104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
zsilike #4212 alap skelto vagy mi.és ezt tuningoltam szarrá,olyan elemekből ami tetszett régebbről,logok asszem 2007ből vannak...sok apró változtatás!örülök h tetszik!sok munkám volt vele!deszakmámba vág/grafika/ -
#4211 zsilike .: milyen skin-ed van hogy olyan jól mutatja a logo-kat meg külön színnel a skilleket???
vagy ez nem skin?? -
#4210 koszi de en feladtam mar az elejen es lam mi lett a vege -
#4209 úgy kellett volna h ő is minden kaput eltaláló lövésből 2 gólt lőnek :D -
Utley #4208 Azért forró,hogy 1 löketből 2 gólt vertek -
zsilike #4207 Hát ez óriási:Lebas.ott a vezetőség,h kevés a tőke a klubbnál,rossz anyagi irányítás!pont azon fáradozom h helyre hozzam ezt a fos helyzetet,szinte senkit nem tudtam igazolni!+ kb 25 játékosom van összesen(tart+ifi)és fiatalok,semmi fizetésekkel!hát ez a hála? -
zsilike #4206 -
#4205 új játék kezdésénél megkérdezi melyik adatbázist használja,ott kiválasztod. -
#4204 Sziasztok,
nem túl régóta játszom az FM2008-al, de az volna a kérdésem, hogyha létrehozok az Editorral egy új adatbázist, akkor azt hogyan tudom megcsinálni, hogy az új játékban már azt töltse be?
Válaszotokat előre is köszönöm. -
#4203 elmentem szabira, megcsinálta helyettem aszisztens :ASD_:AD -
#4202 plz help.
épp kikellene jelölnöm szenegál keretét, elfogadnám a keretet, de kiirja hogy n'dyae sérült, és rámegyek hogy nemzeti keret, NEMTUDOM KIVENNI, mert ha a játékos előtt lévő feliratra kattintok behozza a taktikai oldalt :SSSS -
Grat Guba -
zsilike #4200 -
zsilike #4199 legyél te a taktikmaker! -
#4198 feljutni ám :) -
zsilike #4197 -
#4196 Fm 2007ben nálam még 36évesen simán játszott, még visszavonulását se jelentette be... Értékeket mutatnál róla h mien edző ? :) -
peruzzi8 #4195 Meg tudnátok mondani hogy honnan tudom leszedni a tactic makert? mert az fmhungary-ről nem tudom, keresgéltem is de nem találtam sehol! előre is köszi -
zsilike #4194 -
zsilike #4193 -
#4192 gyerekek allat egy meccs volt
-
#4191 na a mentés még jó, legalábbis most működik, csak a 3-6. hylezettek rájátszásának elődöntője + uefa kupa, bl döntő elé rakott vissza....hála az égenek :|| -
#4190 Ó A FASZOM
hihetetlen, valami hibával kilépett a játék, létrehozott egy crash dump filet valahol : SSSSSSSSS -
#4189 Atletico Madrid nyerte az uefa kupát, a BL-t pedig a SAHTAR DONYECK :DDDDD döntőben tizikkel verték a Pool-t :D -
#4188 Nos vége a szezonnak, miután 3-3as döntetlent értem el a Barnsley otthonában, a Sheffield Utd. meg kikapott a Wolves-től 2-1re, maradtam 2. és rájátszás nélkül jutottam fel a Premier League-be :)
Végig nagyon éles volt a bajnokság, ám sikerült helyt állni, kupákban is félig sikeresnek vallom magam hiszen az FA kupa legjobb 4ig eljutottam aholis az Arsenal búcsúztatott
Bajnokságot a West Brom nyerte elég nagy pont előnnyel, ezért is nemirtam sose hogy az első helyre pályázok, nemvolt reális
Tartalékcsapatom megnyerte a saját csoportját, össz. 2 vereséggel zárták a szezont, az U18as csapatom is bajnok lett a saját csoportjában szintúgy 2 vereséget mutattak csak fel ők is, elégedett vagyok nagyon :)
Játékosokról annyit, hogy sajnos sokvolt a sérülés, igy volt amikor nehezen tudtam pótolni bizonyos posztokon a hiányt, de mégis sikerült, a kölcsönjátékosok nagyban hozzásegítettek ehhez a 2. helyhez hiszen, Merida 2, Barazite 17, Németh pedig 11 gólt rugott, ebből a 3ból 2-t legalább a következő szezonban is szeretnék kölcsönben itt tartani minimum fél évre, meglátjuk :)
nos jöjjenek a képek:
-
#4187 Grat mindenkinek aki úgyérzi rászolgált
(Aki meg nem az szolgáljon rá de nagyongyorsan :DD) -
zsilike #4186
átvettem a Villarrealt,másod osztály,kifosztva,játékosom alig,nemtomi történhetett2017-re velük megprobálom menteni!nem lesz könnyü,anyagi csöd van!mellette csehek -
#4185 OPR-el nyomom az első szezonomban vagyok januárban és eddig jól tartjuk magunkat.2-4 hely között ingázunk a Sheffield united elhúzott őket nem is figyelem de a rájátszást jelentő hely meglehet.Ha valakit érdekel kép igazolásokról ilyenekről akkor szóljon és linkelek vagy csak beírom. -
#4184 Grat Utley sok sikert továbbra is! na igy megkivántam egy kis csapatott a fulhamat is hanyagolom inkább! -
Utley #4183 Köszi szépen
Jövőre is az osztályváltás a cél!Már csemegéztem a Bristol City-ből 3-4 emberkét,mint fiókcsapat szerintem eltudom hozni a srácokat -
Utley #4182 Hoppá na talán ez lesz a nyerő
-
#4181 nefürgyéle'
am széperedmény,sok sikert az 5.osztályban -
Utley #4180 http://users.cwi.hu/sgupload/1199963486.jpg
Első szezonba nem rossz szerintem -
#4179 látom már meg is táltosodott alattad a csapat, gondolom szeretnél dobogóközelbe kerülni a szezon végére :) -
#4178 a jelenlegi keretben 2 volt Torquay fiatal volt, mivel 6 emberre nem számithattam, az egyik a 17 éves gólszerzőm:)
-
zsilike #4177 -
#4176 na, egy meccs van hátra 2 pontal megyek 3.ik előtt, nekik nehezebb az ellenfél, meglátjuk, meghagyom holnapra, jóéjt :) -
#4175 áááh nem :D
grat hozzá :)
am Flachi 2008.06.30.ig van eltiltva szal nem fogod benevezni ;) -
#4174 Éstét Urak!
Nem volt izgalmas a kupameccs
-
#4173 na még van hátra 3 meccs, ha ebből 2-t megnyerek az utolsotol függetlenül 1 v 4 ponttal megelőzve a Sheffield Utd.-t 2. vagyok :)