozzá :)
    am Flachi 2008.06.30.ig van eltiltva szal nem fogod benevezni ;)
  • zyndar
    Éstét Urak!
    Nem volt izgalmas a kupameccs

• Gunnersboy
    na még van hátra 3 meccs, ha ebből 2-t megnyerek az utolsotol függetlenül 1 v 4 ponttal megelőzve a Sheffield Utd.-t 2. vagyok :)